Prima semifinală live de la Românii au talent, sezonul 14! Cei mai talentați concurenți luptă pentru un loc în marea finală: „Ești absolut senzațională!”

Vineri, 17 mai, a avut loc prima semifinală live de la Românii au Talent. 25 de concurenți luptă pentru a ajunge în marea finală.
Alina Costache
17 mai 2024, 23:31
Prima semifinală live de la Românii au talent, sezonul 14! Cei mai talentați concurenți luptă pentru un loc în marea finală: „Ești absolut senzațională!”
Spectacol de milioane în prima semifinală de la Românii au talent

UPDATE: Maria Clara Postelnicu, Lae Dreghici, Calis Thenics România, Erica Popa, Violeta Botezatu, Senayet Asefa, Karlos Tănăsucă, Aniela Ravineala, Eduard Anghelescu, Mia Rusu, Emanuel Barica, Van sunt cei 12 concurenți care s-au luptat, vineri seară, pentru un loc în marea finală Românii au talent 2024.

Prima semifinală Românii au talent a fost una spectaculoasă, iar publicul a ales primii cinci finaliști. Cei cinci concurenți cu care ne vedem în marea finală Românii au talent sunt:

 

Eduard Anghelescu

Karlos Tănăsucă

Calis Thenics România

VAN

Emanuel Barica

Acestora li se vor alătura alți cinci săptămâna viitoare, dar și un alt concurent, care va primi wild card de la cei patru jurați, la finalul celei de-a doua semifinale. Astfel, 11 curajoși vor da lupta pentru premiul cel mare, în valoare de 120.000 de euro, într-un show de neratat.

Andi, Andra, Dragoș  Bucur și Mihai Bobonete au propus doi concurenți pentru premiul de originalitate. Cei doi sunt: Karlos Tănăsucă și VAN.

În prima semifinală a sezonului 14 de la Românii au talent, Erica Popa, o fetiță de doar 9 ani, a oferit un spectacol impresionant de balet. Prestația sa i-a emoționat pe cei din juriu, dar și pe cei din public.

Andra: „Prestația asta… Ești extraordinară! Sunteți fenomenali! Generația ta”.

Andi Moisescu: „Ești absolut senzațională!”

Mihai Bobonete: „Te-ai descurcat foarte bine și mi-a plăcut cum a arătat totul!”

Dragoș Bucur: „Am văzut foarte multă dăruire. Îți place mult, mult, mult ceea ce faci. Asta ajunge și la noi și dincolo de ecrane”.

Citește și: Câştigător Românii au talent 2024. S-a scurtat lista celor care se bat pentru premiul de 120.000 de euro

În timpul audițiilor, Erica a dat dovadă de o tehnică perfectă în dansul ei, iar publicul a simțit toată emoția și energia transmise de ea. Erica este din Constanța și iubește dansul contemporan. Merge la cursuri de dans, iar inițiativa a venit din partea mamei sale, care a insistat să o înscrie la aceste cursuri, pentru a o ajuta să se dezvolte.

La doar 11 ani, a încântat publicul de la Românii au talent cu vocea sa

Tot în prima semifinală de la Românii au talent, Maria Clara Postelnicu a deschis show-ul cu o interpretare de excepție a piesei Bohemian Rhapsody și a reușit să stârnească cele mai puternice emoții în rândul publicului.

Jurații și-au arătat aprecierea pentru momentul excepțional oferit de fata de 11 ani.

„Doamne, ce frumos se aude. Mi-am schimbat părerea față de audiții. Mi se pare că e chiar mai bine decât era în audiții, ceea ce m-a pus un pic pe gânduri. La un moment dat am avut impresia că sunt la finala de la Vocea României și nu la semifinala de la Românii au Talent. Am intrat în panică. E foarte talentată. Lucrurile se văd cu ochiul liber și se aud cu urechi bune. Eu zic că doar finala de la Vocea României te mai desparte de ceea ce cred eu că meriți tu”, a spus Andi Moisescu.

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, reacție neașteptată când a văzut că Rebeca Rizea, fetița de la Românii au Talent cu timbrul regretatei artiste, nu a primit Golden Buzz: „E mafie!”

„Un început absolut extraordinar. De abia așteptam să înceapă semifinala, de fapt semifinalele. Clar ai făcut așa cum trebuie, adică te-ai ridicat la nivelul de live-uri de Românii au Talent și de sezon fenomen. Nu că e o evoluție de la audiții. Te-ai descurcat extraordinar ținând cont de ceea ce ai ales să cânți și de partitură. E o melodie foarte grea. Ai fost acolo. Mi-a plăcut toată treaba cu corul. Mi se pare că așa ar trebui să înceapă orice fel de semifinală”, a completat Mihai Bobonete.

„Clara, fără nicio îndoială pot să spun asta în numele colegilor mei, tu ne-ai cucerit inimile încă din timpul audițiilor. În seara aceasta sunt convins că ai cucerit și inimile telespectatorilor și inimile internauților. Clara, e bine de tot ce am auzit și așa cum a zis colegul meu Mihai, acesta e un început demn de semifinalele Românii au Talent”, a spus și Dragoș Bucur.

„Vreau să scot în evidență faptul că atunci când te urci pe această scenă e foarte greu să-ți stăpânești emoțiile, mai ales să deschizi o seară de gală. Ea are doar 11 ani și a cântat impecabil. Este un copil atât de talentat. Sunt foarte mândră de tine că ai ajuns aici. Prevăd un viitor extraordinar pentru tine. Ești fenomenală”, a continuat Andra, impresionată de vocea fetiței de 11 ani.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
Playtech.ro
Și-a modificat CNP-ul la 14 ani, ca să poată lucra: ”Construiam ceva, când puteam să bat mingea!”
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Scandal în lumea manelelor. S-au aruncat cuvinte grele și a fost necesară intervenția polițiștilor
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Rusia desfășoară noi exerciții cu lansatoare mobile de rachete nucleare Yars
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!