Oana Ciocan, dezvăluiri de ultim moment despre sarcina cu Jador: „E un început nou!” Cum a reacționat manelistul: „Să chemi salvarea”

Oana Ciocan și Jador trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar fanii așteaptă cu interes „vestea cea mare”. Oana Ciocan a vorbit în premieră despre sarcina ei cu faimosul manelist.
Alina Costache
24 apr. 2024, 19:00
Oana Ciocan, dezvăluiri de ultim moment despre sarcina cu Jador: „E un început nou!” Cum a reacționat manelistul: „Să chemi salvarea”
Oana Ciocan, dezvăluiri de ultim moment despre sarcina cu Jador: „E un început nou!” Cum a reacționat manelistul: „Să chemi salvarea”

Oana Ciocan a pus capăt zvonurilor despre sarcina ei, dezvăluind că are în plan să îi facă o surpriză partenerului său, Jador. Cei doi formează unul dintre cele mai recente și mai populare cupluri din industria de divertisment din România. S-au întâlnit în timpul controlului medical pentru „Survivor All Stars” și de atunci au început o frumoasă poveste de dragoste.

Citește și: Jador, adevărul despre boala de care suferă: „Cum să-i spun eu mamei că e posibil să mor? Murea înaintea mea. Părinților mei le-am spus că este ceva de marketing”

Relația lor a devenit publică pe parcursul competiției din Republica Dominicană, unde Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana, primind un răspuns afirmativ. La revenirea în țară, Jador a repetat cererea în căsătorie, oferindu-i un inel superb. Legătura dintre cei doi este stabilă și plină de pasiune. Într-un interviu, la podcastul lui Bursucu, Jador a fost întrebat despre o posibilă sarcină a iubitei sale, Oana Ciocan. El a vorbit despre dorința lui de a avea o fetiță, dar a negat că aceasta ar fi însărcinată.

Bursucu: Uită-te în ochii mei. Oana, la ora asta la care noi vorbim, este însărcinată?

Jador: Nu. Bă, dacă îmi ascunde, o omor. Eu trebuie să știu neapărat dacă e însărcinată. Nu are cum să fie, nu cred. Nu cred că e însărcinată. Sper să fie, eu chiar îmi doresc foarte mult o fată.

Pentru ca situația să fie lămurită, Bursucu a sunat-o chiar pe Oana Ciocan de pe telefonul lui Jador și a întrebat-o dacă ea și iubitul ei urmează să devină pentru prima dată părinți. Deși nu a dat un răspuns clar, fosta Războinică de la „Survivor All Stars” a spus că dacă va fi însărcinată, atunci o să țină sarcina secretă pentru a-i face o surpriză lui Jador.

Bursucu: Ionuț s-a panicat puțin și vreau să lămurim lucrurile de la început. Oana, l-am pus să se uite în ochii mei și l-am întrebat așa „Ionuț, la ora asta la care noi vorbim, Oana este însărcinată?” și mi-a spus că nu crede. A zis că dacă îi ascunzi asta, te iubește mult și te respectă, dar o să fie puțin supărat.

Oana Ciocan: Dar eu vreau să-i fac o surpriză. În momentul în care va fi…

Bursucu: Să știi că s-a liniștit când ai spus că va fi. Deci vrei să-i faci o surpriză…

Oana Ciocan: Da, vreau să-i fac o surpriză.

Jador: Dar să chemi și salvarea. Chemi salvarea înainte. Salvarea stă jos, mi-ai spus, mă ia salvarea, mă duce, îmi face resuscitate, mă duce înapoi acasă și gata.

Oana Ciocan: I-am promis că o să fie o surpriză de neuitat pentru că e un început nou și atunci trebuie să fie și o surpriză pe măsură.

Bursucu: L-am mai întrebat ceva și nu a știut să-mi răspundă. Tu când l-ai văzut prima oară pe el, dar vreau să fii sinceră, a fost dragoste la prima vedere?

Oana Ciocan: Da, a fost, chiar a fost și este în continuare pentru că te lovește o singură dată în viață treaba asta și am avut noroc și eu și el.

Bursucu: S-a emoționat, să știi. A început să bea vin.

Oana Ciocan: Nu, îi place vinul.

Citește și: Jorge l-a făcut praf pe Jador: „Nu poți să începi cu talente și figuri!” Ce părere are despre fuga de la Survivor ALL STARS

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Lidl aduce la raft de luni, 29 iulie 2024, produsele care au rupt norma printre români. Se vor vinde repejor
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe motorină vor fi taxați în plus. Anunț oficial în România chiar azi, 28 iulie
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Înlocuitorul natural pentru Ozempic. Descoperirea ce aduce fericire pentru mulți
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Interzis pentru cei care au telefoane mobile. Te arestează imediat. Se dă lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
ATAC CU DRONE UCRAINENE INCENDIAZĂ UN DEPOZIT PETROLIER DIN REGIUNEA KURSK, RUSIA
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!