Cântărețul de muzică populară care a furat inima unei mirese. După ce mirii au divorțat, tânăra l-a căutat din nou pe artist: „Am început o relație de prietenie mai apropiată, care pentru o perioadă a fost destul de apropiată”

Viața te surprinde atunci când te aștepți mai puțin. Asta i s-a întâmplat și cântărețului Mihai Priescu, finul Olguței Berbec, care a fost curtat de o viitoare mireasă care, se pare, nu îi aprecia doar calitățile vocale.
Irina Dumitrescu
16 mai 2024, 19:29
Cântărețul de muzică populară care a furat inima unei mirese. După ce mirii au divorțat, tânăra l-a căutat din nou pe artist:

Cântărețul de muzică populară i-a căzut cu tronc tinerei care urma ca, în scurt timp, să-și unească destinul cu cel care credea că îi este suflet-pereche. Aflați la o petrecere, viitorii miri l-au invitat pe Mihai Priescu să le cânte la masă. Ba, chiar mirele a fost cel care „l-a curtat” pe cântărețul de muzică populară, spunându-i că viitoarei lui soții îi place foarte de mult de el și că îi apreciază nu doar calitățile vocale. Cei doi i-au spus că și l-ar dori și la nunta lor.

Cântărețul de muzică populară care a furat inima unei mirese: „Am început o relație destul de apropiată”

Ce a urmat după această invitație de a le cânta la masă este demn de un scenariu de film.

Cântam la un restaurant împreună cu orchestra mea. Într-una din seri vine un domn la mine și mă întreabă dacă pot să vin pentru câteva minute la masă lui, el fiind în compania unei femei. M-am dus și îmi zice: ‘Știi ceva ,Mihai??! Noi urmează să avem cununia civilă și ne-ar plăcea tare mult că tu să ne cânți. Bine, soția mea este cea care insistă și mai mult pentru că te place foarte mult’. Acum eu îi zic: ‘Mulțumesc frumos pentru aprecieri. Mă bucur că va place mult muzică mea’.

Iar el îmi zice: ‘Nu numai muzică ta, ei îi place de ține’. M-am înroșit puțin. Eram pus totuși într-o situație delicată. Practic “Perechea altuia” îmi făcea mici aprecieri separat de viată muzicală. Am încercat să duc acest subiect spre o glumă, chiar dacă de partea cealaltă se pare că nu era o glumă”, a dezvăluit artistul într-un interviu pentru Fanatik.

La nunta celor doi tineri, totul s-a desfășurat normal. Numai că, după ceva vreme, Mihai a fost din nou căutat de fosta mireasă. Așa a aflat că ea și soțul ei divorțaseră. Și cum Mihai era și el singur, între ei a început o frumoasă prietenie care, în timp, s-a transformat într-o relație de iubire. Din păcate, aceasta a ars intens și, nu după mult timp, focul s-a stins.

Citeste si Sorin Copilul de Aur, manelist cu suflet de milioane. Artistul nu a lăsat niciodată banii să-l schimbe: „Unii oameni din cauza banilor o iau razna”

În fine, a trecut ceva timp. Am fost la acel eveniment. Totul a fost la superlativ. Nu au mai fost acele glume vizavi de aprecieri personale. Dar peste ceva timp relația lor s-a destrămat și am început să fiu căutat de acea persoană. Eu eram singur, ea la fel. Și am început o relație de prietenie mai apropiată, care pentru o perioada destul de scurtă a fost destul de apropiată. Viața este cu surprize!”, a dezvăluit cântărețul de muzică populară pentru sursa citată.

Povestea de dragoste l-a inspirat să compună piesa „Perechea altuia”

Această poveste l-a inspirat pe Mihai Priescu să compună o piesă superbă. Se numește „Perechea altuia” și se bucură deja de succes în mediul online. Iar videoclipul ascunde și el un secret. Artistul celebru a filmat cu două femei, ambele de o frumusețe răpitoare, dar una dintre ele are un rol special în viața cântărețului.

Anul acesta am hotărât să mă apuc serios de treabă pe partea muzicală. Am pus foarte multe idei de texte pe foaie și una dintre idei s-a dezvoltat cu acest titlu. „Perechea altuia” este o melodie inspirată din viața reală. Cu siguranță foarte multe persoane se regăsesc în această piesă.

Citeste si Slujbele Sfântului Maslu au ajutat-o pe Iuliana Tudor să-și ostoiască durerea pricinuită de moartea mamei: „În durere, ești singur. Sfântul Maslu este un tip de căutare de răspunsuri, de așezare și reașezare”

Am făcut și un videoclip foarte frumos alături de două fete frumoase, una dintre ele poate puțin mai specială. Ambele s-au comportat extraordinar de frumos, de profesionist. Și a ieșit ceva care zic eu o să încânte publicul”, a mai dezvăluit artistul.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Minerva vine cu vești fantastice pentru zodii. Trei nativi termină săptămâna în forță
Capital.ro
Telefoanele mobile sunt interzise. S-a dat ordinul. Cei care le folosesc riscă închisoare
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Românii care stau la curte pot primi amenzi de până la 100.000 de lei
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea mai bine plătită actriță
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Legea se schimbă în toată România. Trebuie să ai vârsta minimă de 21 de ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!