Dana Roba îl lovește pe Daniel Balaciu unde îl doare cel mai tare: „Nu o să mai aibă parte de ele niciodată. Promit solemn!”

Dana Roba e hotărâtă să facă tot ce îi stă în putere pentru ca Daniel Balaciu să nu-și mai vadă niciodată copiii. Războiul dintre cei doi e deoarte de a se termina.
Irina Dumitrescu
29 apr. 2024, 20:54
Dana Roba îl lovește pe Daniel Balaciu unde îl doare cel mai tare: „Nu o să mai aibă parte de ele niciodată. Promit solemn!”
Dana Roba, hotărâtă să-l distrugă definitiv pe Daniel Balaciu

Dana Roba continuă războiul împotriva lui Daniel Balaciu și își dorește să obțină ce are nevoie de la el, pentru ca mai apoi să nu mai audă niciodată de el. După ultimele gesturi ale bărbatului făcute față de ea, make-up artista e hotărâtă să îl facă pe acesta să înfunde pușcăria și să le facă pe fetele ei să nu-și mai dorească să-și vadă tatăl.

Citește și: Dana Roba, un nou termen în procesul cu călăul. Bărbatul riscă să fie decăzut din drepturile părintești: „Ne vom uita la imaginile din ziua tragediei”

După ce Daniel Balaciu a refuzat să îi acorde, de mai multe ori, Danei Roba semnătura pentru a pleca în vacanță în afara României cu Chantal și Celine, aceasta a dezvăluit că va face orice ca fetele ei să nu mai vrea să audă de tatăl lor, după lucrurile oribile pe care le-a făcut.

Make-up artista va depune la dosarul în care este judecat Daniel Balaciu filmări și poze cu ea, din ziua în care a bătutu-o cu sânge rece până a ajuns în comă.țâ

„El nu o să mai aibă parte de ele niciodată, eu o să fac în așa fel ca fetele să nu îl mai suporte niciodată. Promit solemn! O să depun mâine la dosar CD cu toate filmările și pozele cum m-au găsit pe mine polițiștii”, a declarat Dana Roba la Știrile Antena Stars.

Citește și: Dana Roba s-a enervat la culme, după ultima întâlnire cu Daniel Balaciu. Gestul ireal făcut fostul partener al make-up artistei. ”Este normal?”

Femeia i-a cerut de mai multe ori lui Daniel Balaciu semnătura pentru a le putea face pașapoarte fetițelor, dar acesta nua fost de acord. Cele mici își doresc să meargă la Disneyland, iar mama lor vrea cu orice preț să le îndeplinească dorința.

„Eu am cerut să îmi semneze cererea pentru înscrierea lui Celine la școală și pașapoarte, ca să pot să le duc anul acesta la Disneyland, pentru că trebuia, de fapt, anul trecut să mergem la Disneyland și ceea ce s-a întâmplat, ce a făcut el, nu am mai putut să mergem anul trecut.

Și, bineînțeles, să le las pe fete la sora mea în Germania, sora mea a cerut să le las acolo în iulie și el nu mi-a semnat să le fac pașaport fetelor”, a mai declarat Dana Roba.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 6 iulie 2024, aceste produse pe care toți românii le caută. Se vor vinde instant
Capital.ro
Statul te obligă să declari. Noua regulă impusă din 1 iulie. Te oprește în trafic și te amendează
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în iulie 2024. Pe ce dată se fac plățile
DailyBusiness
Turiștii care fac acest lucru riscă amenzi de 5.000 lei! Este interzis în România!
Adevarul
Cum a rămas România fără uriașele păduri seculare. Planul eșuat al lui Ceaușescu de reîmpădurire a țării
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Mari reduceri pentru români. Unde pot să zboare extrem de repede
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Locul de basm supranumit 'Elveția României'. Se află la 406 km de București și puțini turiști au auzit de el
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Schimbare istorică în România. Se emite pentru maxim 2 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Frații Tate au scăpat de interdicția de a părăsi România
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!