Iulia Vântur, adevărul despre viața din India, cu ce obstacole s-a confruntat: „A avut obiecții, a încercat să mă oprească…”

Iulia Vântur s-a mutat de mai mulți ani în India și are o viață parcă desprinsă din povești, pe care mulți și-ar dori să o trăiască.
Alina Costache
10 mai 2024, 18:50
Iulia Vântur, adevărul despre viața din India, cu ce obstacole s-a confruntat:

Iulia Vântur a acordat recent un interviu, în cadrul căruia a povestit de ce s-a mutat, de fapt, în India și ce obstacole a întâmpinat acolo.

Iulia Vântur a spus că acomodarea în India nu a fost deloc ușoară, mai ales că e o cu totul altă cultură și stil de viață. Vedeta a spus că a fost marcată de faptul că acolo mulți oameni trăiau pe străzi.

„Inima mea a ales. Nu te pui cu inima mea, ea merge și până la capătul lumii, dacă așa simte. Mintea a avut obiecții, a încercat să mă oprească. Eram în spațiul meu foarte confortabil, acasă, în România. Aveam părinții, prietenii, lumea mea, viața mea, de care eram foarte mulțumită, o carieră de succes. Dar viața mi-a adus această opțiune și mi-am urmat sufletul, mi-am urmat vocea interioară. Probabil că aș fi regretat toată viața dacă n-aș fi încercat măcar”, a spus Iulia pentru Viva.

Citește și Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”

Acum, după mai bine de șapte ani de locuit acolo, artista spune că a făcut alegerea corectă.

„Am încercat, am crezut în alegerile sufletului meu și iată-mă, după mai bine de 7 ani… sunt tot în India. Și, cred că am făcut cea mai bună alegere pentru evoluția mea personală, care s-a extins apoi și în cea profesională. Mă bucur că am avut curaj. Am trăit experiențe unice, am învățat multe despre mine, despre viață, am cunoscut oameni remarcabili, oameni diferiți, cu mentalitate diferită. În India m-am maturizat, am devenit femeie cu adevărat. Nu am vorbit mult despre viața mea, poate o voi face într-o zi, pe îndelete… într-o carte”, a dezvăluit ea.

Iulia Vântur a învățat între timp și hindi, lucru care a ajutat-o foarte mult în cariera ei muzicală.

În ceea ce privește stilul de viață și ritualurile sale de îngrijire, Iulia a mărturisit că nu se abține de la niciun aliment și chiar îi plac mult dulciurile. Pentru a-și satisface aceste pofte, însă, e nevoită să meargă mereu la sală. „Dal chawal (n. red. – o combinație de linte și orez) este felul meu preferat de mancare, dar îmi place și biryani (n. red. – o combinație de orez, carne și condimente)”.

Când vine vorba despre ritualuri de frumusețe, și acolo Iulia are câteva trucuri: „Demachierea, hidratarea sunt un must dimineața și seara. Restul, apă, vitamine și minte armonioasă”.

Întrebată dacă s-a gândit și la operații estetice, vedeta a spus că nu. „Da, simt că trec anii, însă nu am intrat în trepidații. (zâmbește) Mă simt bine cu mine, așa cum sunt. Deocamdată! Nu știu cum voi simți peste câțiva ani”.

Citește și Irinel Columbeanu a „fugit” de la azil direct la club. Cum s-a distrat fostul milionar de la Izvorani

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
România, lovită de furtuni. După o lună de caniculă, ANM anunță temperaturi scăzute, vijelie și grindină
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!