Sora lui Iancu Sterp sare în apărarea sportivului, după ce războinicul a recunoscut că a trișat la Survivor All Stars. ”Se numește descurcăreț”

Survivor All Stars este aproape de marea finală. Competiția a adus tensiune în rândul concurenților, dar și în viețile apropiaților care urmăresc cu sufletul la gură concursul. Recent, sora lui Iancu Sterp i-a luat apărarea sportivului pe rețelele sociale. Vezi mai jos detaliile.
Filip Stan
01 mai 2024, 13:45
Sora lui Iancu Sterp sare în apărarea sportivului, după ce războinicul a recunoscut că a trișat la Survivor All Stars. ”Se numește descurcăreț”

Survivor All Stars este aproape de marea finală. Competiția a adus tensiune în rândul concurenților, dar și în viețile apropiaților care urmăresc cu sufletul la gură concursul. Sora lui Iancu Sterp i-a luat apărarea sportivului pe rețelele sociale.

Citește și Imaginea din cimitir care a înfiorat-o pe Geta Sterp: „Sunt cu oile aproape de biserică, de cimitir și m-au trecut fiorii”

Mai este puțin timp până când Survivor All Stars va lua sfârșit! S-au strâns rândurile în competiția de la Pro TV și au rămas tot mai puțini concurenți, printre care și Iancu Sterp.

Fratele lui Culiță Sterp a mărturisit că a trișat, când alții au respectat regulile.

Fostul războinic a părăsit tabăra, lucru pe care l-a recunoscut chiar el, și a cerut mâncare unor necunoscuți. Mai mult decât atât, nu ar fi fost singura dată când sportivul ar fi încălcat regulamentul.

După toate detaliile care au ieșit la suprafață chiar înainte de marea finală, sora lui Iancu nu a stat cu mâinile în sân și i-a luat apărarea fratelui său.

Iancu Sterp a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Survivor România.

Fratele lui Culiță Sterp a fost la un pas să câștige competiția în primul sezon, însă nu a reușit.

De data aceasta, lucrurile aveau să fie diferite, deoarece războinicul a luptat cu toate forțele și ar fi ajuns în marea finală, alături de Zanni și Andrei Ciobanu, așa cum se zvonește în spațiul public.

Filmările de la Pro TV s-au încheiat, iar concurenții s-au întors deja acasă, înainte de Sărbătorile Pascale. Edițiile competiției sunt în desfășurare pe micile ecrane, iar românii abia așteaptă să vadă cine va lua marele premiu de 100.000 de euro.

La scurt timp după ce a ajuns acasă, Iancu a făcut un vlog unde a povestit întâmplări de la Survivor.

Doar că, printre dezvăluirile făcute, finalistul Survivor s-a dat singur de gol că a trișat.

„Vreo oră am plecat pe jos și am dat de o insulă de asta de turiști. Auzi, ce noroc pe mine. Am mers mult, de mă dureau picioarele și sigur m-au dat dispărut, că am lipsit vreo 3 ore atunci…când ajung pe insula aia, văd turiști, văd mâncare, văd distracție. Am zis, acum să-mi pregătesc eu engleza mea de baltă, să mă infiltrez. Și mă duc și la primii oameni la care ajung, zic: Hello, I am from Romania…și zice una: Bă, Culiță, vorbește pe românește! Eu când am auzit, era o plajă plină de turiști, zic: Nu pot să cred…am fugit de pe insulă, că nu mai pot de foame…multe aventuri am avut”, a povestit Iancu, într-un clip postat pe YouTube.

Potrivit informațiilor Cancan.ro, Iancu Sterp ar fi plecat din tabără de mai multe or și ar fi făcut rost de mâncare, oferită de străinii din împrejurimi.

Mai mult decât atât, nu doar el s-ar fi înfruptat de produsele respective, ci și alți concurenți, la fel de flămânzi ca tânărul sportiv.

În urmă cu ceva vreme, chiar Culiță Sterp a mărturisit pe internet că are o prietenă în Dominicană, Eva, cu care ar fi ținut legătura pentru a-i duce mâncare lui Iancu și lui Jador.

Fără să se gândească la urmări, cântărețul a postat mesajele în văzul tuturor.

”Asta înseamnă Survivor”

Acum, după ce totul a ieșit la iveală, Geta Sterp i-a luat apărarea fratelui său mai mic. Aceasta nu a infirmat informațiile, ci a menționat faptul că Iancu este ”descurcăreț”, nu ”trișor”.

„Ce trișat? Asta înseamnă SURVIVOR! Să încerci să te descurci! Se numește DESCURCĂREȚ, nu trișor”, a scris Geta Sterp, pe TikTok.

Chiar și așa, cuvintele Getei Sterp nu au făcut decât să stârnească revoltă în mediul online, mai ales pentru că Jador a fost descalificat pentru că a părăsit tabăra Faimoșilor, nervos fiind pe producția emisiunii că nu ar fi adus-o la timp pe Oana Ciocan.

Citește și Geta Sterp a fugit de acasă! Sora lui Culiță și-a făcut bagajele și a lăsat tot în urmă: „S-a terminat, am evadat”

Rămâne de văzut ce se va mai întâmpla și ce decizie va fi luată în cazul lui Iancu Sterp, având în vedere faptul că zvonurile spun că tânărul a ajuns în finală.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Bulgaria are cel mai ieftin carburant din Balcani
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
74,4% dintre elevii de clasa a VIII-a au obținut medii peste 5 la Evaluarea Națională, un procent în scădere față de anii anteriori
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?