Horoscop Alina Badic pentru săptămâna 12-18 mai 2024. Următoarea perioadă va fi plină de încercări pentru multe zodii

În ediția de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade” cu Alina Badic, au fost prezentate predicțiile astrale pentru săptămâna 12-18 mai 2024. Iată ce ți-au transmis astrele!
Filip Stan
12 mai 2024, 13:40
Horoscop Alina Badic pentru săptămâna 12-18 mai 2024. Următoarea perioadă va fi plină de încercări pentru multe zodii

În fiecare sâmbătă, Alina Bădic prezintă emisiunea ”360 de grade”, acolo unde vorbește pe larg despre fiecare zodie, pe o perioadă determinată.

Citește și Horoscop săptămânal rune 13-19 mai 2024. RAIDO cere curaj de la TAUR, RAIDO vine cu protecţie pentru CAPRICORN

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 12-18 mai 2024.

„O perioadă plină de încercări care ne va arăta ce se întâmplă de fapt în jurul nostru. Ne dorim cu adevărat să știm care este realitatea vieții noastre, ne dorim să știm în ce contexte astrale ne găsim, ne dorim să știm ce provocări ne va aduce ziua ce urmează și în primul și în primul rând ce misiune avem și cum putem să mulțumim astfel încât toate lucrurile să își urmeze cursul firesc.

O perioadă care conține un paradox din punctul de vedere al sensului ei, putem să înțelegem că planetele acum sunt dispuse atât pe ultimele zodii, cât și pe primele zodii. Un specific care trebuie să își găsească interpretarea. Acest Saturn și Neptun pe semnul peștilor, ultimul semn din zodiac pun o emblemă spiritual-filosofică despre care am tot discutat. Problema este că celelalte planete se regăsesc acum pe primele zodii din zodiac și evident vin și ele cu provocările lor. În acest tandem devine din ce în ce mai greu de descifrat lucrurile, dinamica pe care o dau primele zodii din zodiac este una și introspecția la care ne invită Saturn și Neptun pe ultimul semn din zodiac este alta”, a declarat Alina Bădic la începutul emisiunii.

Predicțiile astrale pentru săptămâna 12-18 mai 2024

Berbec

Marte se găsește în semnul Berbecului, el face o conjuncție superbă cu Nodul Nord aflat aici, până în 2025. Astfel, această conjuncție Marte-Nodul Nord imprimă o dinamică foarte specifică acestor nativi, vă veți simți foarte puternici și dornici să intrați în acțiuni și activități de o forță mai specială.

Taur

Zilele următoare de semnificații grație conjuncției Venus, Soare, Uranus, Jupiter, toate pe acest semn al dumneavoastră care vine cu o încărcătură foarte specială, vorbim despre faptul că nu este ușor nici atunci când planetele se găsesc în semnul nostru și sunt perfect aspectate, nu este atât de ușor să le găsim înțelesul. Pentru nativii Taur este foarte important să înțeleagă semnificația relațiilor din această perioadă, sunt relații foarte prolifice, vor duce undeva.

Gemeni

Sunt zodii foarte curajoase, mai ales pentru că nu sunt prăpăstioși cum sunt alte zodii, care își fac probleme la fiecare pas. Pentru Gemeni e o perioadă în care aș spune planetele din casa a 12-a devin foarte puternice, aveți protecție divină cu Jupiter pe casa a 12-a, Jupiter conjunct cu Uranus arată foarte multe idei care vă pot veni mai ales în stare de meditație, într-o stare de veghe, când nu sunteți foarte activi, nu sunteți plecați încercați să aveți cât mai multe momente de introspecție.

Rac

Perioada aduce foarte multe situații, aș spune deosebite pentru raci, situații în care uneori vi se pare că nu vă regăsiți, alteori vi se pare că v-a pus Dumnezeu mâna în cap. Racii vor avea două soluții, fie se simt ca în rai, fie simt că trebuie să plece, trebuie să fugă, să se extragă dintr-un anumit context. Problema este că aceste situații nu sunt foarte constante, ceea ce într-o zi vă mulțumește și vă puteți simți extraordinar de bine, în altă zi puteți să simțiți că lucrurile au scăpat de sub control și că nu vă mai reprezintă nimic.

Leu

Saturn și Neptun se găsesc în continuare pe casa paranormalului, pe casa Scorpionului. Intuiție, semne, semnale, simbolistică, mesaje din astral, lumea de dincolo este aproape lumea dumneavoastră, chiar de multe ori vă veți mira cum simțiți anumite aspecte, nu trebuie neapărat să le și comunicați dar cu siguranță simțiți lucrurile diferit. Este o periaodă în care trebuie să avem anumite rezerve. Trebuie să fim foarte echilibrați, chiar și atunci când suntem aproape siguri de ceva trebuie să ne păastrăm o rezervă.

