Horoscop Mariana Cojocaru 20 – 26 mai 2024. Axa karmică este dereglată pe Casa Sănătăţii

Câștigurile voastre sunt de ordin emoțional și materialo-vibrațional. Cei care pun suflet pot să creeze sau să genereze profit. Mariana Cojocaru vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.
Filip Stan
20 mai 2024, 10:11
Horoscop Mariana Cojocaru 20 - 26 mai 2024. Axa karmică este dereglată pe Casa Sănătăţii

Horoscop Mariana Cojocaru 20 – 26 mai 2024. Astrologa  a făcut previziuni zodiacale pentru următoarea săptămână, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Taur

Aglomerație mare în constelația voastră. Succes pentru unii sau gâlceavă în cer, pentru alții. Cinci planete vă susțin destinul, dacă ați fost buni și constructivi, dacă ați reflectat cum trebuie și v-ați aranjat lucrurile temeinic, ca o zodie de Pământ ce sunteți. Alții pot fi afectați de faptul că și-au virusat karma, este vorba de trecut și de vieți anterioare. Varianta nevăzută a lui Jupiter sau partea întunecată trebuie luată în calcul ca fiind mare benefic și noroc. La unele persoane, chiar dacă Jupiter este în mers direct, nu este întotdeauna plin de noroc. Ca sinceritate, poate fi aspru, tăios, mult prea dur. Fața lui ascunsă le dă multora fiori, unora chiar și în amor. Trebuie să țineți cont de alinierea planetelor de mai sus, unde avem Venus, micul benefic, și Jupiter, marele benefic, în variante pozitive și constructive. Taurii beneficiază direct de acest aspect bun și constructiv.

Horoscop Mariana Cojocaru 20 – 26 mai 2024 Gemeni

Gâlceava este în zona foarte sensibilă, adică pe cea de-a XII-a casă a horoscopului general. Fiecare are la naștere harta lui astrală. Harta astrală a Gemenilor spune: „Ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă pot feri și singur”.

Rac

Sectorul astral al prietenilor, amicilor, este în prim plan. Acolo sunt profiturile și/sau patimile. Nu vă jucați cu focul! Nu este cazul și nu bine să faceți asta pentru că trebuie să fiți foarte diplomați, cumpătați și atenți la detalii. În plus, cei care au anumite afecțiuni cronice trebuie să fie atenți mai mult ca niciodată și să se îngrijească.

Horoscop Mihai Voropchievici 20-26 mai 2024. 4 zodii cu aură divină, vor fi favorizate de astre. Altele păşesc pe gheaţă subţire
Leu

Carieră pentru unii, căci acolo se duc planetele, și poziție socială pentru alții. Unii vor fi pe metereze și alții pe piedestal. Vor lupta pentru aceste obiective existențiale foarte importante, pentru că de acolo vin banii, veniturile și stabilitatea. Nu este ceva de trecut cu vederea. Plusurile și beneficiile directe vin de la carieră. Nu la toți trebuie să fie prioritară cariera, dar nici varianta opusă nu este bună.

Horoscop Mariana Cojocaru 20 – 26 mai 2024 Fecioară

Sacrificiul este esențial în viață! Destinul vostru va fi pus între ciocan și nicovală, în sensul în care trebuie să fiți foarte atenți ce și cum faceți. Asta se întâmplă pentru că Luna Albă și Luna Neagră fac conjuncție, aspect esențial care vă spune cum trebuie să faceți selecțiile. Trebuie să fiți atenți la provocări și la ispite. De asemenea, atenție la sănătate, la terapii alternative, leacuri din străbuni și băbești.

Balanță

Axa karmică cere imperativ ceva de la voi! Prioritară va fi sănătatea. Profitul ține de adevăr, de hărnicie și, mai ales, se conectează, ca să își ia sevele pe viitor, la o rădăcină. Pentru unii, pot să apară cutremure în dragoste în perioada următoare, totul este de natură karmică.

Zodiac CHINEZESC 20-26 mai 2024. Săptămână de expansiune și de asumare a riscurilor

Scorpion

Luna va face opoziție cu alinierea de planete din Taur, semn că Universul nu doarme și vă pregătește ceva, fie în varianta pozitivă, fie vă coace ceva legat de moralitate, de cinste, de chestiuni care sunt esențiale.

Horoscop Mariana Cojocaru 20 – 26 mai 2024 Săgetător

Alinierea de planete din Taur, de unde nu lipsește Jupiter, patronul vostru, semn dublu sau triplu pentru unii, anunță extaz la cei care au ținte și obiective înalte și pentru alții anunță agonie, mustrări de conștiință la locul de muncă. Cei norocoși pot avea parte de distracții pe săturate, dar la un moment dat poate să apară o factură.

Citeşte mai multe aici

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
România, lovită de furtuni. După o lună de caniculă, ANM anunță temperaturi scăzute, vijelie și grindină
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!