Câştigător Chefi la cuţite 2024. Surpriză uriaşă, cine a luat primul trofeu după demisia trio-ului Scărlătescu-Bontea-Dumitrescu

Interesant este că Mihai Dragomir, cel care va câştiga trofeul, nu e la prima experiență de la Chefi la Cuțite, acum șase ani concurând, cu mai puțin succes, la emisiunea jurizată, la acea vreme, de Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea.
Filip Stan
25 apr. 2024, 15:38
Câştigător Chefi la cuţite 2024. Surpriză uriaşă, cine a luat primul trofeu după demisia trio-ului Scărlătescu-Bontea-Dumitrescu

Câştigător Chefi la cuţite 2024. Conform Viperele Vesele, cel care a câștigat Chefi la Cuțite, după o finală încinsă, este Mihai Dragomir. Culmea, Mihai Dragomir, deși a intrat în altă echipă la preselecţii, a ajuns concurent în cea a lui Chef Alexandru Sautner.

Mai exact, deși, a câștigat cuțitul de aur din partea lui Chef Ștefan Popescu, el a ajuns în echipa lui Chef Orlando Zaharia. Doar că, din diverse motive – probabil un duel soldat cu salvarea lui – a intrat în grupul coordonat de Chef Alexandru Sautner.

Mihai Dragomir este tânărul care l-a făcut pe Ștefan Popescu să-i ofere cuțitul de aur în ediția din 9 aprilie 2024. Concurentul este originar din Techirgiol și este pasionat de bucătărie încă din adolescență. O perioadă l-a avut mentor chiar pe chef-ul care i-a dăruit cuțitul, în cadrul unei școli de gastronomie.

Chefi la cuțite, sezonul 13. Componența celor trei echipe, după cea de-a doua probă de bootcamp: „Gândul meu era doar la echipa cu el conducător”

În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Lăcrămioara✔ Pintilie din echipa roz, echipa lui Chef Richard Abou Zaki, Mihai Dragomir din echipa galbena, echipa lui Chef Alexander Sautner şi Lucica Susanu din echipa echipa verde, echipa lui Chef Orlando Zaharia, vor fi finaliștii sezonului 13 al emisiunii Chefi la Cuțite„, au scris Viperele Vesele pe Instagram:

 

Câştigător Chefi la cuţite 2024. Mihai Dragomir are 24 de ani și a obţinut cuţitul de aur în preselecțiile de la Chefi la Cuțite. El a reușit să obțină preţiosul cuţin din partea lui Chef Ștefan Popescu. Născut în Constanța, a început să gătească pizza într-un bistro din orașul natal. Dar nu s-a mulțumit cu asta și a dorit mai mult, așa că a urmat cursuri de specialitate.

Am ales să mă mut la București. Mi-am găsit o școală, mi-am găsit un job în unul dintre cele mai bune restaurante la momentul respectiv pe piață. Este un restaurant de fine dining. Am plecat de jos, pe secțiunea de salate, apoi am trecut la carne. (…) Se auzea vorba prin Constanța că a venit un mare chef de la Londra: Alex Crăciun. Mi-am depus CV-ul, voiam neapărat să ajung acolo! Și în cele din urmă m-au contactat. Am lucrat alături de el 8 luni. (…)

Am fost și la câteva competiții internaționale. Am fost la Olimpiada Gastronomică de la Stuttgart cu echipa națională de juniori. Sunt foarte pasionat și am încercat să fac multe chestii într-un timp scurt”, a spus Mihai Dragomir, în emisiune.

Câştigător Chefi la cuţite 2024. Concurentul este originar din Techirgiol și este pasionat de bucătărie încă din adolescență. O perioadă l-a avut mentor chiar pe chef-ul care i-a dăruit cuțitul, în cadrul unei școli de gastronomie.

Cu toate că este la început de drum la 24 de ani, Mihai Dragomir este pregătit pentru competiția acerbă. A vrut să-i impresioneze pe chefi și a gătit un desert folosind ai multe tehnici.

