Erika Isac, dezvăluiri despre noua sa relație. Cântăreața se iubește cu un trapper celebru: „Aveam nevoie de un om așa”

Erika Isac, cântăreața care a rupt topurile muzicale românești cu piesa „Macarena”, a vorbit pentru prima dată despre relația cu noul ei iubit, trapperul M.G.L..
Alina Costache
24 apr. 2024, 09:29
Erika Isac, dezvăluiri despre noua sa relație. Cântăreața se iubește cu un trapper celebru: „Aveam nevoie de un om așa”
Erika Isac vorbește despre noul ei iubit, trapperul M.G.L.

Erika Isac, artista momentului în România, a ajuns mai aproape de sufletul oamenilor după ce a lansat piesa „Macarena”, dar și prin prisma emisiunii One True Singer, unde l-a cunoscut pe fostul ei iubit, cântărețul Adi Istrate.

Chiar când era pe culmile succesului, Erika s-a despărțit de artist și, la scurt timp, a început o relație cu un alt nume sonor din industria muzicală, trapperul M.G.L.. Cei doi au început să se afișeze împreună, iar cântăreața are numai cuvinte de laudă despre noul ei iubit.

Ne-am cunoscut după ce managerii noștri au pus o sesiune pentru noi împreună. Am făcut cunoștiință la sesiunea respectivă și apoi am avut și alte sesiuni împreună”, a declarat Erika Isac, pentru Cancan.ro.

Citește și: Erika Isac nu se mai ferește! Artista s-a afișat cu iubitul ținut secret. Noul partener al tinerei îi va surprinde pe internauți

Urmează ca cei doi să lanseze o piesă împreună, lucru care a dat naștere, de fapt, poveștii lor de dragoste. Trapperul a fost cel care a făcut primul pas și i-a scris Erikăi, iar relația cu M.G.L. a venit la momentul potrivit, după cum spune chiar ea.

„Va ieși o piesă din aceste sesiuni ale noastre. A început el apoi să-mi scrie mesaje pe Instagram, pe Whatsapp. Am început să vorbim și ne-am apropiat ușor, ușor. Îmi place că este foarte matur emoțional, aveam nevoie de un om așa în acest moment. Este un om extraordinar de dulce”, a mai declarat Erika Isac.

Erika Isac s-a transformat din cântăreață în actriță

Erika Isac a fost invitată de Selly, cel mai de succes vlogger din România, să participe în cadrul emisiunii BuzzHouse, care s-a transformat ulterior într-un film, lucru care a propulsat-o și mai mult în industrie.

„Exact în timpul în care noi filmam BuzzHouse, a ieșit piesa Macarena și atunci a venit un val. Am avut multe concerte, interviuri, podcast-uri, au bubuit toate în același timp. M-a solicitat, iar eu mi-am dus efectiv zilele de filmare cu două ore dormite la bord. Veneam de la concert, noaptea filmam BuzzHouse, apoi mă trezeam, aveam podcast, după podcast trebuia să plec la Iași. Asta este ceva care pe mine m-a marcat la filmări. Nu am prea înțeles nimic din ce mi s-a întâmplat, aveam maximum două ore, două ore jumătate dormite”, mai spune Erika Isac.

Citește și: Câți bani cere Erika Isac ca să cânte la un eveniment. Tariful impus de artistă nu include și transportul

Noul sezon al emisiunii BuzzHouse a avut un real succes, fapt care l-a determinat pe Selly să realizeze un film cu personajele din show, printre care și Erika.

„Simt această experiență cu foarte multă emoție. Este pentru prima oară în viața mea când mă văd jucând într-un film. Este multă încărcătură emoțională, iar faptul că eu văd acum pentru prima oară filmul, odată cu toată lumea, este mai încărcat totul pentru că nu știu la ce să mă aștept. 

Când încerci să te joci pe tine, tot un fel de rol joci. Atunci când te joci pe tine, joci un fel de versiune a ta. Până la urmă noi toți avem mai multe feluri în care ne comportăm cu oamenii. Suntem diferiți în diverse contexte. Nu mi-a fost neapărat greu, nu am de ce să mint. Mi se pare că pentru noi toți cei care am jucat, fie că suntem actori sau nu, ne-a fost destul de ușor. Nu mi se pare că s-a străduit nimeni prea mult, nu mi se pare că a avut nimeni vreo piedică anume. Din fragmentele pe care le-am văzut, pot spune că lucrurile arată foarte natural”, a spus Erika Isac.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!