FOTO Adrian Văncică este de nerecunoscut. Celebrul Celentano din Las Fierbinți a slăbit considerabil: „Să vă dau rețeta mea? Este una foarte simplă”

Adrian Văncică este de nerecunoscut, după ce a slăbit considerabil. Celebrul Celentano din Las Fierbinți a decis că este momentul să facă o schimbare în alimentația sa, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Actorul a dezvăluit cum a reușit să scape de câteva kilograme bune.
Alina Costache
06 mai 2024, 08:32
FOTO Adrian Văncică este de nerecunoscut. Celebrul Celentano din Las Fierbinți a slăbit considerabil:
Adrian Văncică este de nerecunoscut

Adrian Văncică este de nerecunoscut. Prezent la Premiile GOPO 2024, cunoscutul actor a mărturisit că încearcă să țină ascuns faptul că a slăbit, în special atunci când îl joacă pe Celentano. În plus, acesta a dezvăluit și „rețeta” cu care a reușit să dea jos kilogramele în plus.

Citește și: Regizorii „Las Fierbinți” au luat o hotărâre radicală! Ce se va întâmpla cu Adrian Văncică, actorul care interpretează personajul Celentano: „Nu se mai putea”

Adrian Văncică este de nerecunoscut

Le mai croșetez așa din când în când în serial. Mai pun o haină, mai pun trei haine, șase haine, cinci perechi de ciorapi și aduc unde trebuie. Să vă dau rețeta mea de slăbit? Păi rețeta este una simplă. Fomica. Trebuie să îți fie fomică.

Acum regizorii mă lasă să ies din racord. Dacă le zici că ai slăbit pentru sănătate, nu mai au ce să zică. Întotdeauna zici că este pentru sănătate, că altfel nu se mai putea, nu mai au ce să zică. Înțelege toată lumea.

Gândiți-vă că am jucat cu actori care au terminat facultatea și mi-au zis că se uită la noi de când aveau 14 ani. Deci gândește-te că ei s-au uitat la serial de la 14 ani, au intrat la facultate, au terminat, au jucat doi-trei ani, și după aceea au venit și au jucat cu noi. Nu mă simt bătrân când îi văd, ci mă simt mai bine ca niciodată”, a declarat Adrian Văncică pentru Ego.ro.

Cum își câștiga banii Celentano din „Las Fierbinți” înainte să fie actor

Viața de actor nu este absolut deloc ușoară. Pe lângă terminarea Univerității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică sau a altei facultăți de profil din țară, cei care își doresc să fie actori trebuie să știe că de multe ori astrele nu se aliniază cum vor ei, iar celebritatea nu vine chiar peste noapte.

Nici actorul care dă viață personajului Celentano din serialul românesc „Las Fierbinți” nu a avut parte de un traseu lin. Acesta a trebuit să muncească enorm pentru a ajunge în punctul în care se află acum.

Faimosul actor a muncit chiar și în afara României. Adrian Văncică a trăit un an în Coreea de Sud unde a muncit într-un parc de distracții uriaș, unde a fost nevoit să intre în pielea multor personaje. Actorul este de părere că acea perioadă a fost extrem de utilă pentru el, pentru că a putut învăța foarte multe lucruri.

Am stat un an de zile în Coreea de Sud. În 2002 am lucrat acolo, atunci când a fost Campionatul Mondial de fotbal. Atunci am pierdut foarte mulți bani pentru că se făceau pariuri pe cine va câștiga meciurile. Am lucrat într-un parc de distracții imens. Dacă ai fost în Disneyland Paris, ăla e pocnitoare.

Am intrat în pielea mai multor personaje. Să vezi ce frumos era când eram costumat ca Zorro. Făceam clownerie, jonglerie, show-uri de stradă, intrăm în pielea unor personaje de basm, să se vadă că eram european.

Acea experiență mi-a folosit enorm, a fost armata pe care n-am făcut-o. A fost o socializare bruscă pentru că eram acolo cu mai mulți ruși, bulgari, moldoveni. M-am întors apoi în România”, a povestit la un moment dat actorul din Las Fierbinți.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Ce a ajuns să facă Oana Zăvoranu. E foame mare de bani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Poliția britanică avertizează asupra influenței negative a lui Andrew Tate asupra tinerilor băieți
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!