„Asta e visul meu! Vreau să guste din preparatul ăsta și să nu aibă ce să-mi zică!”, a spus concurentul la testimonial. Chef Alexandru Sautner, chef Ștefan Popescu, chef Orlando Zaharia, chef Richard Abou Zaki au fost încântați când au dat cloșurile la o parteși au descoperit un desert inedit. Cei patru au avut cuvinte de laudă pentru cel care a gătit, mărturisind că este un bucătar cu experiență vastă.

„Este bucătar într-un restaurant cu pretenții! Este foarte bună, se vede că folosește tehnică. Îmi place mult!”, a spus unul dintre jurați.
Când Mihai Dragomir a pășit în fața juraților, chef Ștefan Popescu l-a recunoscut și le-a spus colegilor că i-a fost elev în urmă cu mai mulți ani.

„Îl știu! De la școală. Bravo! Ai ajuns bine acum! Spune ceva despre tine, cum ai ajuns bucătar?”, a spus chef Ștefan Popescu.

„A fost unul dintre primii mei mentori, profesor la școală. (…) V-am pregătit o bavareză cu vanilie”, a dezvăluit tânărul.

Ce experiență are Mihai Dragomir în bucătărie

Mihai Dragomir a demonstrat cât de pasionat este de bucătărie având o experiență vastă la doar 24 de ani. Tânărul a gătit alături de Alex Crăciun, un celebru chef în Londra, pe o perioadă de 8 luni, unde lucra peste 15 ore pe zi. Mărturisește că a acumulat o mulțime de lucruri în acel timp car eîl vor ajuta pe viitor. În prezent, este chef într-un restaurant deschis în anul 2023.

„Regina Întunericului” a deschis „porțile Iadului” la Chefi la cuțite. Gabriela Lucuțar s-a supărat din cauza unei concurente: „Încerc să mă stăpânesc”

„Pentru 24 de ani ai făcut multe!”, a mărturisit chef Alexandru Sautner. Tânărul a participat la Chefi la cuțite când avea 18 ani, dar se pare că îi lipsea experiența în bucătărie. Nu a trecut de battle-uri, iar acum este pregătit să demonstreze cât este de bun în ceea ce face.

Mihai Dragomir a obținut laude din partea juraților din fața sa, dar și patru cuțite. Surpriza a fost foarte mare pentru el. „Mi s-a făcut pielea găină!”, a spus tânărul. „Un preparat senzațional de bun!”, i-a mărturisit chef Alexandru Sautner.

Chef Ștefan Popescu a lăsat un moment de tensiune, apoi a decis să-i ofere cuțitul de aur concurentului. „Dacă ți s-a zbârlit pielea la cele patru cuțite sunt curios să văd ce se întâmplă când o să-l primești pe ăsta!”, i-a spus chef Ștefn Popescu.

„Nu-mi vine să cred! Doar visam, pot să-l iau? E o super mare presiune, dar sunt pregătit. Abia aștept și cred că și-a ales calul de bătaie potrivit, îi mănânc!”, a fost reacția lui Mihai Dragomir. „Bravo, felicitări! Ai crescut mult de când te știu!”, i-a spus chef Ștefan Popescu.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cui aparține, de fapt, terenul de sub casă. Milioane de români sunt în această situație. Puțini știu ce au de făcut
Capital.ro
Vladimir Putin a ordonat retragerea. Umilință pentru Rusia: A însemnat o batjocură
Playtech.ro
Cele mai norocoase zodii în toamna 2024. Vor avea parte de mulți bani și iubire adevărată
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Bătaie între Harry și William. Până unde s-a ajuns
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
De ce și-a plimbat bărbatul iubita moartă cu căruciorul, vineri seara, în Sectorul 5. Ce le-a spus polițiștilor că s-ar fi întâmplat cu ea, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Primul focar de pestă a micilor rumegătoare din România confirmat în Tulcea: Autoritățile impun măsuri drastice
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE! JOE BIDEN a CONFIRMAT OFICIAL
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'