Fiicele Danei Roba, supuse expertizei psihologice. Fotografiile postate pe internet de către make-up artistă au lăsat fanii în șoc

Dana Roba a trecut prin multe momente grele, după ce fostul soț a lovit-o cu un ciocan în cap, apoi a lăsat-o să zacă ore în șir într-o baltă de sânge. Acum, make-up artista se luptă pentru custodia fiicelor sale, ar fi fost deja supuse unei expertize psihologice.
Filip Stan
11 mai 2024, 14:40
Fiicele Danei Roba, supuse expertizei psihologice. Fotografiile postate pe internet de către make-up artistă au lăsat fanii în șoc

Dana Roba a trecut prin multe momente grele, după ce fostul soț a lovit-o cu un ciocan în cap, apoi a lăsat-o să zacă ore în șir într-o baltă de sânge. Acum, make-up artista se luptă pentru custodia fiicelor sale, care ar fi fost deja supuse unei expertize psihologice.

Citește și Dana Roba, cu burtica de gravidă la vedere pe internet! Make-up artista a trecut peste mariajul îngrozitor și își reface viața cu Beni

Tânăra mămică a luptat mult pentru viața ei, iar medicii au considerat că ea a supraviețuit datorită unei minuni.

Starea în care se afla era una foarte gravă și chinul nu s-a încheiat nici până în momentul de față, după numeroase operații.

Cele două fiice ale cuplului au fost prezente în apartament, în momentul nenorocirii, iar Dana a scos în evidență aceste detalii, căci micuțele au fost supuse unui șoc imens.

Celine și Chantal au fost supuse unei expertize psihologice, iar make-up artistul a dezvăluit toate detaliile.

Micuțele au fost supuse unei expertize psihologice, la câteva luni bune de la nenorocire.

Dana Roba cere ca fostul ei soț să fie decăzut din drepturile părintești, mai ales că Celine și Chantal s-au ales cu un șoc imens.

„Am fost cu fetele la expertiza psihologică. Judecătorul meu a admis cererea mea ca fetele să fie supuse expertizei psihologice de către un psiholog profesionist, și da, fetele au fost audiate, fetele au fost de față.

Vreau să demonstrez în proces. Fetele au fost de față atunci când fostul meu soț, Daniel Balaciu, mi-a dat cu ciocanul în cap și a încercat să îmi ia viața. Vreau să vă spun că fetele au recunoscut și au spus totul către psiholog, iar psihologul mi-a spus că… cu dovezile pe care le-a obținut de la copii astăzi va fi decăzut din drepturi”, a mărturisit vedeta, pe rețelele de socializare.

Dana Roba își dorește nespus custodia celor două fetițe

Dana Roba le-a arătat tuturor cum a fost găsită de echipajul medical, după ce a fost la un pas să moară din cauza loviturilor aplicate de Daniel Balaciu.

Imaginile postate la InstaStory sunt înfricoșătoare, însă Dana Roba a demonstrat că este o luptătoare, iar tot ce își dorește acum este să aibă cele două fetițe doar pentru ea.

În ciuda calvarului prin care a trecut, Dana Roba a fost afectată cel mai mult de faptul că micuțele ei au luat parte la un episod agresiv care le-a marcat pe viață.

Citește și Dana Roba s-a enervat la culme, după ultima întâlnire cu Daniel Balaciu. Gestul ireal făcut fostul partener al make-up artistei. ”Este normal?”

„Eu asta îmi doresc, ca el să fie decăzut din drepturi și să câștig custodia copiilor, pentru că ce a făcut el este strigător la cer, iar eu sunt o mamă ca toate mamele care își iubesc copiii și pun mai presus decât orice. După Dumnezeu, sunt copiii mei. Vreau să vă spun că și eu am rămas mască atunci când psihologa a întrebat-o pe Celine, iar Celine a început să plângă în hohote câteva minute încontinuu”, a mai spus make-up artista.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!