De unde vine, de fapt, Lumina Sfântă de la Ierusalim! Părintele Pimen Vlad, dezvăluiri cutremurătoare: „Astea sunt minciuni”

Fiecare dintre noi probabil că s-a întrebat măcar o dată în viață, de unde vine, de fapt, Lumina Sfântă. Părintele Pimen Vlad a dezvăluit care este adevărul din spatele acestei minuni!
Filip Stan
02 mai 2024, 19:12
De unde vine, de fapt, Lumina Sfântă de la Ierusalim! Părintele Pimen Vlad, dezvăluiri cutremurătoare: „Astea sunt minciuni”
De unde vine, de fapt, Lumina Sfântă de la Ierusalim! Părintele Pimen Vlad, dezvăluiri cutremurătoare: „Astea sunt minciuni”

Fenomenul Învierii aduce în fiecare an o dovadă clară a existenței minunilor, chiar dacă doar câțiva au privilegiul de a fi martorii martori ai momentului în care Lumina Sfântă se aprinde la Ierusalim. Cu toate acestea, în ciuda scepticismului multora, Părintele Pimen Vlad a dezvăluit cum flacăra se aprinde la Mormântul Sfânt în noaptea Învierii și cum se manifestă pe cer, înainte de a fi dăruită celor prezenți pentru a vedea miracolul și pentru a se ruga.

Citește și: Până la ce oră se ține post negru în Vinerea Mare. Rugăciunea care se rostește în această zi specială

„Lumina Învierii, ce se întâmplă.. ne-a lăsat Dumnezeu ca în fiecare an să trăim o minune acolo, cum este de Înviere. Se adună toată lumea, se roagă, au povestit mulți care au văzut-o. Ori vine ca un fulger, ori ca niște globuri care cad acolo, este Sfântul Mormânt acoperit, dar luminile vin, intră acolo și deodată se aprinde, de acolo ia Patriarhul lumină și preiau toți de acolo. La mulți care sunt sus, pe la Golgota, li se aprind direct lumânările.”, a povestit părintele Pimen Vlad în cadrul unui podcast.

În timp ce mulți se îndoiesc și astăzi cu privire la existența Luminii Sfinte de la Ierusalim, foarte mulți sunt și cei care au fost marturi de-a lungul timpului la acest fenomen, iar părintele Pimen Vlad a dezvăluit două povești de acest gen.

„Povestește chiar un stareț din Grecia că s-a dus la un moment dat cu un grup, erau vreo 30 de oameni și s-au urcat sus, pentru că aveau vedere. Cum stătea el acolo, a venit un om și-l întreabă de ce a venit. I-a zis că e aici pentru Sfânta Lumină. „Ce sfântă lumină, astea sunt minciuni, nu vine nicio Sfântă Lumină”. El a rămas așa.. și l-a întrebat cum poate spune asta și a început să se roage ca să vină Sfânta Lumină, la tot grupul său de 30 s-au aprins lumânările singure. Cu atâta bucurie s-a întors să-i spună celuilalt că a venit Lumina Sfântă, dar el dispăruse.”, a continuat preotul.

Părintele Pimen Vlad spune că a auzit de-a lungul timpului extrem de multe mărturii cu privire la modul în care Lumina Sfântă s-a arătat pentru oamenii care au crezut în ea și care s-au rugat fără întrerupere.

„Sunt o grămadă de mărturii. Îmi mai spunea cineva o dată că veniseră dintr-o țară străină, însă nu-i mai lăsaseră să intre în cetate. Era cu mai mulți oameni, printre care și români, iar când au început să plângă și să se roage, s-a aprins la toți lumânarea, ei erau tocmai la poarta cetății. Ca să vedem câte minuni se fac în zilele noastre.”, a mai spus acesta.

Citește și: Președinta InfoCons despre „otrava” de pe masa de Paște: „250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în luna august 2024. Casa de Pensii, precizări importante
DailyBusiness
Se dau 5000 de lei GRATIS pentru o categorie de români!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
'Era un psihopat!'- Bunica Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Ridicarea controalelor la frontierele terestre ale României, obiectiv prioritar, declară Klaus Iohannis
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!