Un avion s-a dezintegrat la aproape 3.000 de metri altitudine. Niciun pasager nu a supravieţuit

Un avion de mici dimensiuni a explodat în aer, toţi cei trei pasageri fiind declaraţi decedaţi. Un avion Boeing, având 468 de oameni la bord, a luat foc la decolare, dar nu au fost victime în acest caz.
Filip Stan
17 mai 2024, 18:39
Un avion s-a dezintegrat la aproape 3.000 de metri altitudine. Niciun pasager nu a supravieţuit

Avion prăbuşit în SUA. O persoană care a sunat la 911 a anunțat că a auzit o explozie despre care se crede că ar fi vorba de prăbușire, potrivit Biroului șerifului din comitatul Williamson. Anchetatorii federali din SUA cercetează acum zona prăbușirii cu resturi, în căutarea unor răspunsuri, transmite Yahoo News.

Avionul Beechcraft V35, cu un singur motor, a plecat miercuri dimineață de pe Aeroportul Regional Louisiana, la sud-vest de Baton Rouge, și se îndrepta spre Louisville, Kentucky. Când s-a produs accidentul, aeronava era supravegheată de controlul traficului aerian și a început să coboare de la 2.700 de metri. Avionul era înregistrat pe numele unui chirurg plastician din Baton Rouge, Dr. Lucius Doucet. Acesta a fost ucis în urma prăbușirii. Cabinetul lui Doucet, Williamson Cosmetic Center, a dat publicității o declarație: „Pierderea bruscă și prematură a doctorului Doucet a lăsat un gol adânc în inimile noastre și în cabinetul nostru. Înțelegem că mulți dintre voi au avut legături puternice cu el de-a lungul anilor, bazându-se pe expertiza, îndrumarea și sprijinul său neclintit.”

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit, în Buzău. Aeronava, folosită pentru zborurile de antrenament ale parașutiștilor, era scoasă din uz de 10 ani

Identitățile celorlalte două victime nu au fost încă confirmate. Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor investighează accidentul. Autoritățile locale nu sunt sigure asupra modalității derulării accidentului. Zona cercetată se întinde pe aproximativ o jumătate de milă, cu resturi care s-au revărsat în curțile și pe aleile oamenilor, dar locuitorii nu au raportat daune.

Aviația generală este, din punct de vedere statistic, mai periculoasă decât zborurile comerciale. Au trecut 15 ani de la ultimul accident aviatic mortal în Statele Unite. Potrivit Aircraft Owners and Pilots Association, în 2023 au avut loc 157 de accidente mortale în care au fost implicate avioane mici, private.

Avion Boeing in flacari, avand 468 de oameni la bord. Datorita pilotului, nimeni nu a fost ranit

Un avion de linie care transporta 468 de persoane din Indonezia catre Arabia Saudita a aterizat de urgenta miercuri din cauza unui incendiu la un motor, a anuntat compania aeriana Garuda Indonesia, citata de France Presse.

Transportatorul indonezian a precizat ca zborul Garuda-1105 catre Madinah – operat de un Boeing 747-400 – s-a intors pe aeroportul initial din orasul indonezian Makassar la ora locala 17:15 (0915 GMT), toti pasagerii fiind nevatamati.

VIDEO Avion prăbuşit. Toate persoanele aflate la bord au murit în incendiu

„Decizia a fost luata de pilotul comandant imediat dupa decolare, avand in vedere problemele motorului care au necesitat o examinare suplimentara dupa ce au fost observate scantei la unul dintre motoare”, a declarat intr-un comunicat directorul presedinte al Garuda, Irfan Setiaputra.

La bordul zborului se aflau 450 de pasageri si 18 membri ai echipajului, a precizat Irfan, inclusiv pelerini pentru hajj, pelerinajul musulman de cateva zile din Arabia Saudita.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Zonele răcorite de ploi. Unde vor fi precipitații în România
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!