Horoscop Urania 27 aprilie – 3 mai 2024. Un strop de fantezie, antipatii şterse şi multă iubire. Urania anunţă efectele conjuncţiei Venus-Taur

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 27 aprilie – 3 mai 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.
Alina Costache
26 apr. 2024, 12:25
Horoscop Urania 27 aprilie – 3 mai 2024. Un strop de fantezie, antipatii şterse şi multă iubire. Urania anunţă efectele conjuncţiei Venus-Taur

Horoscop Urania 27 aprilie – 3 mai 2024 Berbec

Între 27 și 28 aprilie la prânz, avânt și curaj în problemele profesionale sau în activitățile care le permit Berbecilor să progreseze prin studiu, exercițiu, rafinare a mijloacelor de exprimare în specificul profesiei pe care o desfășoară.

Nativii par să nu se teamă de nici o piedică, de nici o ostilitate; nimeni și nimic nu-i destabilizează și nu-i demoralizează. Între 28 aprilie, după ora 12:38′, și după-amiaza zilei de 30 aprilie, seriozitate și răbdare sau capacitate de a-și asuma sarcini grele ori ipostaze pline de risc în plan social dintr-un real simț al datoriei, dar și din dorința de a se afirma și de a-și demonstra calitățile necesare pentru postura în care se află prin numire, desemnare, acordare a unei șanse sau perioadă de probă.

Pe 29 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 23 mai, va constitui un factor pozitiv pentru stabilitate financiară, pentru câștigurile curentare, pentru o plată onestă, corespunzătoare muncii lor (mai ales dacă va fi vorba de colaborări, de activități sporadice sau de o prestație unică).

Între 30 aprilie, după ora 18:20′, și seara zilei de 2 mai, mici surprize în planul relațiilor cu prietenii. În ziua de 30 aprilie, planeta Marte va intra în zodia Berbecului și, până pe 9 iunie, va fi un susținător al tuturor cauzelor acestor nativi. Marte, fiind guvernatorul lor, le poate oferi șansa de a face salturi în existența personală sau în profesie de mare vizibilitate și îi poate susține prin elan, energie, ambiție, motivații puternice și curaj.

Tot pe 30 aprilie, Pluton va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 13 octombrie, va relua aspectele de viață conturate din 2023 până în prezent, când a pendulat între zodia Capricornului și cea a Vărsătorului, care trebuie să fie rezolvate definitiv. Între 2 mai, după ora 22:00′, și 3 mai, psihic excelent, gândire subtilă, rafinament, percepții superioare.

Horoscop Urania 27 aprilie – 3 mai 2024 Taur

Între 27 și 28 aprilie la prânz, atitudine onestă sau adecvată în abordarea unei teme financiare sau patrimoniale. Între 28 aprilie, după ora 12:38′, și după-amiaza zilei de 30 aprilie, atitudine conservatoare mai puțin dispusă să îmbrățișeze idei noi, păreri (prea) originale ori atitudinile îndrăznețe ale unor persoane alături de care nativii lucrează sau învață; în unele cazuri, reticențe sau chiar refuz al acestora.

Pe 29 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 23 mai, va putea să-și reverse toate calitățile și capacitățile binefăcătoare și protectoare când va fi nevoie. Alături de Soare, Uranus și Jupiter, ea va crea culoare favorabile unor momente speciale în viața nativilor; aceștia se vor simți bine, vor fi optimiști, stabili în convingerile lor și dornici „să construiască”. Între 30 aprilie, după ora 18:20′, și seara zilei de 2 mai, Taurii vor avea stropul de fantezie necesară, de originalitate, de imaginație și de curaj în plan profesional pentru a duce la bun sfârșit o etapă din viața lor publică, profesională ori socială.

Cât de băftos ești, în funcție de zodie. Se întoarce roata norocului! Combinație energetică unică, portalul abundenţei se deschide pentru ei

În ziua de 30 aprilie, planeta Marte va intra în zodia Berbecului și, până pe 9 iunie, se va plasa în sectorul sănătății din perspectiva bolilor lungi, cronice, genetice sau explicabile karmic care vor viza activitatea cerebrală și mecanismele lumii interioare, unde va crea o stare de neliniște, de nemulțumire ori chiar de revoltă mai puțin conturată ca sursă și motivație, de unde și mai greu de controlat. Tot pe 30 aprilie, Pluton va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 13 octombrie, când își va relua mersul direct, va repune în prim-planul atenției celor născuți în zodia Taurului aspectele de viață conturate din 2023 până în prezent, când a pendulat între Capricorn și Vărsător, care vor trebui rezolvate neapărat. Între 2 mai, după ora 22:00′, și 3 mai, blândețe, amabilitate și solidaritate cu prietenii.

Horoscop Urania 27 aprilie – 3 mai 2024 Gemeni 

Între 27 și 28 aprilie, la prânz, mesaje, invitații, aluzii, provocări care conțin îndemnul la o atitudine corectă față de un partener sau o abordare onestă a temei care îi așază în tabere divergente, în funcție de statutul lor profesional sau de imaginea publică.

Între 28 aprilie, după ora 12:38′, și după-amiaza zilei de 30 aprilie, atitudine corectă față de o temă financiară (drepturi cuvenite, mecanisme legale), dar rigidă prin felul în care nativii vor primi și vor răspunde unor oferte sau vor înțelege nevoia de a privi cu mai multă suplețe o situație nu tocmai ușoară în relația lor cu una sau mai multe instituții.

În ziua de 29 aprilie, planeta Venus va intra în zodia Taurului și, până pe 23 mai, va exercita un rol pozitiv în planul sănătății: protecție, atenuare, vindecare mai rapidă, răspuns bun al organismului la unele terapii sau abordări din sfera medicinei alternative, stabilizare organică, echilibru interior.

Zodiac chinezesc weekend. Gata cu datoriile! O zodie scapă de grijile financiare, alta călătoreşte departe de casă

Între 30 aprilie, după ora 18:20′, și seara zilei de 2 mai, dorință de a epata prin idei îndrăznețe, formulări originale sau puncte de vedere care nu corespund cu tendința grupului în care nativul se exprimă, care împărtășește o viziune diferită de a lui. Pe 30 aprilie, planeta Marte va intra în zodia Berbecului și, până pe 9 iunie, va alimenta disputele în planul relațiilor de prietenie; antipatiile, schimburile „aspre” de cuvinte, divergențele de opinii, afirmațiile nedrepte.

Tot pe 30 aprilie, Pluton va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 13 octombrie și va relua aspectele de viață conturate din 2023 până în prezent, când a pendulat între zodia Capricornului și cea a Vărsătorului, impunând rezolvarea lor definitivă. Între 2 mai, după ora 22:00′, și 3 mai, Gemenii vor face efortul să fie priviți cu simpatie, să fie prețuiți pentru calităților lor sufletești sau pentru valorile lor umane (morale) manifestate în împrejurări delicate.

Citeşte horoscop Urania integral pe libertatea.ro

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Șoșoacă ne aruncă în lumea a treia. Niciodată nu s-a mai întâmplat așa ceva
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cum arăta Iustina Loghin de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice făcute cadou de Cornel 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Noi Dezvăluiri în Ancheta Dentistei din Brăila: Cauza Morții și Probele Descoperite de Criminaliști
MediaFlux
REDUCERI la facturile de ENERGIE ELECTRICĂ
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'