Mariana Moculescu revine în „ring”, la două decenii de la divorțul de Horia Moculescu. Îl face praf pe fostul soț: „M-ai înșelat cu toate nespălatele”

În urmă cu 20 de ani, Mariana și Horia Moculescu au divorțat cu mare scandal. Nici după separare spiritele nu s-au calmat, dovadă fiind ultimele declarații și acuzații făcute de fosta parteneră de viață a marelui compozitor.
Alina Costache
10 mai 2024, 22:01
Mariana Moculescu revine în „ring”, la două decenii de la divorțul de Horia Moculescu. Îl face praf pe fostul soț: „M-ai înșelat cu toate nespălatele”
Mariana Moculescu revine în „ring”, la două decenii de la divorțul de Horia Moculescu. Îl face praf pe fostul soț: „M-ai înșelat cu toate nespălatele”

Nici după două decenii Mariana și Horia Moculescu nu au reușit să își rezolve problemele. Deși toată lumea credea că foștii soți nu mai au nimic de împărțit, bruneta continuă șirul acuzațiilor grave la adresa compozitorului, din repertoriu nelipsind și jigniri dure.

Citește și: Mariana Moculescu, dezvăluiri cutremurătoare! Nidia Moculescu a fost bătută în Parcul Cișmigiu. ”Putea să o omoare”

Mariana Moculescu lansează acuzații grave față de Horia Moculescu

Mariana Moculescu nu a trecut peste cele pricinuite de fostul soț, astfel că i-a trimis compozitorului o serie de mesaje dure prin intermediul rețelelor sociale. Fosta soție a lui Horia Moculescu l-a jignit și l-a acuzat, printre altele, că nu a avut niciodată un loc de muncă stabil, dar și că i-a fost infidel de multe ori în timpul relației.

„Bărbat fără job toată viața, fără program o viață întreagă, speculant la tot pasul, hau-hau bau- bau toata viața, fulăul fulăilor, pramatie obraznică, fără armată făcută, certat cu Dumnezeu, fără să calce duminica în vreo biserică, neascultător, rău de gură ca o cață, mincinos, arogant, violent, nerespectuos, nici o calitate…Cu o turmă de diavoli, care te-au susținut în rele și încă te susțin, escroci pe piedestale! M-ai înșelat cu toate nespălatele, cu toate răpănoasele, cu toate păduchernițele, cu toate proastele (…) am văzut, am tăcut, știam tot… Ce știu eu, știu numai eu! Ce-am pățit eu cu tine, patrimoniu național? Distincții președințiale?”, a scris Mariana Moculescu pe rețelele de socializare.

Din iubirea care a existat candva între ei a reieșit Nidia, care în prezent are 34 de ani. Totuși, relația dintre ei nu a fost foarte frumoasă nici în perioada în care copilul lor a venit pe lume. Mariana Moculescu susține că fostul său soț a lăsat-o singură în maternitate atunci când a venit momentul să nască, mergând acasă pentru a se culca.

„Ce să mai zic că m-ai lăsat în maternitate să nasc și mi-ai zis că te duci acasă să dormi pentru că ți-e somn? Ce să zic că la 8 dimineața când te-a sunat doctorul să-ți dea vestea că ai, în sfârșit, un copil sănătos de nota 10, tu dormeai… A venit doctorița la mine șocată și m-a întrebat: Cum e posibil? Ăsta dormea! E dement? Nu, e doar un tolomac”, a mai acuzat fosta soție a lui Horia Moculescu.

Până în acest moment, Horia Moculescu nu a făcut nicio declarație în spațiul public cu privire la acuzațiile pe care fosta sa soție, Mariana, i le-a adus în mediul online.

Citește și: Mariana Moculescu și-a făcut operație estetică de 2000 de euro. Cum arată acum fosta soție a celebrului compozitor: „Nu mai aruncați cu pietre în Bianca Drăgușanu”

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Afacerea care a înflorit pe timp de secetă într-o localitate din România. Planta care aduce zeci de mii de euro profit
Capital.ro
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Obligație în 5 minute. Sunt amenzi mari
Playtech.ro
Dumnezeule cum arată fosta soție a lui Florin Piersic ACUM. E de o frumusețe RARĂ
DailyBusiness
Au crescut PENSIILE! Cât primește un român, din septembrie 2024, după aproape 30 de ani de muncă
Adevarul
Pățania unui turist român pus să plătească sute de euro pentru curățenie la o rezervare în Turcia, deși a refuzat cazarea
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Bicarbonatul de sodiu înlătură mirosurile neplăcute din șifonier
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Anunț pentru românii care au contract cu DIGI. Nu mai pot alege după 8 septembrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Statele Unite își consolidează prezența militară în Orientul Mijlociu
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...