Mihai Mărgineanu și soția au împlinit 19 ani de relație. Cum s-au cunscut cei doi: „Eram îndrăgostit de mama ei”

Mihai Mărgineanu și soția au împlinit 19 ani de relație. Artistul și Andreea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, din care a rezultat doi copii, pe Alexandra și Tudor. S-au căsătorit la Vama Veche, acolo unde au și devenit un cuplu, iar cel care s-a ocupat de organizarea nunții a fost chiar artistul.
Alina Costache
09 mai 2024, 08:54
Mihai Mărgineanu și soția au împlinit 19 ani de relație. Cum s-au cunscut cei doi:
Mihai Mărgineanu și soția au împlinit 19 ani de relație

Mihai Mărgineanu și soția au împlinit 19 ani de relație. Cei doi au fost vecini, apoi viața le-a separat drumurile și i-a dus departe unul de celălalt. S-au reîntâlnit după 20 de ani, la o piesă de teatru, iar o plecare în Vamă i-a adus împreună.

Da, azi aniversăm. Nici nu știi ce să zici la asta, mult înainte, săracii de ei. (…) Eu sunt genul de prost care s-a căsătorit la Vama Veche făcând nuntă surpriză iubitei lui (râde), dar mi-a mers bine. Acum sunt undeva în Andalusia. De 1 Mai m-am dus în Vama Veche să îmi supraveghez copiii, când sunt mai mari încep să aibă idei, cum ar fi să meargă la mare.

Copiii mei au 17 și 18 ani. Erau mulți copii de 14-15 ani în Vamă, nesupravegheați, dar cred că e un pic nevoie de supraveghere adultă. Poate greșesc eu, mie îmi e frică. Mi-au sărit foarte mulți oameni în cap pentru o postare de pe Facebook, unde am zis de unde are o copilă 60.000 de mii de Euro să își ia o mașină…”, a mărturisit Mihai Mărgineanu, în emisiunea lui Cătălin Măruță, la PRO TV.

Citește și: Mihai Mărgineanu dă de pământ cu părinții adolescenților de azi, după ce a văzut destrăbălarea din Vama Veche: „Beau Jameson-ul direct din sticlă”

Mihai Mărgineanu și soția au împlinit 19 ani de relație

Mihai Mărgineanu și Andreea s-au cunoscut când erau copii, apoi viața a făcut ca ea să se mute din blocul unde locuiau. S-au întâlnit 20 de ani mai târziu și au ajuns să formeze un cuplu.

Eu am cunoscut-o pe Andreea în blocul din Pantelimon (aproape de capătul tramvaiului 14), în 1983, eu locuind la etajul 8 și ea la 10, pe aceeași scară. Ea avea 7 ani, eu 14 ani, deci nu mă interesa absolut deloc. În schimb, mama ei era CEA MAI FRUMOASĂ FEMEIE pe care am văzut-o vreodată, astfel că toată partea masculină a blocului 29A era îndrăgostită de ea. Inclusiv tatăl meu, iar mama nu avea nicio problemă, pentru că și ea vedea cât de frumoasă era Venera (soacră-mea!).

Doru și Venera, socrii mei, s-au mutat cu tot familionul, prin 1984, pe undeva prin centru, iar eu și Andreea nu ne-am mai văzut aproape 20 de ani. Ne-am reîntâlnit la Teatrul Național, în 2005, la o piesă de teatru. Ne-am prezentat, ea mi-a zis că mă știe de când eram „mic și figurant (eram foarte figurant când eram mai mic și am păstrat condițiile și pentru când am devenit mai mare).

Practic, ne-am adus aminte unul de altul. De fapt, noi ne mai întâlniserăm prin Lăptărie la tot felul de concerte rock, dar nu ne-am vorbit, pentru că eu n-o mai știam, iar ei i-a fost jenă să mă abordeze, fiind tot timpul cu multă lume prin jur‘, povestea Mihai Mărgineanu pentru Viva.ro.

Andreea a fost cea care a făcut primul pas. „Categoric, ea a făcut primul pas! Eu eram prea prost ca să am vreo inițiativă. Jur! Eram tot în Lăptăria lui Enache, la Motoare, masă mare, de 20 de oameni, la bere. La un moment dat, eu am zis că „mâine plec în Vamă, să fac figurație pentru videoclipul trupei Vama Veche, care a fost, din păcate, și ultimul lor videoclip.

La scurt timp după filmări, s-au dezbinat. În drum spre casă, am primit un sms de la ea prin care mă întreba dacă „mai am un loc… spre Vama Veche…. Punctele de suspensie m-au cam pus pe gânduri. Nu aveam numărul ei în agendă, dar s-a semnat la sfârșitul mesajului: Andreea, de la 10″, mai spune Mărgineanu.

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Zodiile care pot câștiga sume colosale de bani începând din 25 iulie 2024. Norocul e de partea lor
DailyBusiness
Românii vor avea parte de noi zile libere de la Guvern!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Luni, cea mai fierbinte zi înregistrată vreodată pe Pământ
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!