Revoltă pe internet după gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol. „Ce gest bădăran, vulgar. Nu-ți face deloc cinste”

Smiley și-a surprins urmăritorii cu un clip video postat pe contul său de Instagram în care apărea făcând un gest catalogat de mulți ca fiind nepotrivit vizavi de Gina Pistol.
Alina Costache
23 apr. 2024, 16:55
Revoltă pe internet după gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol.

Gestul lui Smiley i-a revoltat pe mulți internauți, care nu s-au sfiit să-i comenteze sau să-l pună la punct pe internet.

Smiley și Gina au o relație solidă, sunt împreună de opt ani și au și o fetiță pe nume Josephine. Formează familia perfectă în ochii multora și sunt complimentați des și apreciați pentru relația lor solidă. Totuși, recent, gestul lui Smiley a atras numeroase critici din partea urmăritorilor săi.

Citește și Cristina Şişcanu o copiază pe Gabriela Cristea. Reţetă de pârjoale moldoveneşti reinventate, la abur

Artistul postează deseori pe internet tot felul de clipuri amuzante sau cu familia și îi ține, în acest fel, pe fani la curent cu ce se mai întâmplă în viața lui. Recent a postat pe Instagram un clip video cu Gina Pistol în care i-a dat o palmă peste posterior, iar mulți au considerat că gestul a fost foarte deplasat. „Cheia unei relații fericite”, a scris artistul în descrierea clipului.

Smiley, taxat dur de internauți peste gestul său

„Domnule Smiley, oricât de mulți bani ai fi primit pentru acest video, nu mă așteptam ca tu să faci acest gest care nu te reprezintă, în mod deosebit, în public, păcat”, „Urât gest! Fără cuvinte, că aș avea multe”, „Ce gest urât! Nu mă așteptam de la un soț”, „Nu știu ce trend este acesta, dar știu sigur că nu asta e cheia unei relații reușite”, „Urât gest, îl mai și postezi”, „Ce gest bădăran, vulgar! Nu-ți face deloc cinste”, „Da, acest videoclip demonstrează că omul face orice pentru bani, își umilește soția chiar și în văzul fanilor…cu această cred că pierzi mulți spectatori și admiratori, dragă Smiley…pe copilul tău prețios îl ții ascuns și nu-l arăți fanilor și publicului, dar îți pierzi omenia pentru bani”, au scris internauții.

@smiley_omul Oops 😂 #Smiley #familyfun #funny @gina.pistol ♬ original sound – Kelly & Kody

Citește și Romică Ţociu îşi răsfaţă mama în vârstă de 80 de ani. „Ce mă bucur că pot să-ţi fac eu de mâncare acum! Că şi tu mi-ai făcut o viaţă întreagă!”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!