Laurențiu Reghecampf reclamă că i-au fost furate o barcă și un Ferrari de 400.000 de euro din curtea Anamariei Prodan: „Am făcut plângere penală”

Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor al FCSB, a reclamat la poliție că i-au fost furate bunuri în valoare de sute de mii de euro.
Filip Stan
09 mai 2024, 21:07
Laurențiu Reghecampf reclamă că i-au fost furate o barcă și un Ferrari de 400.000 de euro din curtea Anamariei Prodan:

Laurenţiu Reghecampf, fost antrenor al FCSB, a reclamat că a rămas fără un autoturism marca Ferrari și o barcă, în valoare de 400.000 de euro, care erau ținute în locuința fostei soții, Anamaria Prodan, în Snagov. Furtul s-ar fi produs cu câteva luni în urmă.

Toate acestea ar fi dispărut, susține Reghecampf, după ce fosta lui soție ar fi trecut mașinile Ferrari și Maybach, precum și ATV-ul de pe firmă pe persoană fizică, fără ca decizia să fie trecută prin AGA și fără a-i cere și lui acordul.

Citește și Care este cel mai mare vis al Andreei Tonciu: „Vreau locul Andreei Esca”. Revenirea vrea să fie grandioasă!

”Astăzi dimineață am făcut plângere penală, pentru că nu știu unde este Ferrari, nu știu unde este barca. Aveam un ATV, un skyjet, care nu mai sunt la proprietate. Maybachul este trecut de pe firmă pe persoană fizică fără să mă anunțe pe mine, noi fiind în firmă 50 / 50”, a spus Laurențiu Reghecampf, pentru Gândul.

Anamaria Prodan, prima reacție la acuzațiile de furt făcute de Laurențiu Reghecampf: „Inducerea în eroare se pedepsește cu închisoarea”

Anamaria Prodan a avut și ea o reacție. Impresara a spus că este vorba despre bunuri aflate în coproprietate, având în vedere că încă nu a fost pronunţat divortul, iar Ferrari-ul si barca ar fi fost, de fapt, mutate şi nu sunt dispărute.

„Sesizarea organelor de urmărire este un drept constituţional, în cazul în care ai convingerea fermă că s-au săvârşit fapte de natură penală! Dar sesizarea pentru furt trebuie făcută doar în cazul în care ai făcut minime diligenţe de identificare a lipsei anumitor bunuri!

În cazul nostru, oricare din încă soţii Reghecampf, atâta timp cât nu a existat separaţie de bunuri sau un partaj voluntar/judiciar, trebuie să întrebe unul pe celălalt (fiind separaţi în fapt), dacă nu cumva unul sau mai multe bunuri deţinute în coproprietate au fost mutate.

Spre exemplu, poate Ferrari-ul a fost mutat de soţie (încă, potrivit legii) din parcarea din faţa portii în parcarea din spatele casei. Sau, spre exemplu, o anumită barcă a fost ancorată la un ponton al unei prietene, de asta nu poate fi văzută pe lângă casă.

În acest sens, sugerăm că sesizarea organelor de urmărire penală să nu se facă în derizoriu, căci altfel, se săvârşeşte infracţiunea de inducere în eroare a organelor judiciare şi se pedepseşte cu închisoarea de până la trei ani.

Totodată, ţinem să-l asigurăm pe domnul Reghecampf că autoturismul Ferrari şi ambarcaţiunea sunt bine, în continuare în proprietatea comună a soţilor, şi cei 400.000 euro invocaţi nu mai pot reprezenta un prejudiciu!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena 3 CNN.

Citește și Mesajul bizar transmis de Florin Piersic Jr, întrebat despre starea tatălui său. Actorul a răspuns într-un clip video

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
Amendă de 5.000 de lei. Este interzis prin lege. Șoferii vor fi filmați
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Anunțul momentului despre facturile românilor! Ce se întâmplă cu prețul energiei electrice?
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Evitați aceste medicamente, pe caniculă. Puteți să aveți probleme uriașe
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Caz rarisim! El este elevul care a luat cea mai mică notă din România, la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cum se apără femeia acuzată că ar fi mușcat un copil pe o plajă din Năvodari: „Am căzut peste copil”. Băiețelul de șase ani ar fi rămas cu sechele
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Ce a făcut Gheorghe Dincă în închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Adolescent de 16 ani urmărit și prins de poliția din Constanța: fără permis și cu mașina neînmatriculată
MediaFlux
JOE BIDEN, anunț privind RETRAGEREA! CUTREMUR în SUA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!