Jurnalist italian, bătut cu poșeta de o româncă condamnată la închisoare pentru escrocherie. Conaționala noastră l-a țepuit pe un bărbat mai în vârstă cu 42 de ani decât ea cu o sumă colosală

Românii s-au făcut cunoscuți peste tot! Simona Mărgăian este în atenția presei din Italia de ceva timp, pentru că a escrocat un bărbat cu 42 de ani mai mare decât ea, cu aproape 800.000 de euro. Recent, tânăra a sărit la bătaie asupra unui jurnalist italian, lucru care doar i-a îngreunat situația, deja gravă. Ai mai jos toate detaliile.
Filip Stan
17 mai 2024, 12:35
Jurnalist italian, bătut cu poșeta de o româncă condamnată la închisoare pentru escrocherie. Conaționala noastră l-a țepuit pe un bărbat mai în vârstă cu 42 de ani decât ea cu o sumă colosală

În urmă cu aproximativ doi ani, Simona Mărgăian a fost acuzată că a escrocat sentimental un italian cu aproape 800.000 de euro. Tânăra a fost trimisă în judecată la trei ani și cinci luni de la depunerea plângerii penale a italianului Francesco Thiella.

Averea româncei, a soțului și a părinților săi a rămas sub sechestru pe timpul judecății, dosarul fiind înregistrat pe data de 28 aprilie 2021 la Tribunalul Gorj.

Citește și Simona Mărgăian, românca acuzată că a escrocat sentimental un italian cu 780.000 de euro, trimisă în judecată

Acum, Simona Mărgăian nu mai scapă de probleme, mai ales că este în atenția presei din Italia, motiv pentru care, de furie, a început să lovească un jurnalist, lucru nu prea gândit de către conaționala noastră.

Mai exact, tot scandalul a degenerat, astfel încât, Simona a depus plângere împotriva unui jurnalist italian pentru că ”o hărțuiește”, același jurnalist pe care l-a luat și la bătaie în fața camerelor de filmat.

Desigur, și poliția a făcut un alt dosar pentru lovire sau alte violențe, după ce tânăra româncă l-a atacat în văzul tuturor pe jurnalistul italian.

Prin diverse tertipuri, Simona Mărgăian (actualmente Filip), l-a înșelat pe italianul Francesco Thiella cu aproximativ 800.000 de euro, în perioada mai 2015 – septembrie 2017, după care l-a părăsit.

Jurnalistul italian, bătut cu poșeta

Septuagenarul Francesco Thiella a decis să-și caute dreptatea pe căi legale în România, aducând dovezi privind cadourile pe care i le-a făcut Simonei.

Este vorba despre un apartament de 240 de metri pătrați lângă Domul din Milano, la care se adaugă alte ”atenții” scumpe, precum un inel cu diamante, în valoare de 12.000 de euro, un colier cu diamante de 8000 de euro, un lingou de aur de 4.000 de euro, un ceas Rolex de aur de 12.000 de euro dar și un troler de la Luis Vuitton, de 4.500 de euro, conform Gorjonline.ro.

Mai mult decât atât, pentru a o putea ajuta pe tânăra de care era îndrăgostit, Francesco și-ar fi vândut două mașini, tablourile, apartamentul, dar și verigheta.

Pentru că procesul s-a mutat la Curtea de Apel Craiova, trustul italian de presă Mediaset, cel mai important din Cizmă, a trimis în România o echipă de jurnaliști, formată din Filippo Roma și Marco Occhipinti.

Te-ar putea interesa și Director de închisoare, ucis în propria mașină. Deținuții îl amenințau des cu moartea

Aceștia au încercat să ia legătura cu românca acuzată, moment în care Simona Mărgăian a avut o reacție acidă și agresivă. Femeia a început să îl lovească pe unul dintre jurnaliști cu poșeta, amenințând că ”îi sparge capul”.

DailyBusiness
Lege nouă în Parlament! Se schimbă IAR drepturile pensionarilor
Spynews
Andreea Bostănică a împlinit 20 de ani! Ce surpriză incredibilă i s-a făcut în Paris / VIDEO
Bzi.ro
Este despărțirea anului în show-bizz-ul românesc! Cântărețul și-a găsit deja altă iubită!
Fanatik.ro
Patru zodii sunt binecuvântate după 5 octombrie. Întâmplări neașteptate, regăsiri și lecții importante pentru acești nativi
Capital.ro
Locul unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Ultima dorință a fostului milionar
Playtech.ro
Cum arăta Neti Sandu în tinerețe. De NERECUNOSCUT, imagini uitate cu celebra prezentatoare
DailyBusiness
Este cea mai bună veste pentru românii care plătesc facturi la energie! Decizia momentului
Adevarul
Experții încearcă să ghicească reacția Israelului la atacul iranian: următoarea mișcare poate determina cursul războiului
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Se ține post pe 14 octombrie, de Sfânta Parascheva? Ce spune preotul
Spynews
Florin Salam, declarație superbă de dragoste pentru Roxana, de ziua lui! / VIDEO
Evz.ro
Harry, eclipsat total de William. Momentul a fost jenant
Ego.ro
De nerecunoscut! Mircea Geoană, cu părul lung și creț, ăn TINEREȚE! Imagini unice
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
kanald.ro
Data exactă la care vor fi virate tichetele sociale în luna octombrie. Banii intră direct pe carduri
Cancan.ro
Tatăl copilului Cristinei ICH, audiat la Poliție + Parchetul decide azi dacă cere mandat de arestare în acest dosar. Măcel în casa lui Pițurcă Jr.
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
O legendă a televiziunii s-a stins! A fost un actor cu un suflet extraordinar și o inimă de aur
StirileBZI
Nu se mai dau ajutoarele de la stat! Dacă ai o mașină ce valorează mai mult de 15.000 de euro, nu mai primești nimic!
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
stirilekanald.ro
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
substantial.ro
Sarah Wilkinson Celebrează Anul de Căsătorie cu Ea Însăși la Felixstowe
MediaFlux
ALEX PIȚURCĂ RUPE TĂCEREA! EXCLUSIV! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în CAZ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cel mai bun moment pentru a merge în safari nu este atunci când v-ați aștepta