Jador, adevărul despre boala de care suferă: „Cum să-i spun eu mamei că e posibil să mor? Murea înaintea mea. Părinților mei le-am spus că este ceva de marketing”

În vara anului 2023, Jador publica, pe rețelele sociale, o poză de pe patul de spital, însoțită de anunțul că nu va mai cânta decât până la sfârșitul anului, apoi se va retrage de pe piața muzicală. Deși artistul nu a dat, la acel moment, nicio informație clară referitoare la boala de care suferă, au început să apară speculații atunci când fratele acestuia a declarat că ambii lor părinți au fost diagnosticați cu cancer la colon.
Irina Dumitrescu
24 apr. 2024, 09:04
Jador, adevărul despre boala de care suferă:

După acea perioadă, Jador și-a reluat activitatea muzicală și nu a mai făcut nicio referire nici la boală, nici la o posibilă retragere. Invitat în podcastul lui Bursucu, Jador a decarat că nu a fost diagnosticat cu cancer, dar că, ținând seama de faptul că ambii părinți au avut boala, medicul său curant i-a spus că șansele să o moștenească sunt considerabile.

Ori că e gena, ori nu știu, dar mulți din familia mea au avut cancer și m-am speriat foarte tare, am zis că e gata. E un sentiment foarte neplăcut, te ia prin surprindere. „Poți să mori”, cum să mor? Eu merg la sală, mănânc sănătos. „Păi da, dar e posibil să te duci”.

Am căzut jos, eram în Italia. Mi-a zis că am o problemă, nici nu vreau să mai spun, să-mi amintesc. M-au ținut cam o săptămână în spital, mi-au zis că trebuie să mă opereze. Mă gândeam că nu am cum să am ceva”, a dezvăluit Jador în podcastul lui Bursucu.

Citeste si Oana Ciocan a dat cărțile pe față despre Jador! Lucrul șocant pe care l-a descoperit despre celebrul manelist: „De ce nu recunoști?!”

Jador și-a mințit părinții că la mijloc este o strategie de marketing

Nu a vrut să-și îngrijoreze părinții cu boala lui, așa că i-a mințit că este vorba despre o strategie de marketing prin care vrea să stârnească interesul fanilor. În fapt, nici nu era vorba despre cancer, ci despre un polip pe colon.

După toată experiența asta am aflat că polipul respectiv e doar un polip, nu era cancer. E operabil, e ok, dar e acolo. Medicii mi-au spus cu certitudine că dacă părinți mei au avut cancer, am șanse sigure să am, mai ales că era în aceeași zonă. Părinților mei nici nu le-am spus adevărul, lor le-am spus că este ceva de marketing. Cum să-i spun eu mamei că e posibil să mor? Murea înaintea mea. Nimeni nu știe, sora mea știa, atât. Eu dacă îi spun mamei ceva, moare”, a mai spus Jador.

Artistul își divinizează părinții și nu ar face niciodată nimic care să le producă suferință.

Când am aflat că tata e în depresie, atunci am început să construiesc ceva pentru ei. Toți banii pe care i-am făcut, i-am dat lor ca să facă ceva. Ei sunt idolii mei, și mama, și tata, din toate punctele de vedere”, s-a mai confesat artistul.

Copilărie marcată de lipsuri

Jador a povestit că a avut o copilărie marcată de multe lipsuri, lucru care l-a făcut să se maturizeze mai repede decât o face un copil normal. Artistul a muncit de la o vârstă fragedă pentru a-și ajuta părinții și spune că erau zile în care aceștia nu aveau ce să le pună pe masă. Jador a povestit și că trăia alături de frații și cei doi părinți într-o singură cameră, unde aveau două paturi, o sobă și folie de plastic, în loc de geamuri.

Citeste si Jador s-a hotărât! Cine va face spectacol la nunta lui cu Oana Ciocan: „Asta îmi doresc. Datorită lui sunt astăzi în muzică”

Nu știu ce înseamnă urcat la cap, am încercat mereu să fiu cerebral și să nu fiu în lumea asta, a vedetelor, adică să nu mă duc în cluburi cu ei, să nu merg la petreceri, să nu fac lucrurile pe care ei le fac. Eu nu am fost niciodată la vreo petrecere de vedete, nici nu vreau să mă duc, nu vreau să-mi iau mașini scumpe, să arăt opulență, eu îmi văd de familia mea.

Eu nu aveam geamuri, trebuia să-mi ajut familia, nu aveam timp de figuri. Am stat în garsonieră până anul trecut, ca să pot să fac un business pentru familia mea, ca să vină din străinătate, erau toți plecați. Sunt unii care-ți permit să facă aroganțe, poate familiile lor sunt ok, eu am 4 frați, trebuia să-i ajut pe toți. Îmi arde mie de figuri? Eu sincer nu-mi permit nici acum să fac greșeli cu banii”, a dezvăluit Jador, în cadrul podcastului moderat de Bursucu.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Program Lidl, Kaufland, Carrefour, Auchan, Profi și Mega Image pe timp de caniculă. Orarul magazinelor pentru sâmbătă și duminică, 20 și 21 iulie, weekend cu temperaturi record
Capital.ro
VERDICT BĂSESCU. Nimeni nu credea că vom trăi momentul: N-a picat din cer
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Interzis pentru marea plăcere a românilor. Pericolul este uriaș
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Ilegal în România. Îți confiscă tot, inclusiv banii și mașina. Nu există excepție în lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Instanța din Malta va decide pe 31 iulie dacă Prințul Paul va fi extrădat în România
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'