Gestul șocant la care a recurs un român plecat la muncă în Anglia. Motivul incredibil pentru care și-a pus lacăt

Spațiul limitat și resursele insuficiente sunt câteva dintre problemele cu care se confruntă mulți din românii plecați la muncă în Marea Britanie. Își lasă în urmă casa, familia în speranța că vor găsi un loc de muncă bine plătit, însă de multe ori viața este grea și apar tensiuni și conflicte chiar între conaționali.
Alina Costache
07 mai 2024, 21:23
Gestul șocant la care a recurs un român plecat la muncă în Anglia. Motivul incredibil pentru care și-a pus lacăt

Un român care locuiește în Marea Britanie, într-o casă alături de alți conaționali, a povestit că a fost nevoit să pună un lacăt pe dulapul din bucătărie. A recurs la acest gest pentru a-și proteja mâncarea de furturile frecvente dintre colegii de casă.

„Așa e străinătatea, fraților, nu ne mai judecați… și nu mai spuneți că suntem zgârciți dacă nu dăm de băut când venim în România… Că nu știe nimeni cât de grea e viața în Anglia. Cel puțin, la Londra, e plin de conaționali de-ai noștri care locuiesc în aceste condiții!”, a povestit românul.

Citește și: Romeo Fantastik, autorul hitului „Carolina”, s-a pus cu burta pe carte. Manelistul este student la o facultate din Anglia: „Vreau să fie beat-urile alea la fete cum trebuie”

Ionuț Oprea a povestit pe rețelele de socializare un episod despre realitatea dură cu care se confruntă românii în străinătate. Potrivit click.ro, Ionuț a povestit cum un prieten a rămas fără mâncarea pregătită de iubita lui pentru cină pentru că alți români care locuiau în aceeași casă cu ei i-au mâncat-o înainte ca el să vină acasă de la muncă.

„Băiatul a fost sincer și mi-a povestit. Prietena lui a făcut o tavă cu copănele și cartofi la cuptor, iar el când a venit acasă de la muncă și a vrut să se pună la masa a găsit copănelele mâncate. Din câte am înțeles, sunt 9 sau 10 în casă, dar niciunul dintre colegii de casă nu a recunoscut nimic, iar el de atunci ține totul sub lacăt.”, a povestit românul.

Citește și: Situația critică în care a ajuns o familie de români din Anglia. Au fost la un pas de a-și pierde copilul și să intre la pușcărie: „Au făcut greșeala de a povesti că au dormit în mașină”

Pe data de 2 mai, un român din Gorj care era plecat la muncă în străinătate și-a găsit casa goală atunci când s-a întors. Șocul a fost mai mare atunci când și-a dat seama că cel care l-a prădat a fost chiar fratele său. Păgubitul a rămas fără frigider, aragaz, butelia pentru aragaz. De asemenea, fratele lui a furat și mai multe obiecte de mobilier, dar și câteva scule.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Devine obligatoriu peste tot în România. A venit ordinul direct de la Guvern
Playtech.ro
Zodiile care vor avea succes pe toate planurile în următorii 10 ani. Se vor lăfăi în lux
DailyBusiness
Lovitură cruntă din partea BNR! Cresc ratele românilor
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Românii care trebuie să-și verifice cardurile. Se dau banii de la stat
Ego.ro
Ținuta de mii de euro pe care Carmen Iohannis a purtat-o la Jocurile Olimpice de la Paris. Poșeta de designer a atras toate privirile
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii puternice, până marți noapte! Cele 13 județe în care se vor resimți fenomenele meteo severe
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
INSP avertizează asupra pericolului virusului West Nile transmis prin înțepătura de țânțar
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!