Regizorii „Las Fierbinți” au luat o hotărâre radicală! Ce se va întâmpla cu Adrian Văncică, actorul care interpretează personajul Celentano: „Nu se mai putea”

Regizorii serialului „Las Fierbinți” au luat o decizie neașteptată legată de Adrian Văncică, actorul care îl interpretează personajul Celentano, din celebrul serial.
Filip Stan
02 mai 2024, 23:15
Regizorii „Las Fierbinți” au luat o hotărâre radicală! Ce se va întâmpla cu Adrian Văncică, actorul care interpretează personajul Celentano: „Nu se mai putea”
Regizorii „Las Fierbinți” au luat o hotărâre radicală! Ce se va întâmpla cu Adrian Văncică, actorul care interpretează personajul Celentano: „Nu se mai putea”

De-a lungul a 12 ani, Adrian Văncică a dat viață personajului Celentano din celebrul serial „Las Fierbinți”, transmis de Pro TV. Prezent la Premiile GOPO 2024, actorul a dezvăluit mai multe detalii despre înțelegerea pe care o are cu regizorii serialului, dar și despre cum a gestionat schimbările în greutate din ultima perioadă și modul în care producătorii au adaptat scenariul pentru a menține continuitatea personajului.

Citește și: Părintele Vasile Ioana, despre semnificația pe care o are Prohodul Domnului pentru credincioși

„Le mai croșetez așa din când în când în serial. Mai pun o haină, mai pun trei haine, șase haine, cinci perechi de ciorapi și aduc unde trebuie. Să vă dau rețeta mea de slăbit? Păi rețeta este una simplă. Fomica. Trebuie să îți fie fomică”, a declarat Adrian Văncică pentru Ego.

Echipa de producție a serialului a susținut decizia lui Adrian Văncică de a începe un regim alimentar sănătos și de a urma un stil de viață activ, care să îi permită să slăbească. Această schimbare nu numai că a avut un impact pozitiv asupra sănătății și aspectului său, dar a fost și în concordanță cu evoluția personajului Celentano din serial.

„Acum regizorii mă lasă să ies din racord. Dacă le zici că ai slăbit pentru sănătate, nu mai au ce să zică. Întotdeauna zici că este pentru sănătate, că altfel nu se mai putea, nu mai au ce să zică. Înțelege toată lumea.” Serialul „Las Fierbinți” este chiar și după 12 ani extrem de apreciat de toată lumea, iar asta îl face fericit pe unul dintre cei mai iubiți actori.

„Gândiți-vă că am jucat cu actori care au terminat facultatea și mi-au zis că se uită la noi de când aveau 14 ani. Deci gândește-te că ei s-au uitat la serial de la 14 ani, au intrat la facultate, au terminat, au jucat doi-trei ani, și după aceea au venit și au jucat cu noi. Nu mă simt bătrân când îi văd, ci mă simt mai bine ca niciodată”, a mai completat Adrian Văncică pentru EGO.ro.

Citește și: Turist din Cehia, impresionat de micii și cârnații din România: „Nu există așa ceva”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Florinel Coman a plecat de la FCSB! Lovitură dată de Gigi Becali: „Am mai luat bani în plus”. Când are loc vizita medicală
Capital.ro
Obligatoriu peste tot în România. Decizia intră în vigoare de astăzi, 3 Iulie
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenție șoferi! Polițiștii nu vor mai putea „ierta” aceste greșeli din trafic
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Șoferii, obligați să ia în calcul acest aspect. Ce trebuie să citească înainte de-a conduce
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
A murit marele actor al României. Drum lin, maestre! Va fi apreciat etern
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
România felicitată de ambasadoarea SUA pentru contribuția în NATO
MediaFlux
S-a aflat CINE ÎL ÎNLOCUIEȘTE pe BIDEN!
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?