EXCLUSIV Piedone, suspicios cu privire la ultimele sondaje care îl plasează sub Firea și Nicușor: „Adevăratul sondaj este cel ce se va întâmpla pe data de 9 iunie”

Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, a vorbit despre adevăratul scop al sondajelor recente, în direct la România TV.
Alina Costache
13 mai 2024, 22:46
EXCLUSIV Piedone, suspicios cu privire la ultimele sondaje care îl plasează sub Firea și Nicușor: „Adevăratul sondaj este cel ce se va întâmpla pe data de 9 iunie”
Cristian Popescu Piedone, despre rezultatul sondajului Avangarde

Potirvit sondajului autofinanțat Avangarde, dacă peste o săptămână ar avea loc alegerile, Gabriela Firea ar obține 30%, Nicușor Dan 29%, Cristian Popescu Piedone 17%, Sebastian Burduja 13%, Mihai Enache 10% și Diana Șoșoacă 1%. Piedone, actualul primar al Sectorului 5, susține că adevăratul sondaj va putea fi prezentat pe data de 9 iunie, când bucureștenii își vor alege primarul.

Citește și: Cristian Popescu Piedone face anunțul momentului, după sondajul Sociopol. ”Finala se dă între mine și Burduja”

„A început epoca nebuniilor acestor sondaje care pot spune că sunt în mare parte reale. Vorbim astăzi despre un sondaj pe Sectorul 1, analizat ca și cum ar fi la nivelul Capitalei. Această poză a momentului în spatele căreia sunt ascunși cei care comandă aceste sondaje pot spune că este artificială. Să vezi o diferență atât de mare. Vă dau un exemplu: Nicușor Dan 37% ieri în sondajul Avangarde, iar azi la Sectorul 1 îl prezintă pe Nicușor pe locul 2 sau 3.

Jocul este psihologic și ce vor ei să emită în psihologia alegătorului, care este oricum bulversat, dar nu o să se ia niciodată după aceste sondaje. Sondajul real este cel ce se va întâmpla pe data de 9 iunie, la urna de vot, acolo unde reprezentanții partidelor în secțiile de votare vor număra fiecare vot real al cetățeanului. Nu pot să cred, nu am cum să cred, nu eu, că poate sunt anumite sondaje, de exemplu comandate de fiecare partid, partidul meu nu a comandat aceste sondaje, dar sunt partide aflate astăzi la putere care comandă și știu realul, după care emit în piață baza sondajelor reale. Fantome ale sondajelor reale, ducându-ne în eroare, fiecare formațiune politică susținându-și și protejându-și candidatul în irealul sondajului.

În 2020 am fost analizat și măsurat de toate casele de măsurare a opiniei publice, nu m-a catalogat nimeni ca și câștigător, eram pe locul de la 4 în sus. În momentul exercitării dreptului de vot al cetățenilor din sectorul 5 am ieșit câștigător.

Să nu credem lebedele negre sau viziunea lebedelor negre, albul predomină de fiercare dată și lebăda adevărului este albă. Chiar dacă ne place să vedem ceva atipic, lebăda predomină adevărul. Eu m-am aruncat în această competiție electorală cu un singur gând, să demonstrez cu toate criticile care îmi sunt arătate în ultimii 30 de ani că sunt câștigător, nu mă victimizez, voi merge mai departe”, a dezvăluit Cristian Popescu Piedone, în direct la România TV.

Citește și: Sondajul care aruncă în aer lupta pentru Primăria Capitalei. Burduja crește în procente, în timp ce Piedone scade

Cu vaca la păscut în Sectorul 5, pentru că Piedone nu tunde iarba

Adrian Vigheciu, candidatul PSD la Primăria Sectorului5, a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip în care s-a filmat cu vaca la păscut lângă Catedrala Mântuirii Neamului și Palatul Parlamentului.

„Am ieșit cu vaca la păscut în mijlocul Sectorului 5️ pentru a ajuta la producția de lapte. Îmi provoc contracandidații să ajute și ei la producția de miere. Singuri sau în familie, cum le e mai ușor”, scrie Adrian Vigheciu.

Candidatul PSD plimbă o vacă în zona cu verdeață din fața Catedralei Mânturii Neamului și le vorbește cetățenilor despre eșecul administrativ al „familiei Piedone”.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Cum i-a numit UEFA pe „tricolori”, după gestul incredibil de la Munchen! Naționala României, mesaj de despărțire la plecarea din Germania
Capital.ro
Teo Trandafir îl face praf pe Florin Salam: Regele României a murit!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Anunț de ultimă oră pentru pensionari! Când intră banii în luna iulie
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Schimbări de ultimă oră anunțate de ANM. Fenomene ostile în România
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Cutremur în politică: europarlamentarul, prins în ”fapt” pe Tinder?! Iubita l-a PĂRĂSIT!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat
Capital.ro
Rusia a luat decizia astăzi, 3 Iulie. Au suspendat totul. Anunțul venit de la Kremlin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Peste 12 piloți ucraineni se antrenează pe F-16 în Danemarca și SUA
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?