Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma impresionantă pe care emblema muzicii populare o ia pentru o oră de cântat

Maria Cârneci nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Iată câți bani cere aceasta pentru un eveniment.
Filip Stan
02 mai 2024, 15:00
Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma impresionantă pe care emblema muzicii populare o ia pentru o oră de cântat

Maria Cârneci nu mai are nevoie de nicio introducere, fiind una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Iată câți bani cere aceasta pentru un eveniment.

Citește și Maria Cârneci este în doliu! Fratele interpretei de muzică populară a trecut la cele veșnice: „Lacrimi și durere mare”

Maria Cârneci este considerată o emblemă a muzicii populare românești și este recunoscută nu doar pentru talentul său incontestabil, ci și pentru povestea sa impresionantă de viață.

Artista a urcat treptat pe culmile succesului în industria muzicală, dar a avut grijă să rămână acolo unde este modestia, autenticitatea, dar și t talentul, care nu îi lipsește sub nicio formă.

Maria Cârneci s-a născut într-o familie modestă, cu cinci copii, motiv pentru care a fost pusă în fața multor provocări, mai ales în timpul copilăriei sale.

Chiar și cu o viață în care a simțit lipsa banilor, aceasta a fost mereu un exemplu pentru recunoștință, bunătate și bucurie.

Pentru Maria Cârneci, copilăria a fost marcată de momente de neuitat, mai ales în timpul sărbătorilor de iarnă, când întreaga familie se aduna pentru a pregăti casa pentru Crăciun și pentru a se bucura de tradițiile specifice acestor sărbători.

Colindatul și pregătirea bucatelor tradiționale erau activități care îi aduceau bucurie și împlinire, chiar și în absența jucăriilor scumpe sau a altor comodități moderne.

Chiar și după ce a ajuns la vârful carierei sale, Maria Cârneci a rămas fidelă principiilor sale și a continuat să trăiască modest, evitând excesele și stilurile de viață extravagant.

Prețul cerut pentru a cânta la o nuntă poate varia în funcție de diferiți factori, inclusiv durata și amploarea evenimentului, dar se estimează că este într-o măsură rezonabilă, având în vedere prestigiul și experiența sa în domeniu.

Maria Cârneci nu are pretențiile Erikăi Isac

Prețul cerut de Maria Cârneci s-ar situa între 1.200 și 2.000 de euro, în funcție de durata și de tipul evenimentului la care asigură atmosfera.

Aceasta a precizat de mai multe ori ca nu banii o fac fericită, iar viața de lux nu îi vine bine.

În timp ce mari artiști ai României, cum ar fi Maria Cârneci, au pretenții de genul când vine vorba de bani, cei din urmă vor 8000-9000 de euro pentru o oră de cântat. Un exemplu bun este Erika Isac.

Astfel că, Maria Cârneci rămâne un exemplu al modestiei și al umanității.

„Aşa cum a fost, copilăria mea a fost perfectă. Părinţii noştri ne-au învăţat ce înseamnă disciplina şi ne împărțeau diverse sarcini. De exemplu, fraţii mei se ocupau de animale, iar noi, fetele, de curățenie. Eram organizați, iar asta a contribuit enorm în formarea caracterului meu.

Citește și Maria Cârneci a aruncă bomba! Cum se înțelege artista cu soția fiului ei: „Nu o consider noră”

După părerea mea, educația pornește din familie. Acei șapte ani de acasă, ce nu se învaţă la nicio şcoală, îşi spun cuvântul şi te urmăresc toată viaţa. Educația o ai din familie şi grație acesteia mă consider un om normal, pe care succesul nu l-a schimbat!”, a declarat vedeta, conform Taifasuri.ro.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Stațiunea perfectă pentru pensionari în august. E ferită de aglomerație, are ape termale, peisaje frumoase și foarte puțini români știu de ea
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Rămași împreună după Insula iubirii, s-au etalat pe plajă. Dovada clară că leșinul n-a contat! Nici inelul amanetat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Șoferii cu permis auto categoria B nu au voie, sub nicio formă. Legea interzice, fără excepție
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Melania Trump va publica prima carte de memorii în această toamnă
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!