Cristian Popescu Piedone, declarație de dragoste în direct pentru Dana Budeanu: „Am intrat doar să-i spun că o iubesc, are verticalitate și miez” | EXCLUSIV

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, i-a transmis un mesaj de apreciere Danei Budeanu, în direct la România TV.
Alina Costache
09 mai 2024, 22:46
Cristian Popescu Piedone, declarație de dragoste în direct pentru Dana Budeanu:

Cristian Popescu Piedone i-a mărturisit Danei Budeanu, în emisiunea „Punctul Culminant” moderată de Victor Ciutacu, că o iubește pentru „sinceritatea și verticalitatea” de care dă dovadă.

Piedone: „Vreau să-i spun Danei Budeanu că o iubesc”

”N-o cunosc, nu am văzut-o în viața mea pe doamna Budeanu, doar i-am urmărit postările. Vreau să-i spun că o iubesc, pentru că are verticalitate și are miez. Eu am trăit perioada cu leagănele la care face ea referire. Vreau să spun că și eu susțin ca viitorul Bucureștiului să fie al lui Nicușor Dan, să fie al tuturor celor care nu doresc evoluția către normalitate.

Citește și Ministrul Rafila, noi detalii despre cum se simte Florin Piersic după operație: „Am fost să-l văd. Avea stare bună, nu era speriat” | EXCLUSIV

Dana, aș vrea să îți mulțumesc pentru sinceritate și verticalitate. Probabil multe postari ale tale m-au inspirat. Ai un verb mai bun decât mine, se vede că unde dă Budeanca crește”, a spus Piedone.

Primarul Sectorului 5 a mai spus, în mod sarcastic, că „ăștia zic să votăm Nicușor Dan, să mergem spre rugină. Bravo, așa e, votați Nicușor Dan. Dacă asta vor bucureștenii”.

„Inteligentii secolului XXI, cei care trăiesc în relitatea virtuală, unde ați fost, mă, 4 ani, 8 ani, de ați apărut doar în campanie, să nu vă tociți pantofii ăia pe care nu i-ați trecut în declaratia de avere. Ăștia ies și zic să votăm Nicușor Dan, să mergem spre rugină. Bravo, așa e, votați Nicușor Dan, să fie sănătoși, dacă asta vor bucureștenii”.

„Poate să mă tăvălească Dana Budeanu dimineața, la prânz și seara, că are simțul realității și știe să pună problema cu subiect și predicat”, a spus Piedone la România TV.

Citește și Marcel Ciolacu, mesaj dur pentru susținătorii ieșirii României din UE: ”România se prăbușește dacă nu mai are acces la fondurile europene și dacă nu implementează reformele UE”

La rândul ei, Dana Budeanu a spus despre Piedone că e „exemplul de candidat independent care a luat un sector la pas”. „Tu ții un sector la pas, băi, tată. Asta înseamnă independent”, a afirmat Budeanu.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Volodimir Zelenski și Joe Biden discută cu noul premier britanic Keir Starmer despre sprijinul pentru Ucraina
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!