Anamaria Prodan reacționează dur, după ce Reghe a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa: „E penibil și jenant, săracul, a decăzut atât de mult”

Anamaria Prodan reacționează dur, după ce Reghe a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa. Antrenorul a făcut plângere la Poliția Snagov pe 9 mai, după ce a aflat că impresara ar fi vândut barca pe care o au în proprietate, plus încă două mașini de lux.
Alina Costache
13 mai 2024, 21:43
Anamaria Prodan reacționează dur, după ce Reghe a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa:
Anamaria Prodan reacționează dur

Anamaria Prodan reacționează dur, după ce Reghe a acuzat-o că i-a făcut cadouri lui Dan Alexa. Impresara trebuie să aducă dovezi la Poliție că acuzațiile lui Reghe de furt nu sunt reale și că cele două mașini de lux și barca nu au fost înstrăinate.

Citește și: Anamaria Prodan sare la atac după plângerea penală formulată de fostul soț. Impresara și Reghecampf au poprire pe bunurile comune. „Realizați ce probleme are omul ăsta?”

Anamaria Prodan reacționează dur

Ferrari nu se ține în praf. Sunt bunurile mele, nu trebuie să dau socoteală, Doamne, Dumnezeule, nimănui. Le pot parca pe stradă, pe câmp, unde vreau eu.

E noaptea minții. Mă distrez rău, jur. Voi vă puneți la mintea lui Reghe? Săracul îmi face publicitate cu toată forța lui gratuit. Îi mulțumesc! Și eu, și copiii, și Ronald. Nouă ne e milă de el atât. Dacă are nevoie de bani, îl rog și pe Ronald să-l ajute. Văd că dă prin presă că i-am luat cadouri lui Alexa.

Mâine va zice că locuiam cu el sau cu toți pe care îi reprezint ca manager. E penibil și jenant, pentru un bărbat, în primul rând. Săracul a decăzut atât de mult încât ne e milă de el și de ceea ce a putut să ajungă.

Un penibil, a ajuns ca un măscărici ieftin. Ce pot să fac? Pot să-l ajut să și achite datoriile pe obrazul copiilor mei.

Pot să vorbesc cu Ronald să fim lângă el să-l ajutăm să iasă din gaura în care se află. Orice spune despre mine, ne distrează. Absolut orice. Suntem atât de mari și eu, și Ronald, și copiii, încât acum, când ne uităm la el, doar îl dăm exemplu negativ tuturor.

El este exact acel exemplu de „AȘA NU”. Este un om care și-a distrus viața din cauza viciilor cumplite. Deci poate să vorbească până i se mută gura la spate. Ne face reclamă mare. Îi las o invitație la gală de box a iubitului meu, Ronald Gavril, care luptă pentru centura mondială.

Așa se trezește, se uită în oglindă să vadă cum a ajuns și își revine. Repet. Eu, Ronald și copiii îl vom ajuta mereu. Sunt sigură că Dan Alexa, care l-a ajutat de multe ori în viață, îl va ajuta să se ridice, la cum îl cunosc eu. Ronald și copiii îl vor ajuta, noi toți îl vom ajuta mereu”, a declarat Anamaria Prodan pentru Actualitate.net.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
De sâmbătă, 17 august 2024, de la ora 10, patru zodii trec printr-o mare transformare. Destinul lor se schimbă, nimic nu va mai fi la fel
Capital.ro
Statul taie banii. N-ai dreptul să refuzi inspecția. Nu mai primești niciun leu un an întreg
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Împușcarea lui Ceaușescu, decisă mult înainte de decembrie 1989
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
A încercat la Ramona Gabor! Pescobar a aruncat lanseta, dar şi-a luat-o peste bot 😂 Imaginile sunt fabuloase
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Se oprește mașina la ITP. Îți reține talonul și actele: Dacă te prinde, nu poți să pleci
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ursă agresivă pe Transfăgărășan: turiști străini atacați după ce i-au dat de mâncare
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...