Previziuni astrale pentru vara 2024. Valeriu Pănoiu, despre provocările care ne așteaptă: „Pot apărea despărțiri, decizii radicale”

Valeriu Pănoiu, astrolog, a făcut câteva previziuni pentru vara anului 2024, care este așteptată cu sufletul la gură de foarte multe persoane.
Alina Costache
04 iun. 2024, 21:45
Previziuni astrale pentru vara 2024. Valeriu Pănoiu, despre provocările care ne așteaptă:

Valeriu Pănoiu a venit cu câteva previziuni astrale pentru vara anului acesta. Pe lângă faptul că vremea din termometre devine mult mai prietenoasă în acest sezon, ceea ce ne oferă, implicit, și o stare de bine, este și timpul concediilor, când majoritatea oamenilor și-au făcut deja sau urmează să-și facă planuri de călătorie. Totuși, mare atenție, întrucât acestea se pot anula chiar pe ultim moment, avertizează astrologul.

„Vara aceasta mulți nu vor avea cu cine să plece în concedii, pot apărea niște despărțiri, s-ar putea să fim în situația în care nu se mai găsesc acele scuze obișnuite. Oamenii vor fi foarte tranșanți în această vară, în privința relațiilor, și s-ar putea să asistăm la niște situații cu adevărat neplăcute, în care nu mai contează nici măcar vacanța pe care ai planificat-o. Oamenii evoluează spre o sinceritate, o recunoaștere a nevoilor personale.”, a declarat astrologul Valeriu Pănoiu, în cadrul unei emisiuni de pe Antena Stars.

Romeo Popescu şi Valeriu Pănoiu, previziuni pentru luna iunie 2024. Planul financiar va suferi mai multe schimbări

Vara 2024 vine cu decizii radicale
Mai mult, este o vară importantă și pentru anumite persoane care au roluri cheie în familiile lor și care vor vrea fie să pună punct unor acțiuni, fie să-și schimbe rolul pe care îl au deja de ceva vreme și care presupune multă responsabilitate.

„Vorbim despre familie unde rolurile sunt inversate, unde părinții așteaptă mult de la copii, toate rolurile disfuncționale îi vor pune în dificultate pe membrii acestor familii, care s-ar putea să ia niște decizii radicale și este o vară a deciziilor radicale. Chiar pe 1 septembrie, la finalul verii, Pluto va reveni în Capricorn pentru ultima dată în 250 de ani și va sta acolo până pe 19 noiembrie, așadar este o vară în care sunt foarte multe evenimente cu titlu brusc și radical.” a continuat astrologul.

Valeriu Pănoiu: „Este o vară a acțiunilor spontane”

Așadar, chiar dacă toată lumea visează la o vară liniștită, fără grijă pe cât se poate și plină de distracție, previziunile astrologice nu vin cu vești foarte bune din acest sens și spun să ne pregătim la unele situații cu totul neașteptate și pe alocuri dificile. Ele pot fi privite, de asemenea, și drept o eliberare.

„Foarte multe decizii care se pot lua peste noapte vara aceasta. Este o vară a acțiunilor spontane, mulți s-ar putea ca de pe o zi, pe alta să plece într-o vacanță neplanificată, industria turismului o să suporte multe fluctuații. Multe locuri se vor elibera brusc, mulți oameni vor rămâne brusc fără parteneri.

Zile norocoase iunie 2024. Ziua din lună în care fiecare zodie are bani pe card, nu are datorii pe caiet şi poate juca la Loto

Până în ultimul moment nu știi dacă ai sau nu bani, dar vorbim despre combinațiile financiare, e ca și cum ea e ușor suspendată și nu prezintă interes public. Bani vor avea cei care sunt stăpânii acestor jocuri de interese, ei se învârt.”, mai spune el.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Lista localităților care vor primi apă potabilă doar câteva ore pe zi. Limitările durează până pe 31 august
Capital.ro
S-au schimbat banii. Decizia istorică luată de BNR. S-a întâmplat pe 1 iulie
Playtech.ro
ȘOC! Ce spune Emily Burghelea despre ACCIDENTUL cumplit care a DESFIGURAT-O
DailyBusiness
Val de scumpiri în piețe! Care este cea mai scumpă piață din Capitală
Adevarul
Armata lui Kim Jong Un era să-și distrugă propria Capitală. Ce s-a întâmplat cu o rachetă trasă de la 100 de km de Phenian
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Alertă pentru șoferi. Ce riști dacă folosești aerul condiționat cu motorul oprit
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Scandal monstruos la o nuntă! Florin Salam l-a dat afară pe Bogdan de la Ploiești chiar în timp ce cânta
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
NOUL Cod Rutier. Îți pierzi permisul auto. În 3 ZILE trebuie să-l predai
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Aproape 200 de magazine și restaurante de pe litoral verificate, amenzi de peste 400.000 de lei
MediaFlux
ATENȚIE! Anunț pentru toți elevii care dau bacul de la edu.ro
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?