Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pregătiri pentru nunta cu 160 de invitați! Preparatul tradițional ales de cuplul îndrăgit. ”Nu dă greș”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au oficializat relația la Starea Civilă luna trecută, la aproape un an de la cererea în căsătorie, pusă în practică de actor chiar pe scena teatrului la finalul unui spectacol. Iată ce a anunțat Vlad Gherman despre mult așteptata nuntă.
Filip Stan
11 mai 2024, 15:05
Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pregătiri pentru nunta cu 160 de invitați! Preparatul tradițional ales de cuplul îndrăgit. ”Nu dă greș”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au oficializat relația la Starea Civilă luna trecută, la aproape un an de la cererea în căsătorie, pusă în practică de actor chiar pe scena teatrului la finalul unui spectacol.

Citește și Prima reacție a lui Vlad Gherman, după zvonurile că Oana Moșneagu e însărcinată: „Se află la a patra sarcină”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au oficializat relația la Starea Civilă luna trecută, la aproape un an de la cererea emoționantă în casatorie, pusă în practică de actor chiar pe scena teatrului, la finalul unui spectacol, în care au jucat împreună.

Pe 2 iunie, cei doi actori se vor căsători religios, apoi vor sărbători fericitul eveniment într-o locație de lux, unde sunt așteptați în jur de 160 de invitați.

După cum oamenii știu, Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt doi dintre actorii din distribuția serialului ”Lia, soția soțului meu”.

Cei doi vor ajunge la altar la începutul lunii iunie, alegând să celebreze momentul alături de familie, colegi și prieteni, în total aproximativ 160 de invitați.

Sărbătorile Pascale au venit cu bunătăți și liniște și în familiile celor doi, iar cum, îndrăgitul cuplu este pregătit să fie în cea mai bună formă fizică la mult așteptata nuntă.

„Am fost la părinții mei în București o zi. O zi am fost la Mioveni la părinții Oanei, la rude, am stat la iarbă verde, a fost frumos. Abia așteptam sărbătorile tocmai ca să putem să mâncăm toate felurile pe care le-au pregătit mamele noastre, ne-am bucurat că aveam stomacul liber pentru a ne înfrupta. Nu am stat să ne gândim la siluetă.

În ultimele 3 săptămâni pe care le mai avem până la nuntă o să ne ținem de sport, de mâncat sănătos, astfel încât la nuntă să fim așa cum ne dorim”, ne-a spus Vlad Gherman.Visul unei nopți de vară este tematica de la nunta lui Vlad Gherman și a Oanei Moșneagu.

Cuplul a profitat de zilele libere de la filmări pentru a definitiva lucrurile în ceea ce privește nunta și petrecerea aferentă.

„Am avut ultimele ședințe cu Ivona, organizatoarea pe care am ales-o, am pus la cale țara și nunta bineînțeles. Mai avem câteva lucruri de logistică pe care trebuie să le rezolvăm și în mare suntem gata”, a adăugat el.

”Suntem fani sarmale”

Atât mirele, cât și mireasa au pregătite câte două vestimentații pentru ziua cea mare.

„Amândoi vom avea câte o ținută mai elegantă la biserică. La nuntă pentru că tematica noastră este Visul unei nopți de vară ne dorim să fim colorați, astfel încât eu, cel puțin, voi avea un costum superb, pe care nu vreau încă să-l divulg, este un costum extraordinar la care țin foarte mult, făcut de către cei de la Consiglieri, Oana va opta pentru o rochie mai relaxată pentru a putea dansa.

Verighetele încă nu le-am ales, aici suntem puțin în urmă. Zilele astea ne vom ocupa. Avem deja niște modele pe care vrem să le probăm și în funcție de ele mai facem mici modificări, le ajustăm, dar suntem absolut convinși că vor fi așa cum ne dorim.

Am stat și am vorbit înainte și, din fericire, gusturile noastre sunt aceleași și în privința asta, cum s-a întâmplat, din fericire, în privința oricărui aspect al nunții. Doar că durează, evident, să le faci pe comandă, să le faci așa cum își dorești, pentru că vrei să fie niște verighete deosebite pe care să le porți toată viața.

Ceea ce ne-am dorit într-adevăr este să nu fie ceva foarte clasic, dar să fie ceva elegant, care să ne reprezinte și care să ne aducă aminte întotdeauna de momentul ăsta frumos pe care o să-l ținem în suflet toată viața”, a spus Vlad Gherman, conform Cancan.ro.

Cât despre delicatesele culinare cu care își vor delecta invitații, lucrurile sunt cât se poate de clare! Se așteaptă un ospăț tradițional pentru invitații celor două vedete.

Viitori miri au optat pentru o combinație deloc ieșită din comun, preparatele tradiționale cu elemente sofisticate din bucătăria internațională.

Te-ar putea interesa și Întâlnire de gradul trei între Vlad Gherman, fost şi actuala: „Dragostea se face-n minim doi”

„Este un fusion, ca să spunem așa. Nu ar trebui să lipsească sarmalele, suntem fani sarmale și cred că este un preparat care nu da greș absolut niciodată, astfel încât sărmăluțele clasice nu vor lipsi, evident reinterpretate și așezate în farfurie frumos, vom avea parte și de un plating pe măsura locației și pe măsura petrecerii pe care abia așteptăm să o avem. Încă așteptăm confirmările de la câțiva dintre invitați, dar, ca să spunem așa, vom avea cam 160 de invitați”, a declarat Vlad Gherman, potrivit sursei menționate anterior.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
O mare companie din România concediază. Sunt probleme uriașe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Ministrul italian al apărării acuză pe secretarul general al NATO de trădare
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!