Iulia Vântur, mărturisire șocantă după 10 ani de relație cu Salman Khan! Cum se poartă, de fapt, indianul cu ea: „El trăiește pentru munca sa. Este o provocare să strălucești și tu”

Iulia Vântur a dat uitării meleagurile natale și a plecat în lume. Vedeta s-a mutat în India, unde locuiește cu Salman Khan, partenerul său de peste 10 ani. Aceasta a dezvăluit cum este, de fapt, relația dintre ei doi.
Alina Costache
23 apr. 2024, 18:18
Iulia Vântur, mărturisire șocantă după 10 ani de relație cu Salman Khan! Cum se poartă, de fapt, indianul cu ea: „El trăiește pentru munca sa. Este o provocare să strălucești și tu”
Iulia Vântur, mărturisire șocantă după 10 ani de relație cu Salman Khan! Cu se poartă, de fapt, indianul cu ea: „El trăiește pentru munca sa. Este o provocare să strălucești și tu”

Iulia Vântur a fost extrem de transparentă atunci când a vorbit despre legătura ei cu Salman Khan. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste ce durează de 10 ani. Schimbările din viața ei, de pe parcursul acestor ani au fost remarcabile. Pornind de la o carieră de succes în România, unde și-a făcut numele ca prezentatoare de știri și apoi gazda unui popular show de talente, Iulia a făcut pasul curajos de a începe o nouă viață în India.

Citește și: Cristina Cioran, reacție după confruntarea în instanță cu Alex Dobrescu. „Este îngrozitor”

În India, Iulia a devenit rapid o figură importantă în spțiul public și a început o relație cu Salman Khan, unul dintre cei mai apreciați actori de la Bollywood. La zece ani de la începutul acestei relații, Iulia a vorbit despre experiența ei alături de Salman Khan, descriind-o ca fiind o provocare continuă, dar și o oportunitate de creștere personală și profesională.

„Salman este precum o stea strălucitoare. El este scutul meu. Sunt mândră de el, dar uneori este o provocare să strălucești și tu, în timp ce ești înconjurată de o aură atât de mare, precum o are el”, a declarat Iulia Vântur într-un interviu pentru City Times.

Totodată, Iulia Vântur a dezvăluit că Salman Khan este un actor extrem de dedicat în ceea ce privește meseria sa.

„El trăiește pentru munca sa, cufundându-se pe deplin nu numai în propriul rol, ci și în întreaga echipă și întregul proces”, a mai spus Iulia Vântur, citată de khaleejtimes.com.

Cu ceva timp în urmă, Iulia Vântur a fost deschisă și a discutat și despre dorința ei de a deveni mămică. Ea și-a exprimat dorința de a avea un copil, dar a lăsat această posibilitate în mâinile destinului. În opinia ei, atunci când va veni momentul potrivit să devină mamă, va primi cu bucurie și deschidere un nou membru în familia ei.

„Da, îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu. Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie. Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia. Cred că mă voi descurca foarte bine.”, spunea Iulia Vântur în urmă cu ceva timp, pentru Viva.ro.

Citește și: Anda Adam și Joseph au stabilit data nunții. Când va avea loc marele eveniment: „Vom avea 500 de invitați, este bătut în cuie”

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ei sunt românii care pot primii 40.000 de euro de la stat. Fondurile sunt nerambursabile, trebuie sa respecți o singură condiție simplă
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
FRF sancționată de UEFA pentru comportamentul rasist al suporterilor la Euro 2024
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!