Imaginea din cimitir care a înfiorat-o pe Geta Sterp: „Sunt cu oile aproape de biserică, de cimitir și m-au trecut fiorii”

Pe Geta Sterp au trecut-o fiorii atunci când a văzut mesajul scris pe un moment funerar din cimitrul în apropierea căruia păștea oile. În timp ce oile își vedeau de hrana lor, sora lui Iancu și a lui Culiță a intrat în cimitir și, ca să-și ocupe timpul, a pornit la o plimbare printre morminte. Unul anume i-a reținut atenția.
Irina Dumitrescu
24 apr. 2024, 09:46
Imaginea din cimitir care a înfiorat-o pe Geta Sterp:

Geta Sterp a căzut pe gânduri după ce a văzut mesajul de pe piatra funerară. Ba, mai mult, acesta a făcut-o să se înfioare.

Geta Sterp, fiori pe șira spinării în cimitir: „M-au trecut fiorii”

Textul de pe cruce făcea referire la iminența morții, la faptul că omul este doar călător în această lume și că, la finalul vieții, toți ajung în același loc, indiferent ce au fost sau ce au făcut în timpul vieții.

Sunt cu oile aproape de biserică, de cimitir și m-au trecut fiorii când am văzut ce scrie aici jos! Așa este… însă uneori avem impresia că suntem nemuritori, că totul ne aparține, însă suntem doar niște oameni călători prin această lume… de aceea ar fi bine să fim mai buni, să lăsăm răutățile la o parte!”, a scris Geta Sterp pe story-ul postat pe rețelele sociale.

Ce ești tu am fost și eu. Ce sunt eu vei fi și tu”, este mesajul scris pe piatra funerară care i-a dat fiori pe șira spinării Getei Sterp.

Geta Sterp

 

Familia Sterp, proprietara a sute de oi, se îmbogătește de Paște. Cu cât vinde Mama Geta kilogramul de carne de miel

Familia Sterp posedă câteva sute de oi în Hațeg. E muncă multă la tână, dar niciunul dintre membrii familiei Sterp nu se plânge de acest aspect. De Paște, mama Geta vinde carnea de miel mai ieftin decât la piață, cu 45-50 lei kg.

Citeste si Culiță Sterp, atacat de un leu în timp ce îl mângâia. În ce stare se află acum manelistul, după ce i-a speriat pe toți cei din jur

Noi avem câteva sute de oi, la stână, două turme, e muncă multă. Se vinde bine carnea de miel, mai ales de vreo 5 ani, se dă bine în tot cursul anilor. Anul acesta carnea de miel nu trebuia să fie mai scumpă, pentru că porumbul s-a iefitin, a scăzut după ce a fost adus și din Ucraina.

Dimpotrivă, carnea trebuia să scadă cu 10 lei kilogramul. Anul trecut un kilogram de porumb era vreo 1, 4 lei, în 2024 l-am luat cu 0,7 lei, la jumătate de preț. Carnea de miel s-a scumpit pentru că cerința e mare, iar oferta este mică, s-au împuținat în țară turmele de oi.

Dacă, la piață, un kilogram de carne de miel costă cam 60 de lei, noi îl dăm, de acasă, cu 45-50 de lei kilogramul”, a spus mama Geta pentru Playtech.

Citeste si Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să cumperi miel de la familia Sterp înainte de Paște: „S-a scumpit pentru că s-au împuținat în țară turmele de oi”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!