Jachetele bărbăteşti pentru perioadele de tranziţie – Sigure şi confortabile, ideale pentru mişcarea în aer liber!

Perioada de tranziţie dintr-un an este reprezentată de cele două anotimpuri capricioase, dar atât de frumoase, primăvara şi toamna.
Filip Stan
26 apr. 2024, 09:35
Jachetele bărbăteşti pentru perioadele de tranziţie - Sigure şi confortabile, ideale pentru mişcarea în aer liber!

Dimineţile geroase, soarele plăcut al după-amiezelor călduţe şi serile lungi, presărate cu stropi de ploaie şi rafale de vânt, impun un anumit tip de vestimentaţie, astfel încât să nu ne fie prea frig, dar nici cald, să ne protejăm de atmosfera umedă şi să ne ferim de furia vântului. Texturile specifice hainelor de tranziţie sunt caracterizate de impermeabilitate, protecţie la contactul cu vântul şi confort termic în faţa temperaturilor oscilante.

Jachetele bărbăteşti de tranziţie, necesare în orice tip de activitate

Fie că pleci la serviciu, porneşti la un drum lung, ţi-ai programat o întâlnire romantică, mergi la alergat sau te duci cu cei mici în parc, dacă ieşi cu prietenii în oraş sau doar mergi la cumpărături, accesând site-ul ai posibilitatea de a trece în revistă o gamă foarte extinsă de elemente vestimentare destinate perioadei de tranziţie, dintre care jachetele bărbăteşti sunt cele mai apreciate. Vei descoperi rapid acel model de jachetă care se va potrivi celor mai frecvente contexte şi activităţi, astfel că îţi va fi foarte uşor să procuri modelele care te vor ajuta să ai un look cool, dar şi să te simţi confortabil şi protejat într-o zi ploioasă de primăvară sau toamnă.

Cum alegi jacheta potrivită unui look masculin?

Atunci când îţi procuri o jachetă de tranziţie, vei ţine cont de contextul în care o vei purta. Pentru un look formal vei alege să porţi o jachetă din bumbac, impermeabilă şi rezistentă la vânt, practică şi foarte modernă, care se va potrivi perfect unei perechi de pantaloni drepţi, cămăşii regular fit şi pantofilor negri. Vei opta pentru o cromatică neutră şi te vei bucura de un outfit confortabil şi în tendinţe.  Unui outfit casual format din blugi cargo şi un tricou basic, îi poţi adăuga în perioada rece şi umedă din an, o jachetă din fâş. Poţi opta pentru modelele bomber, simple sau matlasate, la fel de bine potrivindu-se şi o jachetă din poliuretan, într-un colorit puternic şi energic.

Tot pentru outfit-urile casual, vor fi potrivite şi jachetele din piele. În funcţie de cât de personalizată vrei să fie imaginea ta, îţi vei îndrepta atenţia către modelele de jachete puternic accesorizate, cu glugă, inserţii metalice, fermoare şi catarame. Atunci când eşti pasionat de sport şi vremea de afară nu te influenţează, vei putea pleca la antrenament, purtând o jachetă din poliester, prevăzută cu glugă şi buzunare practice. Este modelul ge jachetă de tranziţie care se va potrivi atât ţinutelor sport, cât şi celor urban casual, o împletire echilibrată între funcţionalitate şi stil.

Cromatica jachetelor de tranziţie

Culoarea este foarte importantă în ţinutele de tranziţie, aducând un plus de vitalitate şi stil. Poţi alege  să porţi jachete viu colorate atunci când vrei să obţii un look urban în tendinţe, la fel de bine putând adopta o cromatică energică, atunci când pleci într-o călătorie, ieşi cu cei mici în parc sau te pregăteşti pentru o sesiune de alergare. Pentru a-ţi completa un look office, vei alege nuanţele neutre, negru, gri sau maro, fiind potrivite ţinutelor formale care nu trebuie să epateze prin culoare. Jacheta de tranzit devine astfel acea piesă vestimentară care va oferi look-ului tău un plus de tinereţe şi stil, în acelaşi timp protejându-te de picăturile de ploaie şi răcoarea palelor de vânt.

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 21 iulie 2024. Revedere emoționantă pentru Capricorn. Peștii culeg roadele muncii
Capital.ro
Amendă 1.300 de lei, chiar dacă ai documentele la tine. Dreptul legal pe care șoferii NU îl au
Playtech.ro
Primele imagini cu principalul suspect în cazul crimei din Brăila. Noi detalii ies la iveală
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Regele nordului, o perlă puțin descoperită a turismului românesc. Frumusețile nebănuite de la capătul României
Spynews
Adevărul despre averea lui Andrei Versace. Ce afaceri avea, de fapt, influencerul
Spynews
Cine a fost Andrei Versace. Cunoscut ca și ”Regele Fițelor”, tânărul se lăuda cu o viață de lux și locuia într-un apartament de 600.000 euro | FOTO
Evz.ro
Viața la bloc. Nu aruncați așa ceva la ghenă. Amenzile sunt mari
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Cancan.ro
BREAKING | Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Casa este deranjată încă de la intrare VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Se confiscă banii în România. Românii vor fi notificați. Iei amendă de 500 de lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Principalul suspect în cazul crimei din Brăila a fost prins
MediaFlux
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar. Au anunțat acum
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'