3 zodii cunosc o ÎMBUNĂTĂȚIRE în viața lor amoroasă la final de aprilie. Descoperă care sunt și cine va continua să strălucească în luna mai!

Știm cu toții că a comunica sentimentele noastre cele mai profunde cu oamenii care ne fac cei mai vulnerabili nu este întotdeauna cel mai ușor lucru de realizat, totuși această săptămână pare să ne arate că merită riscul.
Alina Costache
28 apr. 2024, 07:46
3 zodii cunosc o ÎMBUNĂTĂȚIRE în viața lor amoroasă la final de aprilie. Descoperă care sunt și cine va continua să strălucească în luna mai!

La final de aprilie, vom vedea serios un upgrade în viața noastră romantică, deoarece mulți dintre noi sunt în sfârșit gata fie să „facem pasul”, fie să ne deschidem inimile, cu seriozitate, către cei pe care îi iubim.

Aprilie a fost cu siguranță una dintre acele luni pentru dragoste, deoarece cu toții simțim că dragostea este în aer și că, dacă ar fi vreodată un moment să facem lucruri precum să ne propunem în căsătorie sau să ne întrebăm partenerii dacă „vor să fim impreuna orice ar fi” si am trece la următorul nivel, atunci cu siguranță se simte corect în această perioadă a anului.

La finalul lunii aprilie trei semne zodiacale își vor îmbunătăți viața amoroasă și vor intra strălucitori în luna mai.
Rac
Vei căuta pacea și fericirea în relația ta la finalul lunii aprilie. Pentru că o faci în toate modurile corecte, vei vedea că succesul este foarte ușor de obținut. Ți-a luat ceva timp să ai încredere totală în persoana cu care ești și, deși simți că nu o vei cunoaște niciodată cu adevărat pe dinăuntru și pe dinafară, ai ajuns să vezi că ceea ce ai cu ea este acest minunat sentiment de egalitate.

Mercur a ieșit din retrograd și vei simți că ceva se limpezește serios în relația ta. Ai trigonul lui Jupiter, Lilith, care te ajută să spui foarte succint ceea ce ai în minte și, odată cu acea Lună din Săgetător care îți vine în cale, vei descoperi că poți îndrepta toată conversația înapoi către iubire, pace și fericire.

Zodii care s-ar implica într-un triunghi amoros. Mihai Voropchievici dezvăluie semnele care se uită şi-n curtea vecinului
Ai găsit o modalitate de a-ți compartimenta tensiunea și, într-adevăr, atât de mult din asta se datorează faptului că Mercur merge direct. Ceea ce știi este că persoana cu care ești este atât un mister, cât și o carte deschisă, și toate acestea sunt speciale și sacre pentru tine.

Leu
Pentru că rareori faci ceva „la jumătate”, probabil că vei fi printre Leii care cer mâna partenerului lor în căsătorie la finalul lunii. Cine ești tu ca să-ți refuzi plăcerea ciudată de a ceda unei idei atât de romantice încât partenerul tău nu poate spune nu? Îl iubești și te iubeste, așa că, dacă se întâmplă să pui întrebarea, o sa iti fie bine, Leu!

Mai mult ca sigur vei obține reacția exactă la care vrei. Finalul lunii aprilie aduce pentru tine multe zâmbete, tone de râsete și o energie foarte pozitivă curgând ca treaba nimănui. Atât tu, cât și partenerul tău sunteți asumați de riscuri. Vrei acel fior de a risca, fără să știi exact unde te va duce. Așa este să fii Leu. Îți place și îți iubești partenerul suficient de mult încât să-l iei cu el la plimbare.

Pești
Ceea ce iti aduce această săptămână este finalizarea. Acum ești gata să fii pe deplin prezent cu partenerul tău romantic, pentru că în sfârșit te simți complet cu trecutul. Poate te-ai ținut de amintirea unei iubiri trecute și asta te-a inhibat cu dragostea ta prezentă. În timpul Mercur Direct, faci pace cu trecutul și îl eliberezi. Procedând astfel, deschizi porțile iubirii în prezent și asta este ceea ce vei vedea din abundență.

Cei mai nepoliticoși bărbați în funcție de zodie. Ferește-te de ei dacă ai un simț al educației dezvoltat

Totul se simte proaspăt și nou pentru tine acum. Acesta este ceea ce te oprește literalmente și te umple de recunoștință. Nu credeai că o ai în tine sau, mai degrabă, habar nu aveai ca ai putea sa iubesti din nou sau să fii la fel de prezent într-o relație romantică ca și acum. De fapt, totul te surprinde atât de tare încât te simți tânăr și copilăresc. Vrei să îmbrățișezi acest sentiment și să mergi cu el.

Ceea ce nu știai era că aceasta este starea ta naturală de a fi, dragă Pești și că ești aici pentru a experimenta iubirea pe tot parcursul vieții tale. Nu mai esti interesat să renunți la partenerul tau și apare ideea căsătoriei sau a angajamentului pe termen lung până la finalul lunii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce pensie primești dacă nu ai muncit nicio zi. Suma pe care o vei lua de la stat
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Românii care au acest obiect prin casă se îmbogățesc instant
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ursă agresivă pe Transfăgărășan: turiști străini atacați după ce i-au dat de mâncare
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...