Cum a cucerit-o Irinel Columbeanu pe Romanița Iovan: „Trebuie să port sandale fără toc”. Cei doi s-au despărțit după un deceniu de iubire

Romanița Iovan a vorbit despre perioada în care a format un cuplu cu Irinel Columbeanu. Cei doi au avut o relație lungă, din 1986 până în 1996, când au decis să își despartă drumul prin viață.
Alina Costache
28 apr. 2024, 16:04
Cum a cucerit-o Irinel Columbeanu pe Romanița Iovan: „Trebuie să port sandale fără toc”. Cei doi s-au despărțit după un deceniu de iubire
Cum a cucerit-o Irinel Columbeanu pe Romanița Iovan: „Trebuie să port sandale fără toc”. Cei doi s-au despățit după un deceniu de iubire

Romanița Iovan s-a iubit un deceniu cu Irinel Columbeanu, însă, în 1996, au decis să se despartă. Totuși, îi leagă o frumoasă prietenie ce dăinuie și în ziua de azi, creatoarea de modă fiind printre puținele persoane care încă îi sunt alături fostului milionar, mai ales acum când este într-o situație dificilă atât financiar, cât și din punct de vedere al sănătății.

Citește și: Romanița Iovan, dezvăluiri cutremurătoare despre noaptea în care Adrian Iovan a împușcat mortal un hoț: „I-a dat cu pușca în cap. El nu a tras, s-a descărcat accidental”

Cum a cucerit-o Irinel Columbeanu pe Romanița Iovan

Romanița Iovan a povestit, în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță, cum l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu, despre care spune că „era un băiat deștept, carismatic”, dar și cum au ajuns să fie acum prieteni foarte buni.

„L-am cunoscut pe Irinel în sălile noastre, el venea la prezentările noastre. De pe vremea lui Ceaușescu venea la prezentări. El era amic cu una dintre fete și a fost o fază din asta, el avea un Oltcit pe vremea aia. Eu veneam spre casă, la Balta Albă stăteam, în blocurile alea cu militari stăteam. Mergeam spre 311, ca să mă duc acasă și am trecut pe la benzăria aia din spate de la Teatru Național. Iar el era acolo, punea benzină la Oltcit.

Era cu o gagică, aia mă cunoștea pe mine și m-a întrebat „Oo, Romanița, ce faci?”. Nici nu l-am observat. El m-a remarcat, în schimb. A întrebat-o pe aia cu ce mă ocup, a aflat și a pus mâna pe telefon. A sunat un prieten, adică pe o colegă, pe Sanda și ea a fost cea care îmi zicea ea „Băi, vrea un băiat de nomenclaturist să te cunoască”. Da, tatăl lui a fost secretar în șapte guverne, de la Petru Groza. Da, erau băieți de oraș, dar și deștepți”, și-a amintit creatoarea de modă.

Romanița Iovan a dezvăluit și cum a ajuns să iasă la întâlnire cu Irinel Columbeanu și, ulterior, să formeze un cuplu foarte apreciat în acea vreme. Un anume gest al fostului bogătaș a impresionat-o foarte mult.

„Pe opt martie, în 1989, înainte de Revoluție, când noi, toate fetele, vorbisem să plecăm să mâncăm la un restaurant, a fost o fază. S-a spart gașca, una că are nu știu ce de făcut, alta la fel, iar eu i-am propus Sandei să ieșim cu tipul ăla. Și vine el, cu Oltcit-ul. Era foarte elegant. Omul a venit, ne-a luat cu mașina și a zis că are de lăsat o casetă video și ne oprește pe dreaptă. A făcut asta ca să-mi dea ocazia să ies din mașină și să plec. A fost o chestie super elegantă. Ne-am dus să mâncăm cu gașca Sandei. Apoi a început să vină la prezentări, să-mi aducă flori, eu m-am hotărât destul de târziu. Tipul foarte deștept, carismatic, chiar dacă era așa…trebuia să port sandale fără toc. Era deștept. Cred că a avut așa o chestie, de model. A durat ceva, ne-a prins Revoluția împreună”, a povestit ea.

Întrebată ce a dus la despărțire, Romanița Iovan a explicat că au „evoluat în direcții diferite”: „Ne-am despărțit pentru că fiecare voia altceva. Am rămas foarte buni prieteni. Eram tineri, fiecare voia altceva. Lecția pe care am învățat-o de la Irinel a fost că nu trebuie să ceri ajutorul decât dacă ești pe marginea prăpastiei”.

Citește și: Romanița Iovan rupe tăcerea despre probleme de sănătate ale lui Irinel Columbeanu: „A fost paralizat pe jumătate! A trebuit să învețe să meargă după AVC!”

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de joi, 25 iulie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Costă sub 5 lei și se vor vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Guvernul aprobă proiect de lege pentru continuarea activității ELCEN ca serviciu public în Capitală
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!