Gianinuța își ia „adio” de la Las Fierbinți? Anca Dumitra a făcut anunțul de care se temeau fanii: „Sper să știu ce să fac”

Anca Dumitra a vorbit despre ce va face cu rolul Gianinei din Las Fierbinți după ce a aflat că este însărcinată. Toți fanii serialului se întreabă ce se va întâmpla cu personajul lor favorit în viitor.
Alina Costache
19 mai 2024, 20:16
Gianinuța își ia „adio” de la Las Fierbinți? Anca Dumitra a făcut anunțul de care se temeau fanii: „Sper să știu ce să fac”
Gianinuța își ia „adio” de la Las Fierbinți? Anca Dumitra a făcut anunțul de care se temeau fanii: „Sper să știu ce să fac”

Anca Dumitra se pregătește să devină mămică pentru prima oară. Actrița va naște în doar câteva luni, iar în acel moment viața i se va schimba radical. În aceste condiții, mulți fani se întreabă ce se va întâmpla cu rolul Gianinei din serialul Las Fierbinți.

Citește și: Rămâne Las Fierbinți fără Geaninuța? Anunțul făcut de Anca Dumitra înainte să înceapă noul sezon al celui mai iubit serial din România

Gianinuța își ia „adio” de la Las Fierbinți?

Anca Dumitra este destul de discretă atunci când vine vorba de viața sa personală. S-a căsătorit în secret anul trecut, dar nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că abia așteaptă să devină mămică, mai ales că își dorea acest lucru de multă vreme.

Gianina din Las Fierbinți este deschisă să nască natural, dar și prin cezariană, dacă acest lucru este necesar din punct de vedere medical. În ceea ce privește pregătirile pentru venirea pe lume a copilului său, actrița spune că nu a făcut foarte multe pregătiri. Totuși, se bazează pe ajutorul mamei sale atunci când își va aduce bebelușul acasă. Până atunci, deși sarcina este destul de avansată, Anca se laudă cu faptul că programul ei de zi cu zi nu s-a schimbat foarte mult.

„Nu știu dacă e bine sau nu, dar sunt pofticioasă, sunt mâncăcioasă. Sunt foarte bine. N-am nicio problemă. Primul trimestru a fost puțin mai dificil. Dar am trecut ușurință peste… mici grețuri, pe ici pe colo. Am 22 de săptămâni, un pic de cinci luni și jumătate. Dar sunt plină de energie”, a declarat Anca Dumitra în emisiunea Vorbește lumea de pe Pro TV.

Îndrăgita actriță a dezvăluit că momentul în care a aflat că este însărcinată a fost unul foarte emoționant.

„Am început să plâng. Am fost destul de emoționată. Bănuiam eu ceva. Mi s-a confirmat în urma unui test, în urma celui de-al doilea test și în urma analizei de sânge… Toată lumea e bucuroasă și fericită. La fel și el. S-a emoționat și el pe măsură”, a mai afirmat cea care o interpretează pe Gianina din Las Fierbinți.

În calitate de viitoare mămică, nu este deloc neliniștită, nici nu citește cărți despre cum se cresc copiii în primii ani. Chiar speră să fie destul de îneleaptă pentru a ști cum se procedează în prima perioadă a vieții copilașului său.

„Mi-aș dori, așa, într-un anumit fel să fiu. Însă sunt deschisă să mă observ. Pentru că nu știi, n-ai fost niciodată într-o situație de genul acesta, dar îmi doresc din tot sufletul să creștem împreună un copil sănătos, voios, un om bun. Ăsta e scopul major. Știu că o să fie greu. Toată lumea îmi zice că o să fie dificil. Cel puțin primele săptămâni, primele luni, până te acomodezi. Și e absolut firesc să fie așa. Dar pe de altă parte, nici nu vreau să pornesc la drum cu preconcepții, vreau să fiu pe cât se poate de deschisă. Și să am încredere. Și în instinctul meu și în soțul meu și în bebele nostru… că vom face echipă bună”, a completat Anca Dumitra.

De asemenea, actrița a recunoscut că ea și soțul său au aflat deja ce sex are copilașul, însă nu vrea să spună nimic momentan, pentru a păstra suspansul.

„Noi am aflat. Toată lumea își dă cu părerea. Dar mie-mi place treaba asta. Nu o să facem gender reveal. Știm, dar deocamdată ținem pentru noi. Ce-mi place și de ce țin treaba asta este că lumea chiar zice. O să vedem. Nu am pregătit camera. Și aici consider că mai e puțin timp. Nu m-a apucat febra pregătiririlor așa, cameră, tapet sau alte chestii. Dar sunt în plan mici lucruri, dar mai așteptăm mici lucruri”, a mărturisit actrița.

Vedeta a răspuns și la întrebarea care stă pe buzele fanilor Las Fierbinți de când a anunțat sarcina, și anume ce se va  întâmplă cu Geanina? Până acum, Anca Dumitra nu este decisă cât va lua pauză de la filmări.

„Încă nu am stabilit o dată precisă, că voi sta trei săptămâni, o lună, șase luni. Nu poți să știi pentru că întotdeauna este, în principal, de bebe, de tine… cum manageriezi totul. Sper din tot sufletul să fiu echilibrată și să știu exact ce să fac, când trebuie să fac. Îmi doresc să fac asta”, a declarat actrița.

Totuși, Geaninuța nu va dispărea de pe sticlă, cu toate că ar putea avea perioade mici de absență.

„Acum, ce văd oamenii pe post de marți până joi, este sezonul pe care noi tocmai ce l-am terminat de filmat. Respectiv, acum trei săptămâni, cam așa. Astfel încât, un pic am filmat cu burtică, nu se vedea așa tare. Plus că, fiind mai friguț mai puneam o gecuță și așa mai departe. Din punctul ăsta de vedere, suntem în pauză acum. Doar ce am terminat acum. Mai departe, vedem. Dar stați cu ochii pe noi. Că cine știe?! Nu fuge nicăieri, ce-i drept. Poate, știu eu, mai lipsește o săptămână, două. Se duce puțin la studii”, a concluzionat vedeta.

Citește și: Anca Dumitra, detalii despre sarcină. Geanina din Las Fierbinţi are iar pofte: „Gata cu greţurile, plâng de fiecare dată la ecograf!”

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Vestea momentului pentru o categorie de români! Data la care vor încasa mai mulți bani
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Modificări în eliberarea pașaportului simplu temporar de la 3 iulie 2024
MediaFlux
CONCEDIU PARENTAL pentru BUNICI! S-A DAT LEGE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?