Monica Bîrlădeanu a oferit trei sfaturi importante pentru Săptămâna Mare. Ce le-a transmis vedeta fanilor ei

Monica Bîrlădeanu nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai apreciate femei din România. Recent, vedeta le-a oferit fanilor săi câteva sfaturi de care să țină cont în perioada aceasta.
Filip Stan
29 apr. 2024, 19:52
Monica Bîrlădeanu a oferit trei sfaturi importante pentru Săptămâna Mare. Ce le-a transmis vedeta fanilor ei

Monica Bîrlădeanu nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai apreciate femei din România. Recent, vedeta le-a oferit fanilor săi câteva sfaturi de care să țină cont în perioada aceasta.

Citește și Detalii neștiute din viața Monicăi Bîrlădeanu. Actrița a trecut prin momente dificile în America, acolo unde a locuit timp de 13 ani. ”Mi se pare foarte greu”

Monica Bîrlădeanu le-a oferit fanilor săi câteva sfaturi de care să țină cont în această perioadă.

Am intrat în Săptămâna Mare, una dintre cele mai importante perioade din postul Paștelui, când trebuie să fim și mai îndreptați către rugăciune, fapte bune și post.

În acest sens, Monica Bîrlădeanu le-a transmis un mesaj fanilor săi, cu trei sfaturi importante pe care toată lumea ar trebui să le pună în aplicare zilele acestea, pentru ca sufletul să fie cât mai curat, liniștit și pregătit pentru Învierea Domnului ce urmează.

„Trei lucruri pe care le poți face pentru sufletul tău în Săptămâna Mare:

1. Iartă și cere-ți iertare – Prof. Dulcan spune că se produc modificări inclusiv la nivel de ADN și se șterg modele patologice (de boală).

2. Hrănește pe cineva flămând.

3. Găsește 3 lucruri pentru care ești recunoscător în fiecare zi a săptămânii (în fiecare zi alte trei)”, le-a transmis Monica Bîrlădeanu fanilor pe rețelele de socializare.

Semnificația Săptămânii Mari, explicate de Preotul Constantin Necula

Pentru a înțelege mult cu adevărat semnificația acestei perioade atât de importante pentru toți creștinii, Părintele Constantin Necula a vorbit pe înțelesul tuturor despre Săptămâna Patimilor și a explicat ce trebuie să facă în momentul de față credincioșii.

„În Săptămâna Mare prăznuim rana de omenie care ne caracterizează. Evanghelia zilei de luni ne aduce aminte de un lucru care se întâmplă înaintea ochilor noștri în fiecare zi, atunci când Tatăl își trimit copiii ca să-și facă misiunea pe care o au într-o lucrare, ne aduce aminte, de fapt, că răspunsul nostru la Săptămâna Patimilor este o chemare.

Am trăit împreună și duminica ortodoxiei, am trăit această chemare, cum se întâmplă și acum. Copilul care spune că nu merge să împlinească voia tatălui său face acest lucru fără să se mai dea în spectacolul aducerii aminte că el este cel care împlinește”, a explicat Părintele Constantin Necula, în cadrul unui videoclip, conform Spectacola.ro.

Ce să faci în Săptămâna Mare, pentru a fi mai aproape de Iisus

Astfel, chiar dacă nu te mai poți implica fizic în evenimentele care au avut loc nu demult, poți fi alături de Iisus prin rugăciune, dar și prin slujbele sfinte ce vor avea loc în aceste zile și până la Înviere.

„Săptămâna Patimilor nu este un spectacol, ci este cea mai de preț dintre plecările împlinirii noastre în aria de lucrare a Domnului. Acum stăm deoparte și privim, da probabil că dacă am fi trăit în vremea aceea, ne-am fi implicat în fel și chip.

Citește și Monica Bîrlădeanu, însărcinată la 45 de ani? Iubita lui Valeriu Gheorghiţă a fost dată de gol în direct: „E gravidă! E gravidă!”

Suntem chemați să ținem partea smochinului cel roditor, care este maica Domnului, a tuturor celor care l-au însoțit pe Mântuitor, cu ei vă propun să intrăm în calea aceasta a calvarului Mântuitorului, dacă n-ar fi existat Învierea, ar fi fost o tragedie pentru noi toți. Suntem pe calea crucii, dar suntem și cu ochii spre crucea de pe care strălucește lumina Învierii”, a continuat acesta.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
FSB DEJOACĂ ATACURI TERORISTE ÎN DAGHESTAN: TREI SUSPECȚI ARESTAȚI ÎN KASPIK
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!