Horoscop Camelia Pătrășcanu. Zodia copleşită de belşug material. Vin complimente, zâmbete și le prinde bine

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Vin zile deosebite pentru trei zodii. Va fi o perioadă în care vom culege roadele acțiunilor noastre.
Alina Costache
16 mai 2024, 17:23
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Zodia copleşită de belşug material. Vin complimente, zâmbete și le prinde bine

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile cu Jupiter în Taur, deosebite. Multe planete se întâlnesc în Taur, o zodie a prosperității. Taurul vrea să aibă control asupra a ceea ce poate face așa încât, indiferent unde lucrăm, vrem să ne găsim un loc mai prielnic.

Faptul că ne place mult ce facem garantează faptul că suntem mai creativi, mai relaxați când lucrăm. Descoperim o nișă care ne satisface mai mult.

Sunt ultimele zile când Jupiter stă în Taur și vorbește de schimbări care să ne aducă prosperitate în viață. Avem grijă mai mult de corpul nostru și de capacitățile noastre. E un aspect ofertant, durează până pe 23 mai, așadar.

5 ZODII care văd mereu BINELE din tine. Este bine să le ții aproape!

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Berbecii au o perioadă în care pot fi fructuoși financiar, dar și în felul în care își investesc energia și timpul. Sunt mobilizați și e posibil să fie acuzați că privesc prea unghiular anumite situații.

Taurii pot avea un plus la nivel de suflet, de conștiință. Personalitatea lor se poate deschide, poate înflori. Văd partea plină a paharului, își vindecă momentele în care și-au reproșat lucruri. Au regretul că poate n-au făcut lucruri la timp.

Gemenii au planetele în Taur care aduc contexte favorizante. Profită de ce se întâmplă în jur, chiar și dacă se scufundă corabia. Orice serviciu, orice disponibilitate de a ajuta se vede acum.

Racii au o perioadă aducătoare de iubire. Unii pot fi curtați pentru muncă sau curtați romantic. Vin complimente, zâmbete și le prinde bine. Simt nevoia de mai multă căldură din partea anturajului.

Leii au o atitudine care poate schimba direcția unei acțiuni. E decisiv ce fac ei acum și pun o bornă serioasă în viața lor, prin autoritatea lor, prin funcția pe care o au. Fac lucruri care ecou și în viața celor din jur.

Horoscop special: Asteroidul Pallas ne dă viața peste cap cu retrograd în Scorpion! Care sunt cele 4 zodii care ating fericirea supremă

Fecioarele au zile aducătoare de reușită, succes. Succesul aduce o recunoaștere publică, dar și bani. Poate fi vorba și de negocieri, de contracte, de proiecte de succes.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Balanțele au aspecte fabuloase ce pot aduce belșug material. E un pic neașteptat pentru ei ceea ce va veni. Pot intra în posesia unei moșteniri.

Mai multe detalii pe fanatik.ro

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Locul de muncă plătit cu 465 de lei net pe zi. Un gigant face angajări în România
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
O artistă din România, revenire de senzație. Cât câștigă la o cântare
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Directorul FBI, incert privind natura rănii suferite de Donald Trump în tentativa de asasinare
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!