Dalida din ”Las Fierbinți”, despre momentele dificile din cuplu, după 10 ani de căsnicie. Actrița și soțul ei abia mai au timp să respire. ”Pasiunea s-a transformat în timp”

Dalida din ”Las Fierbinți”, pe numele său real Ecaterina Ladin, a vorbit deschis, într-un interviu acordat recent, despre schimbările din viața de cuplu, după 10 ani de căsnicie. Iată ce a declarat îndrăgita actriță.
Filip Stan
25 apr. 2024, 18:14
Dalida din ”Las Fierbinți”, despre momentele dificile din cuplu, după 10 ani de căsnicie. Actrița și soțul ei abia mai au timp să respire. ”Pasiunea s-a transformat în timp”

Dalida din ”Las Fierbinți”, pe numele său real Ecaterina Ladin, a vorbit deschis, într-un interviu acordat recent, despre schimbările din viața de cuplu, după 10 ani de căsnicie. Iată ce a declarat îndrăgita actriță.

Citește și Dalida din Las Fierbinți a ales un nume special pentru cel de-al treilea copil, rar întâlnit în România: „Numele acesta trebuia purtat!”

Iubita actriță din serialul iubit de toții românii, ”Las Fierbinți”, spune că pe parcursul anilor, pasiunea se mai diminuează, însă există și momente în care ea și soțul său trebuie să își facă programare pentru a avea momente în doi.

„Eu cred în Dumnezeu foarte tare și nu mi-a fost teamă de complicații sau situații neprevăzute. Am învățat, în timp, că ce e să se întâmple se întâmplă, bun sau rău, fără să avem vreo putere asupra destinului. Avem, așa, putere, la scară mai mică. La nivelul acesta, de a aduce un alt om pe Pământ, mereu m-am încredințat întru totul în mâinile Lui.

Mi-am dorit mulți copii, dintotdeauna. Mama avea tot 40 de ani când m-a născut pe mine. Oarecum, am dus tradiția mai departe. Spre deosebire de celelalte două, sarcina asta a venit neprogramată. Așa și-a dorit micuțul, să vină în familia noastră, să ne bucurăm de mai multă dragoste, împreună. Frica… frica începe din ziua în care bănuiești că ești însărcinată, continuă cu primul test și prima ecografie, și te mai relaxezi când îl auzi plângând pentru prima dată. Cred că frica, de fapt, este grijă. Și, odată instalată, rămâne acolo, în ființa ta, pentru totdeauna”, a declarat Ecaterina Ladin, potrivit Viva.ro.

Întrebată și cum gestionează timpul pentru intimitate și pentru momentele în doi, departe de zgomotele celor mici, actrița a spus că nu e ușor deloc.

„Offf… Uneori, suntem mulțumiți dacă am reușit să adormim unul lângă altul. Nu e ușor, normal. Am ajuns să avem momente doar pentru noi doi cu programare. Nu suntem un caz aparte. Știu cupluri care au doar un copil și sunt în aceeași situație. Cred că nu trebuie lăsată deoparte relația de cuplu, clar.

Părinți fericiți, egal copii echilibrați. Însă, sunt situații și situații. Uneori, preferăm să dormim și să recuperăm nopțile nedormite de lângă cei mici. Alteori, ne ajunge să ne strângem în brațe și să știm că suntem acolo unul pentru altul, și asta e fantastic”, a spus ea.

 

”Rar ne certăm”

Printre altele, actrița a fost întrebată și cum reușesc cei doi să mențină flacăra aprinsă în cuplu, mai ales că amândoi au cariere solicitante, dar și trei copii minunați.

„Cum spuneam, uneori nu e ușor. Pasiunea de acum 10 ani s-a transformat în timp. Este la un nivel superior, mai matur, în care ne înțelegem nevoile, spațiul, dorințele. Am dat dovadă, amândoi, pe parcursul relației noastre de mult devotament și iubire necondiționată și am reușit să ne menținem un echilibru în viața de cuplu.

Citește și Dalida din Las Fierbinți este în culmea fericirii! Actrița a născut de Revelion. ”Am intrat în 2024 fericită și împlinită”

Rar ne certăm, dar când o facem, preferăm să nu fie și copiii prezenți. Nu știu dacă alții fac asta, dar preferăm varianta prin mesaje, mai ales că, în condițiile joburilor noastre, suntem destul de mult timp plecați de acasă. În plus, situațiile în care ne ciondănim sunt legate de copii. Dacă sunt ei cuminți, suntem și noi liniștiți”, a mărturisit Ecaterina Ladin pentru sursa menționată anterior.

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a putut să pățească un român aflat în vacanță în Thassos. A promis că nu o să mai revină vreodată în Grecia: ”Ce le rămânea de dimineață, găseam seara”
Capital.ro
Perfect legal pentru proprietarii de teren. Nu ții cont de vecini. E scris în lege
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Marele secret al lui Ceaușescu. Ce făcea când nu-l vedea nimeni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce s-a descoperit în trupul lui Sorin Nazîru? Filmul morţii fostului portar de la Dinamo
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cine este Denis Repka, afaceristul care și-a pierdut viața într-un tragic accident de motocicletă. Ce legături existau între magnat și Donald Trump
Capital.ro
Se dau bani de la stat direct pe card. Cerere până pe 31 iulie. Ce obligație ai pentru 5 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel
substantial.ro
Evgheni Serebriakov, acuzat de atentat la Moscova, declară că a cooperat cu servicii speciale din Ucraina
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!