Lună plină în Scorpion. Camelia Pătrășcanu, horoscopul descoperirilor! Secretele și minciunile ies la iveală, iar nativii descoperă adevărul

Luna plină în Scorpion are un impact uriaș asupra vieții noastre, iar nativii vor simți această influență din plin, până pe data de 26 aprilie. Iată ce a dezvăluit Camelia Pătrășcanu despre evenimentul astrologic.
Alina Costache
24 apr. 2024, 16:39
Lună plină în Scorpion. Camelia Pătrășcanu, horoscopul descoperirilor! Secretele și minciunile ies la iveală, iar nativii descoperă adevărul
Lună plină în Scorpion. Camelia Pătrășcanu, horoscopul descoperirilor! Secretele și minciunile ies la iveală, iar nativii descoperă adevărul

Camelia Pătrășcanu, horoscopul dezvăluirilor! Următoarele ore vor fi puternic influențate de prezența Luni pline în Scorpion, iar nativii au șansa să vadă lucrurile dintr-un unghi total diferit.

Influența Lunii Pline în Scorpion se extinde până pe data de 26 aprilie, având, de altfel, un interval destul de lung în care vom trăi sub această influență intensă. În timpul acestui fenomen, Mercur revine din retrograd, iar Soarele se plasează în Taur, încurajându-ne să găsim soluții personale pentru a progresa, în special în aspectele practice.

Citește și: Mercur retrograd se încheie pe 25 aprilie. Aceste 5 ZODII trebuie să fie și mai ATENTE ca să nu li se dea viața peste cap

În toate acțiunile noastre, dobândim o abilitate mai mare, lucrând cu propriile noastre idei. Încrederea în sine crește, simțim mândrie și putere, ceea ce ne va da un sentiment de certitudine, siguranță și consecvență. Această Lună Plină în Scorpion emană putere, indiferent de context.

Pentru Berbeci, această Lună Plină se află chiar pe axa prosperității. Ei pot conta mai mult pe resursele proprii și au mai multă încredere în succesul lor fără a se mai baza excesiv pe alții. Negocierile pentru colaborare se schimbă într-un mod pozitiv.

Taurii sunt influențați de Luna Plină în Scorpion să se modeleze. Ei se mobilizează intern, concentrându-se asupra mentalului, psihicului și emoțiilor lor în ceea ce privește direcția lor de viitor. Își lărgesc orizonturile și încep să vadă lucrurile din perspective noi.

Gemenii realizează că nu pot controla totul în prezența acestei Luni Pline. Trebuie să renunțe la dorința de a controla fiecare aspect și să permită lucrurilor să se întâmple în mod natural, fără să fie deranjați. În unele aspecte, intervenția lor este necesară, în altele nu.

Racii conștientizează că pot juca un rol mai activ în mediul lor. Ei încep să exploreze noi domenii, pornind de la hobby-uri, și își pun în valoare abilitățile pentru a ajuta pe cei din jur.

Leii simt că au puterea și că este momentul lor să strălucească. Sunt foarte creativi și primesc confirmarea de la Luna Plină că munca lor este valoroasă și că nu trebuie să se complacă în confort.

Fecioarele se bucură de abundență în cunoștințe și comunicare. Sunt încurajați să își pună la încercare cunoștințele acumulate și să se implice în activități care le permit să își folosească abilitățile.

Balanțele se confruntă cu schimbări în colaborările lor în această Lună Plină în Scorpion. Prosperitatea lor este influențată în mare măsură de calitatea colaborărilor. Acestea sunt preocupate de obținerea prosperității prin intermediul parteneriatelor solide.

Pentru Scorpioni, Luna Plină aduce oportunitatea de a-și evidenția abilitățile de lider. Mulți dintre ei se mobilizează să iasă din inerție și să își demonstreze capacitățile și priceperea.

Săgetătorii se bucură de o perioadă de muncă organizată și ușoară. Evită lucrurile complicate și se concentrează pe idei noi sau colaborări care le aduc abundență.

Capricornii se pot aștepta la abundență în dragoste și creativitate în această Lună Plină în Scorpion. Copiii sau nepoții pot fi o sursă de inspirație pentru ei, provocându-i să împărtășească cunoștințele lor.

Vărsătorii se bucură de abundență în cămin și familie, fie prin lucrurile pe care le-au acumulat, fie prin relațiile de familie consolidate.

Peștii descoperă modalități creative de a folosi tehnologia pentru a-și exprima talentele. Sunt inventivi și descoperă noi tehnici care le permit să creeze produse solicitate de ceilalți.

Citește și: Horoscop special: 5 zodii puternic impactate până în mai 2025! Nodurile DESTINULUI deschid un alt drum pentru ele 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Vacanța în Grecia a unor români s-a transformat într-un coșmar. Au ajuns la cazare, dar au descoperit că nu unde să doarmă
Capital.ro
Cutremur total în UE. Ungurii au ajuns stăpânii Europei. S-a pus blocadă pe bani
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Problema care ne va goli buzunarele. Situația devine critică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Decizie pentru cei care locuiesc în case sau blocuri vechi. Statul va plăti banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Propaganda rusă își îndreaptă tirul către Kamala Harris pe fondul retragerii lui Biden
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR TOTAL după DEMISIA LUI BIDEN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!