Cristina Șișcanu, enervată la culme de comentariile internauților, după ce i s-a spus să se lase de gătit. ”Oameni înguști la minte”

Cristina Șișcanu nu mai scapă de gurile rele! După ce a văzut comentariile internauților la videoclipul cu rețeta sa de pârjoale moldovenești preparate la aburi, vedeta a răbufnit de-a dreptul.
Filip Stan
24 apr. 2024, 16:33
Cristina Șișcanu, enervată la culme de comentariile internauților, după ce i s-a spus să se lase de gătit. ”Oameni înguști la minte”

Cristina Șișcanu nu mai scapă de gurile rele! După ce a văzut comentariile internauților la videoclipul cu rețeta sa de pârjoale moldovenești preparate la aburi, vedeta a răbufnit de-a dreptul.

Te-ar putea interesa și Cristina Şişcanu o copiază pe Gabriela Cristea. Reţetă de pârjoale moldoveneşti reinventate, la abur VIDEO

Soția lui Mădălin Ionescu nu s-a mai abținut și le-a aruncat câteva replici acide celor ce i-au comentat negativ pe rețelele sociale.

În urmă două zile, Cristina Șișcanu a împărtășit cu cei care o urmăresc o rețetă de pârjoalele moldovenești preparate la aburi.

Jurnalista a detaliat ingredientele folosite pentru deliciul copilăriei sale, dar și modul de preparare.

La sfârșit, Cristina Șișcanu a gustat din pârjoalele moldovenești preparate la aburi și s-a lăudat cu rețeta sa.

Desigur, și Mădălin Ionescu a ținut să o felicite pe soția sa harnică.

Totul frumos, până când Cristina Șișcanu a citit comentariile internauților despre rețeta sa.

Cum era de așteptat, românii au blamat modul de preparare al pârjoalele moldovenești și i-au recomandat Cristinei Șișcanu să se lase de bucătărie.

Vizibil deranjată de comentariile negative, aceasta a răbufnit.

„Deci nu se mai poate așa ceva! Nu se mai poate așa ceva, oameni buni! La postarea cu pârjoalele a fost o nebunie. Toate gospodinele au sărit de fund în sus: «Vai, cum să faci așa ceva? Lasă-te de bucătărie! Lasă-te că nu e pentru tine» ca și cum femeile astea care gătesc, sau oricine, că e femeie, că e bărbat, se duce și dă examen ca să-și gătească ceva să mănânce”. Oameni buni, femeilor, ce aveți, astea care urlați pe aici prin comentarii? Zici că vi s-a inundat casa. Ce se întâmplă cu voi? Mi-ați spus «Doamne, cum ai amestecat tocătura. Nu am mai văzut așa ceva, o așa metodă de a face pârjoalele». Cum am amestecat-o? Și dacă nu ai văzut, ce? Înseamnă că nu există sau că nu se poate face?

Este o rețetă de la mama, pe care o face de când mă știu. Asta este una dintre mâncărurile cu care am crescut și am crescut sănătoasă, mare, frumoasă și deșteaptă cu acele pârjoale. Petrei îi plac foarte mult, lui Mădălin îi plac foarte mult, Filip mănâncă și el, deci nu înțeleg. Oamenii care nu sunt deschiși că alte lucruri se pot face și altfel față de cum știu ei, sunt oameni destul de înguști la minte. Scuze, acesta este adevărul. Mi-au mai spus că sunt stângace Femeilor, eu nu gătesc două feluri de mâncare zilnic. Nu ăsta e scopul meu în viață. Voi nu înțelegeți? Faptul că mai arunc aici niște chestii pe care eu le prepar, asta e. Fac parte din viața mea pentru că eu le prepar. Dacă aș vrea să fac o pasiune din a găti, cu siguranță m-aș descurca mai bine decât voi pentru că mă duce capul”, a spus Cristina Șișcanu.

”Mă doare în cot”

Mai mult decât atât, aceasta le-a transmis răutăcioșilor, că dacă ar avea timp suficient în bucătărie, ar face preparate mult mai bune decât cei care o critică.

„Dacă m-ar bate gândul pe la pensie sau când aș avea timp să îmi fac o pasiune și să mă dedic acestei îndelemniciri, cu siguranță aș găti mai bine decât voi, pentru că mă duce capul. Îmi ziceți să îmi asum. Ce să-mi asum, jignirile unora? Nu îmi asum nicio jignire.

Citește și Cristina Șișcanu, despre gestionarea banilor în cuplu: „Bărbatul trebuie să fie stâlpul casei și din punct de vedere financiar”

Știți ce fac? Block. Am dat block. Niște femei care au o viață împlinită, stau și se strofoacă în halul ăsta, cum o fac unele pe aici prin comentarii? Nu. Nu există așa ceva. Acele femei care stau și își dau ochii peste cap prin comentarii, ceva le lipsește în viața lor. Pe mine mă doare în cot”, a transmis Cristina Șișcanu pe Facebook.

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Orașul care a devenit prea scump chiar și pentru milionari. Deși au averi mari, nu-și mai permit să-și cumpere apartamente și case aici
Capital.ro
Perfect legal pentru proprietarii de teren. Nu ții cont de vecini. E scris în lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Surpriza de la pompă. Cât costă un litru de benzină și de motorină
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce a apărut pe contul de Facebook al Adrianei Bahmuțeanu la câteva zile după vestea divorțului de George Restivan! Mesajele care i-au pus pe toți pe gânduri
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Evgheni Serebriakov, acuzat de atentatul cu mașină-capcană de la Moscova, a cooperat cu serviciile speciale ucrainene
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!