Surse PNL: Lucian Bode i-a spus baronului penal Iulian Dumitrescu să nu apară alături de el la Sinaia

Un eveniment electoral al partidului PNL a avut loc la Sinaia. Rareș Bogdan și Lucian Bode au fost prezenți, dar baronul cercetat de DNA, Iulian Dumitrescu, se ascunde. Vlad Oprea, unul dintre cei mai vechi primari liberali, nu a scos niciun cuvânt despre Baronul Lamborgini, cu toate că a fost un eveniment electoral major pentru PNL, iar Iulian Dumitrescu este candidatul PNL la CJ.
Filip Stan
30 apr. 2024, 09:36
Surse PNL: Lucian Bode i-a spus baronului penal Iulian Dumitrescu să nu apară alături de el la Sinaia

La Sinaia a avut loc un eveniment electoral al partidului PNL, în frunte cu Vlad Oprea, de 20 de ani primar al orașului.

La eveniment au participat prim-vicele Rareș Bogdan și secretarul general Lucian Bode, dar baronul cercetat de DNA, Iulian Dumitrescu,  se ascunde. Liberalilor le-a fost rușine cu el. Conform surselor PNL, Lucian Bode i-ar fi spus acestuia să nu apară alături de el la Sinaia.

Marea absență de la eveniment, baronul Lamborghini, candidatul PNL la CJ

Candidatura lui Iulian Dumitrescu ar fi mascată. Acesta și-a dat demisia doar pe hârtie din toate funcțiile politice din cadrul PNL și l-a mințit pe premierul Ciucă, pentru a-și ascunde candidatura.

Baronul Lamborghini, cercetat pentru corupție, pregătește o lovitură uriașă cu scopul de a menține legătura cu actualii primari. Se vorbește despre întâlniri de taină, presiuni și șantaj. În plus, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie, pus sub control judiciar, şi-ar fi depus semnăturile şi dosarul de candidatură pentru un al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean.

În acest context, sâmbătă, când premierul Nicolae Ciucă a fost întrebat dacă Iulian Dumitrescu rămâne candidatul PNL pentru CJ Prahova, acesta a spus că „La nivelul PNL am luat decizia ca fiecare candidat la primăriile municipiilor reşedinţă de judeţ şi la nivelul consiliilor judeţene să fie aprobat de către Biroul Politic Naţional pe baza cererilor venite de la fiecare filială. Pentru filiala Prahova nu am primit această solicitare de la nivelul conducerii filialei, motiv pentru care nu există în acest moment aprobarea PNL pentru această candidatură. Este o prevedere din statut pe care va trebui să o remediem, de altfel am şi început procesul de remediere a acestei scăpări din statutul PNL”.

Liberalii nu au clarificat nici până în acest moment soarta lui Iulian Dumitrescu și nu îi menționează numele nicăieri.

Citește și: EXCLUSIV | Sebastian Burduja ar fi încercat să îl contacteze pe Nicușor Dan, însă primarul Capitalei nu a răspuns. ”Spune-ne trei lucruri de care ești mândru”

În cadrul evenimentului de la Sinaia, Lucian Bode nu a spus niciun cuvânt despre situația lui Iulian Dumitrescu, chiar dacă întâlnirea de la Sinaia a fost una importantă pentru PNL și pentru baronul Lamborghini, candidat PNL la CJ. Bode nu s-a ferit totuși să susțină un discurs în care și-a afirmat sprijinul pentru Vlad Oprea.

„Mă bucur că în anul 2020 am fost partenerul acestei echipe din postura de ministru al transporturilor, iar împreună am deblocat proiecte de interes pentru această zonă. Ceea ce am pornit atunci, ca proiecte de fluidizare a traficului pe DN 1 menite să ofere variante alternative de transport și soluții pentru sporirea siguranței rutiere, se află în implementare și am convingerea că obiectivele fixate atunci vor fi atinse.”

„Partidul Național Liberal are cele mai bune rezultate la guvernare și cei mai buni aleși locali. Asta se vede peste tot în țară unde comunele, orașele, municipiile, județele sunt conduse de administrații liberale”, a mai spus Lucian Bode.

În plus, Vlad Oprea, unul dintre cei mai vechi liberali, a ținut un discurs în care a subliniat toate proiectele pe care le-a dus la bun sfârșit în timpul mandatelor sale, fiind unul dintre cei mai vechi primari liberali. Cu toate acestea, nici Vlad Oprea nu a scos niciun cuvânt despre baronul Lamborghini.

„Evenimente ca cele de azi nu se întâmplă în multe orașe din România. 20 de ani de ani de guvernare locală cred că este cel mai puternic semn de susținere și creștere, pe care comunitatea noastră o manifestă. Acum 20 de ani, sinăenii au ales un drum corect, a fost o bătălie pe care am câștigat-o la câteva voturi. Celelalte alegeri, evident, au făcut ca numărul de voturi să crească” , a spus Vlad Oprea, în cadrul evenimentului.

Citește și: Nicolae Ciucă: Nu există în acest moment aprobarea PNL pentru candidatura lui Iulian Dumitrescu

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!