Fecioară

Cu adevărat căutați un răspuns. Este un răspuns care va veni în mod cert din astral. Avem foarte multă zonă, astralul devine foarte explicit în această perioadă și pe undeva nativii Fecioară în sfârșit au realizări și surprize plăcute din partea anturajului, din partea prietenilor, din partea partenerului de viață pentru că au fost încercări neplăcute în ultima perioadă șia cum începeți să înțelegeți că puteți aprecia orice formă de reușită și realizare. Nu trebuie să fim tot timpul pe o culme, nu ești tot timpul în vârful piramidei și totuși poți găsi forme de mulțumire și pe alte niveluri.

Balanța

Cei născuți în zodia Balanță primesc un ajutor substanțial din partea Universului dar trebuie să mai primească un ajutor și din partea celorlalți. Ca orice semn venusian aveți așteptări din partea apropiaților. Balanțele au o legătură interesantă cu ceva ce s-a petrecut altădată și ar fi bine să nu evite să își explice anumite trăiri, anumite simțuri. Mergeți pe mâna sufletului este sfatul meu pentru toate zodiile în acest moment, chiar dacă s-ar putea să aveți zile în care simțiți că tot universul pică pe tine, cum se spune.

Scorpion

O perioadă în care Scorpionii sunt cuprinși de entuziasm și acțiune, este bine să acționăm, să facem acțiuni, să ne implicăm cu mult curaj, dar și cu strategie. Cei care sunt buni strategi pot debloca energii, de exemplu acum cu Acest Neptun pe ultimele grade sunt foarte multe energii blocate, ca și cum ai avea multe lucruri îngrămădite în colțurile camerei. Chiar dacă centrul camerei este superb, ai făcut ceva absolut estetic impecabil în mijlocul camerei, numai faptul că tu știi că în colțurile camerei ai tot felul de obiecte înghesuite și pline de praf parcă nu îți dă o stare de bine chiar dacă nu le vezi, pentru că tu te uiți doar în centrul camerei dar știi că sunt acolo.

Săgetător

Săgetătorii au fost retrași în ultimul timp din cauza unor mici provocări pe linie sufletească, energetică, au fost destul de supărați și pe undeva dezechilibrați de anumite evenimente pentru că nu a fost foarte confortabil acest saturn și neptun pe casa racului, a produs ceva dezechilbre. Este bine știut faptul că semnele de foc nu sunt foarte confortabile problemele care perturbă zona lunară, cu experiențe dure pe plan afectiv sau pe plan emoțional.

Capricorn

Într-un final, nativul Capricorn își înțelege destinul, mai ales că este singurul lucru pe care îl putem spune cu certitudine în această perioadă. Am întâlnit mulți nativi Capricorn care spun: ”nici nu mă mai interesează că sufăr sau că este ceva care mă tulbură. Pur și simplu vreau să îmi înțeleg destinul”, și nativii Capricorn vor face în așa fel încât vor ajunge la o concluzie, vor încerca să înțeleagă exact acele elemente care îi tulburau până acum.

Vărsător

Planeta de forță, chiar guvernatorul dumneavoastră acum, se află într-o poziție strategică. Avem această conjuncție absolut superbă cu Jupiter și cu Soarele, ca atare pentru nativii Vărsător devine foarte interesant ceea ce primesc ca mesaj din astral. Vă interesează foarte mult ce mesaje vă trimite Universul. Acești nativi înțeleg lucruri care dacă pentru Lei era activă forța paranormalului pentru dumneavoastră devine foarte important să fiți vizionari, să înțelegeți cam încotro se îndreaptă profesia dumneavoastră, cam în ce casă vă doriți să locuiți, cam ce fel de prieteni o să aveți peste 10 ani. Începeți să intrați pe un segment care vi s eadresează foarte explicit și parcă vă rpoeictează peste niște ani.

Citește și Horoscop Mihai Voropchievici 13-19 mai 2024. Reuşite de excepţie pentru Gemeni, schimbare benefică pentru Rac

Pești

Cea mai mare putere în această perioadă rămâne planeta care vă guvernează, și anume Neptun. Vorbește despre o incredibilă putere de a vă reface, dar nu de a vă reface energetic așa cum suntem noi obișnuiți cu acest termen, să ne simțim mai bine, mai vital, este vorba despre o refacere a structurii noastre în ansamblul ei, practic prin înțelegerea tuturor experiențelor de viață prin care trecem putem să înțelegem ce ni se întâmplă să ne poziționăm corect și astfel să ne încărcăm bateriile să nu ne mai devitalizeze nimic.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Cum poți păstra boabele de cafea proaspete timp de 12 luni. Trucul pe care trebuie să-l știe iubitorii de cafea
Capital.ro
Cutremur total în UE. Ungurii au ajuns stăpânii Europei. S-a pus blocadă pe bani
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Problema care ne va goli buzunarele. Situația devine critică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Decizie pentru cei care locuiesc în case sau blocuri vechi. Statul va plăti banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Propaganda rusă își îndreaptă tirul către Kamala Harris pe fondul retragerii lui Biden
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR TOTAL după DEMISIA LUI BIDEN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!