Mihai Trăistariu va lua Lumină de Paște dintr-un loc magic din România. ”Părinții mei nu au fost foarte religioși, nu se spovedeau, nu se împărtășeau”

Mihai Trăistariu a dezvăluit locul de unde ia lumină în noaptea de Înviere, asta în pofida faptului că nu este o persoană prea religioasă. Artistul petrece Sfintele Sărbători Pascale într-un oraș cu o mare însemnătate istorică.
Filip Stan
03 mai 2024, 22:54
Mihai Trăistariu va lua Lumină de Paște dintr-un loc magic din România. ”Părinții mei nu au fost foarte religioși, nu se spovedeau, nu se împărtășeau”

Mihai Trăistariu nu provine dintr-o familie foarte religioasă, nu a fost prea mult dus la biserică în copilărie, dar a reuşit să se apropie de Dumnezeu la maturitate. Anul acesta, va sărbători Învierea într-un loc aparte, un oraș cu o mare însemnătate istorică.

Citește și Mihai Trăistariu dezvăluie cum se purta, de fapt, Rona Hartner, în spatele camerelor de filmat: „Era luată de fraieră”

Pentru Trăistariu această vacanță este deja o tradiție, pentru că an de an acesta merge în Sinaia, orașul care atrage turiștii cu Peleșul și Pelișorul. Muzicianul alege Valea Prahovei de opt ani încoace pentru a se bucura de Paște, de unde ia Lumina Învierii.

După ce, la Înviere, va lua lumină d ela Mănăstirea din Sinaia, a doua zi, de Paşte, îi va încânta pe turiști cu muzică și voie bună.

„De 8 ani încoace, de Paște, cânt la Sinaia. Acum am și la Predeal, chiar mâine, un concert de tip Nostalgia, îl fac ei în aer liber până pe 5 mai, sunt concerte cu piese vechi, retro, să zic așa. M-au chemat și pe mine să cânt piesele trupei Valahia cu care m-am lansat eu: ”Banana”, ”La mare, la soare” și ”Banii și fetele”, a declarat Mihai Trăistariu, conform Fanatik.ro.

Așa că, după ce va sta la slujba de Înviere, Mihai Trăistariu va duce Lumina la hotelul unde cazat la Sinaia, acolo unde va petrece noaptea, fără a face ceva special.

”Părinții mei nu au fost foarte religioși”

Mai mult decât atât, Trăistariu a mărturisit faptul că nu a fost niciodată aplecat spre respectarea tradițiilor de Paște, ori a altor mari sărbători.

Cântărețul a spus că părinții lui nu obișnuiau să se spovedească sau să se împărtășească în Săptămâna Patimilor, motiv pentru care nici el nu face asta.

Artistul respectă, însă, opțiunile fiecăruia, el evitând cu orice preț habotnicismul.

„Duminică am la prânz, la Sinaia, la două resorturi, la masa turiștilor veniți de Paști acolo. În fiecare an fac Paștele acolo, pe Valea Prahovei. Merg cu managera mea de obicei și mâine noapte o să mergem în Sinaia să luăm Lumină de acolo, așa ne-am format tradiția, dacă tot suntem acolo. Mergem și noi la Înviere și o să ducem Lumina la hotel.

Nu am vreo amintire specială de Paște. Încă din copilărie mergeam la Înviere cu părinții mei și aduceam Lumină. Părinții mei n-au fost foarte religioși, așa, au fost credincioși, dar nu foarte religioși.

Citește și De ce nu s-a căsătorit niciodată Mihai Trăistariu. Motivul invocat de artist: „Am avut eșecuri în dragoste. Ne-am despărțit, cu inelul de logodnă dat”

Nu erau habotnici. Nu se spovedeau, nu se împărtășeau. Așa că dacă nu ne-au învățat pe noi asta, nici eu n-am făcut vreodată. Nu sunt nici eu atât de religios. Sunt atât cât trebuie”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
România, lovită de furtuni. După o lună de caniculă, ANM anunță temperaturi scăzute, vijelie și grindină
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!