Cele 4 DATE din mai 2024 care aduc SCHIMBĂRI profunde în relaţii. Marchează-ți calendarul!

Ai supraviețuit primului sezon al eclipselor din 2024, iar deși anumite aspecte ale relațiilor tale pot părea încă nepotrivite, cele patru tranzite și evenimente astrologice cele mai importante și schimbătoare de viață din mai 2024 te vor ghida către o destinație care a fost întotdeauna destinată ție.
Filip Stan
15 mai 2024, 20:47
Cele 4 DATE din mai 2024 care aduc SCHIMBĂRI profunde în relaţii. Marchează-ți calendarul!

Începând cu mai 2024 – un nou început plin de oportunități pentru fiecare semn zodiacal – aduce vânt de schimbare care vor aduce transformări profunde în viețile voastre. Învață din lecții și ia cu tine doar ceea ce este necesar și valoros.

Iată cele mai importante date pentru fiecare semn zodiacal în Mai 2024 care aduc schimbări profunde în relații:

15 mai: Mercur în Taur
Mercur se mută în Taur pe 15 mai și aduce beneficii modului în care comunici cu partenerul tău și vorbești cu tine însuți. Mercur guvernează gândurile, comunicările și acordurile. În Taur, cauți faptele, cunoștințele și capacitatea de a-ți planifica următorii pași. Acum nu este momentul să iei lucrurile așa cum vin sau să vezi unde ar putea merge. În schimb, ai un plan clar și direct pentru ceea ce îți dorești. Chiar dacă viața va diferi inevitabil de ceea ce îți imaginezi, planul pe care îl faci astăzi este visul pe care îl vei trăi mâine.

Citește și: Horoscop special: 5 ZODII își iau ADIO de la HAOS! Ce le rezervă viitorul după sfârșitul umbrei retrograde a lui Mercur

21 mai: Începe sezonul Gemeni
Începe Sezonul Gemeni, și brusc, ai atât de multe de spus. Această energie te ajută să te eliberezi de plictiseala iernii și să îmbrățișezi energia sezonului de primăvară. Ești mai sociabil în acest timp și distrat de noile posibilități și activități. Folosește acest timp pentru a aborda viața și dragostea mai jucăuș. Asta nu înseamnă că neglijezi stabilitatea pe care ai lucrat să o construiești, ci mai degrabă, acum este momentul să te bucuri de ceea ce ai creat. Bucură-te de conversațiile de noapte târziu cu partenerul tău, porniți într-o excursie de weekend sau planificați ceva nou de care să vă bucurați împreună. Învață că, deși dragostea ar putea trebui să fie construită încet, există și o importanță în a sta pur și simplu, râzând împreună și nu luând viața prea în serios.

23 mai: Lună Plină în Săgetător
Luna Plină în Săgetător apare opusă Soarelui din Gemeni, evidențiind teme între sinele tău superior și cele ale umanului tău. Acest contrast te poate ajuta să găsești un echilibru mai mare între responsabilități și dorința de a experimenta tot ce poți. Săgetătorul creează nevoia de a găsi un sens mai profund, în timp ce Gemenii ar prefera pur și simplu să se distreze. Totuși, între cele două, poți începe să explorezi ce înseamnă să vezi că primirea unei iubiri ușoare și jucăușe poate fi de fapt scopul conexiunii tale.

Șase zodii care dau mâna cu norocul în luna iunie! BANI și DRAGOSTE din plin pentru acești nativi! Universul a conspirat pentru fericirea lor

25 mai: Jupiter în Gemeni
Jupiter, planeta norocului și abundenței, va părăsi Taurul și se va muta în Gemeni pe 25 Mai. Jupiter caută să extindă orice domeniu al vieții tale pe care îl atinge, iar în acest caz, Gemenii vor evidenția și teme legate de comunicare și de a te bucura mai mult de viață. În timp ce anumite semne zodiacale precum Săgetătorul, Peștii și Vărsătorul vor simți acest lucru mai mult în viața lor romantică, poate ajuta fiecare semn în mod unic. Cel mai important aspect al lui Jupiter în Gemeni este că cuvintele tale vor avea o putere mai mare. În timp ce ar putea exista oportunități de a fi distras de ceea ce pare ușor, va fi sarcina ta să te asiguri că te extinzi pe ceea ce aduce cea mai mare valoare în viața ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Edi Iordănescu se întoarce în Germania, după Euro 2024. Va mai antrena sau nu Echipa Națională de Fotbal a României
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Turiștii români au ajuns să se certe în vacanțele din Grecia. Motivele sunt incredibile: “Vin în concediu, nu vreau să fiu deranjată”
Capital.ro
România, cea mai nouă forță a Europei. Alianța care ne pune pe harta lumii. S-a semnat
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Codul Rutier a fost modificat! Se aplică noi amenzi în aceste situații!
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Câți bani va încasa România pentru parcursul de la Euro 2024. Suma colosală cu care s-a întors acasă Echipa Națională de Fotbal
Spynews
Star Matinal. Ioana și Ilie Năstase s-au despărțit? Soția fostului tenismen s-ar fi întâlnit cu Nick Rădoi / VIDEO
Evz.ro
Cultura care îi umple de bani pe români. Se poate face o avere frumoasă
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Emiterea deciziilor de recalculare a pensiilor nu va fi amânată: Daniel Fenechiu „Sunt convins că sunt dificultăți, pentru că în momentul de față este și un proces de informatizare al Casei Naționale de Pensii”
Capital.ro
Statul VREA BANI de la români. Decizia luată azi, 4 iulie: Clopoţelul va suna pentru fiecare român
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Guvernul va finanța academiile de fotbal pentru copii și juniori
MediaFlux
PENSIILE se RECALCULEAZĂ ANUAL! ANUNȚ pentru toți SENIORII
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!