Zodiac chinezesc mai 2024. Anca Dimancea anunţă că Şarpele împarte steaua succesului cu Dragonul

Anca Dimancea a realizat horoscopul chinezesc pentru luna mai 2024. Vin vești grozave pentru multe zodii care vor face bani.
Alina Costache
10 mai 2024, 10:24
Zodiac chinezesc mai 2024. Anca Dimancea anunţă că Şarpele împarte steaua succesului cu Dragonul

Anca Dimancea, zodiac chinezesc mai 2024 Șobolan

Luna mai are o relație de neînțelegere, o mică penalizare, are și o stea 7 a accidentărilor, pierderilor materiale și a violenței. Atenție mare că peste steaua 8 pe care o are tot anul, pot veni niște probleme de sănătate și neînțelegeri cu reprize mai violente verbal, fie cu membri ai familiei sau parteneri de lucru. Atenție deci la sănătate și cheltuieli, dar și la imunitate.

Bivol

Are o lună așa și așa, cu suișuri și coborâșuri. Are steaua 5 al dezastrelor și distrugerilor. Această stea, energie poate să dea probleme în diferite planuri, precum ar fi al sănătății, profesional, financiar și pe aspectul relațiilor. Atenție mare la orice problemă în planul sistemului digestiv, la ce consumați, unde mâncați, să nu faceți exces la băuturile alcoolice. Ficatul, bila pot deveni mai leneșe. Cei care se știu cu probleme din trecut, atenție mare, pentru că pot să revină niște sensibilități, dereglări.

Tigru

Au și ei steaua 5, numai că luna este mult mai slabă pentru ei, este o lună de penalizare. Vorbim de latura sănătății care poate fi mai cu probleme, poate apărea o oboseală accentuată. Trebuie să învățați să vă odihniți, iar dacă nu faceți asta, pot apărea insomnii, irascibilități, puteți deveni ostili sau poate fi o altă persoană ostilă. Nu trebuie să vă căutați dreptatea de unii singuri, decât dacă s-au epuizat celelalte variante. E bine să cereți ajutor, un expert în problema respectivă, spune Anca Dimancea ala Wowowbiz.

Anca Dimancea, zodiac chinezesc mai 2024 Iepure

Au o lună bunicică spre foarte bună. Avem o potențare a stelei succesului care vine cu o îmbunătățire a planului sănătății, este un moment prielnic pentru a face o operație dacă este nevoie, pentru începutul unei dietei, orice e de sănătate. Vine și cu un plan financiar mai îmbunătățit, este momentul să schimbe jocul, să dea un examen, să dea un interviu sau să schimbe ceva, acum e momentul oportun.

Dragon

Se mai destind, este o lună minunată, una dintre cele mai bune din an. Obțin lucruri, realizează multe chestiuni profesionale, financiare, se îmbunătățesc niște aspecte. Este o lună de ridicare în plan spiritual și de învățat niște lucruri, chiar dacă nu se vor obține ușor. Vine o stea de succes cu prosperitate.

Anca Dimancea, zodiac chinezesc mai 2024 Șarpe

Împarte steaua succesului cu Dragonul, vine cu potențial de prosperitate și la ei. Este luna voastră care nu vine cu nicio problemă majoră, este cea mai bună lună din an. Ar trebui să dărâmați munții, e luna voastră, aveți drum drept, pe toate planurile sunt îmbunătățiri.

Cal

Are problema anului cu steaua 7, iar acum vine una 6, care însă e benefică. Este un exces de metal și trebuie să aveți grijă la astm, la problemele alergice în luna mai. Pot apăra niște cheltuieli neprevăzute la care nu vă așteptați și trebuie să fiți pregătiți să faceți niște mici economii. Atenție la sănătate, pentru cei care se știu cu probleme alergice și dermatologice.

Oaia

E pe val, sunt două luni bune, asta e mai bună decât viitoare, are steaua prosperității, care le aduce îmbunătățiri în plan profesional. Dacă vor să iasă în evidență, să-și schimbe serviciul, acum e momentul. Nu vor avea opreliști prea multe. E momentul să vă puneți lucrurile în ordine, să demarați proiecte, să faceți ce vreți voi. Acum e momentul și pentru intervenții medicale.

Horoscop financiar: Zodia care ar putea câștiga bani din 18 mai 2024 până la finalul anului

Anca Dimancea, zodiac chinezesc mai 2024 Maimuță

Au energia de prosperitate și este mai grozav decât la Oaie, ai steaua de prosperitate în lună de prieten secret. Demarați, faceți ce vreți. Vin energii și mai bune pe planul relațiilor, puteți relua o relație cu cineva cu care nu v-ați mai înțeles, dacă cineva vă datora bani, acum o să-i scoată. Se pot rezolva lucruri care nu s-au rezolvat până acum.

Cocoș

Este într-o lună foarte bună. Este steaua 4, a dragostei și învățăturii, dar este și lună de aliat. Este cu o nouă dragoste pentru cei singuri, dacă vreți să vă despărțiți, asta e lună bună, pentru că puteți găsi o persoană compatibilă cu voi. E o lună bună și pentru învățătură, pentru că vă puteți concentra mai bine, una dintre cele mai bune luni din an.

Anca Dimancea, zodiac chinezesc mai 2024 Câine

Este o lună neutră pentru el, dar avem o stea a certurilor și discuțiilor, dar și a proceselor. Deveniți nerăbdători, tot timpul trebuie să spuneți ceva, ceva nu vă convine, încercați să nu faci asta. Unii Câini sensibili pot lua lucrurile personal, dar trebuie să încercați să nu faceți asta. Trebuie să aveți grijă la sănătate, pentru că certurile vă pot afecta și pe acest plan.

Horoscop chinezesc mai 2024. Marian Golea anunţă zodiile care vor face bani până la sfârşitul primăverii: „Centrul casei e foarte afectat”

Mistreț

Este o lună de ciocnire, de dușman. Dacă pornești o cerată, nu o mai termini, care poate da și în depresie și atac de panică. Nu inițiați discuții în contradictoriu, încercați să nu intrați în polemici și să aveți grijă ca ele să escaladeze. Atenție la sănătate, pentru că orice discuție în contradictoriu vă va afecta foarte tare. Nu semnați acte importante, nu vindeți, nu schimbați jobul, atenție la probleme glandulare, la probleme cu aparatul urinar.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Descoperire uluitoare în spațiul cosmic. S-a identificat un “inel Einstein”
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Desertul cu o explozie de gusturi. Nu te poți opri din mâncat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de caniculă în România! Zonele în care se vor resimți valul de căldură și disconfortul termic accentuat
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Snoop Dogg va purta flacăra olimpică prin Saint-Denis vineri, alături de Laetitia Casta și MC Solaar
MediaFlux
Vestea pentru TOȚI PENSIONARII din România. UN MILION de DOCUMENTE sunt GATA
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!