3 zodii care depăşesc provocările vieții la final de săptămână. Sunt călătorii ale sufletului, tranzite complexe

Deși este adevărat că trebuie să acceptăm ceea ce obținem în această viață, există tendința de a ne dori mai mult. Pe măsură ce săptămâna avansează, vom vedea că tranzitele astrale ajung în noi și aprind focul acțiunii. Ce s-a intamplat cu vietile noastre? De ce nu suntem mulțumiți?
Filip Stan
17 mai 2024, 23:18
3 zodii care depăşesc provocările vieții la final de săptămână. Sunt călătorii ale sufletului, tranzite complexe

Zodii cu cumpene la final de săptămână. O să vedem că toată săptămâna nu suntem mulțumiți de ceea ce avem. La un anumit nivel, simțim că „merităm” mai mult decât avem în prezent. Din fericire, o Lună Balanță va apărea pe 18 mai și asta ar putea să ne pună viața în perspectivă pentru noi.

Trei zodii se vor plimba în acest timp, în timp ce ne vom îmbarca într-o călătorie a sufletului. Ceea ce începe cu privire la viața noastră cu ochi dezamăgiți ne face să reflectăm asupra frumuseții a ceea ce avem și cât de mult apreciem totul. Poate că nu suntem mulțumiți să ne acceptăm soarta în viață, dar pe măsură ce săptămâna avansează, vom crește să ne iubim.

Iată care sunt cele trei zodii care depășesc provocările vieții la final de săptămână.

Leu
Dacă te-ai întrebat dacă aici te-ai văzut, cu mult timp în urmă, când aveai vise mari și energia de a le realiza, ai putea simți că toată săptămâna ești mai puțin mulțumit de situația ta. Nu ești dezamăgit, pur și simplu nu ești prea obișnuit cu ideea că, cumva, marele tău vis a luat un drum secundar și ei bine, iată-te acum.

Se întâmplă multe în această săptămână și, cu tranzite precum Luna opusă lui Pluto, s-ar putea să descoperi că, deși nu te simți deprimat din cauza asta, petreci puțin prea mult timp întrebându-te unde ai greșit. S-ar putea să descoperi că energia lui Pluto te împinge către sentimente de regret și s-ar putea să te trezești spunând: „De ce am făcut această greșeală, cum aș putea să fiu atât de orb?”

Văzând că ești încă aici, încă viu și vibrant, te umilește, chiar și în cea mai întunecată oră a ta. Ești, prin fire, o persoană foarte veselă și optimistă, Leu, și chiar dacă îți permiți momente de consternare, ești și persoana care te trage în sus și în afara ei. Viața merită trăită și indiferent dacă ești sau nu idealul de aur pe care îl aveai în minte când erai copil, nu contează. Există întotdeauna o lumină aprinsă pentru tine și nu o vei lăsa niciodată să se stingă.

Spectacol epic pe cer cu 6 PLANETE aliniate. Pregătește-te pentru PARADA PLANETELOR 2024! Când va fi și ce ne semnificații are pentru noi

 

Fecioara
Când te-ai întâlnit cu partenerul tau romantic, ai avut în vedere că voi doi veți crește și veți crește ca cuplu. Deși asta părea să fie puternic pentru o vreme acolo, este aproape ca și cum ați fi ajuns amândoi la această afacere. Niciunul dintre voi nu pare să aibă energia pentru a le pune împreună, iar acest lucru vă deranjează, dar nu vă provoacă să faceți prima mișcare.

Ceea ce îți oferă această săptămână este puterea de a te ridica și de a pleca pe care o aduc anumite tranzite astrologice, iar în timpul Lunii Balanță, vei realiza că acest lucru nu se va repara de la sine. Trebuie să faci parte din el; indiferent dacă partenerul tău doarme pe el sau nu, este nevoie de timp. Cineva trebuie să fie cel care stăpânește aici și se pare că slujba aia ți se încadrează, Fecioară.

Zodiac chinezesc weekend 17-20 mai 2024. Distracția și voia bună sunt ingredientele cheie în acest final de săptămână

OK, așa să fie. Dacă trebuie să fii tu, atunci vei lua inițiativa și vei face ceea ce crezi că este mai bine. Ceea ce știi este că nu te poți mulțumi cu această „învechită” lipsă de comunicare. Tu și persoana ta recunoașteți în sfârșit că nu trebuie să fie așa. Nu trebuie să te mulțumești cu mai puțin atunci când poți crea măreție la îndemâna ta. Fă-o!

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Orașul din România în care se mută mulți tineri și pensionari. E la nici două ore de București și se ajunge imediat în orice loc. Nu există trafic aglomerat, traiul e liniștit și casele ieftine
Capital.ro
Amendă de 500 de lei. Este lege pentru toți șoferii: Trebuie să fie vizibil
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
ANALIZĂ. Cât de afectată este imaginea României de scandalul Dianei Șoșoacă în Parlamentul European
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Armata obligatorie în România. Mesaj tranșant: Trebuie să ne apărăm singuri
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Trebuie să plătească până pe 30 septembrie. S-a dat ordin în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Viktor Orban Critică Mandatul Ursulei von der Leyen și Denunță Lideri UE
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'