Cristina Ich îi declară război Ilincăi Vandici, după conflictul mediatic cu Andreea Bostănică: „Vino și vorbește despre greșelile tale, că sigur ai făcut mai rău”

Cristina Ich intervine în scandalul dintre Ilinca Vandici și Andreea Bostănică. Influencerița susține că prezentatoarea nu ar trebui să o judece pe tiktok-eriță pentru felul în care face rost de bani, având în vedere că, în trecut, și ea practica unele activități contra cost.
Alina Costache
19 mai 2024, 23:53
Cristina Ich îi declară război Ilincăi Vandici, după conflictul mediatic cu Andreea Bostănică: „Vino și vorbește despre greșelile tale, că sigur ai făcut mai rău”
Cristina Ich îi declară război Ilincăi Vandici, după conflictul mediatic cu Andreea Bostănică: „Vino și vorbește despre greșelile tale, că sigur ai făcut mai rău”

Războiul infuencerițelor continuă, de această dată intrând în scenă Cristina Ich. Influencerița a vorbit mai cu perdea despre acuzațiile făcute de Ilinca Vandici la adresa Andreei Bostănică.

Citește și: Andreea Bostănică, mesaj scandalos în mediul online. Românii, jigniţi grav de „Regina TikTok-ului”: „Mi-e milă de voi!”

Cristina Ich îi declară război Ilincăi Vandici, după conflictul mediatic cu Andreea Bostănică

Cei ce frecventează Instagramul și TikTok-ul sigur o cunosc pe Andreea Bostănică. Tânăra de doar 20 de ani se laudă pe internet cu o avere considerabilă, vacanțe exorbintante și cadouri de lux, stârnind tulburare în rândul celor care o acuză de faptul că prestează anumite servicii în afara granițelor pentru acest stil de viață.

Printre cei ce au acuzat-o subtil s-a numărat și Ilinca Vandici. În cadrul unei emisiuni, prezentatoarea a judecat stilul de viață opulent pe care îl promovează Andreea Bostănică, sugerând faptul că tinerele iau un exemplu foarte prost de la tânăra foarte prezentă în mediul online.

„Dacă avem posibilități, iubiți, pentru că am înțeles că are un iubit… Ideea este că din TikTok mi-e greu să cred că tu poți să câștigi atât de mult încât să-ți cumperi lucrurile astea pe bandă rulantă. Dacă ar fi să faci un unboxing la un cadou, o dată pe lună, să-ți cumperi o geantă Hermes… De ce trebuie să le punem în față la toată. Sunt oameni care nu au unde să locuiască. Sunt copii care mor de foame. De ce trebuie să ne arătam în halul ăsta? Ce învață tinerele alea care se uită? Aici este durerea mea”, a spus Ilinca Vandici în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Teo Trandafir pe Kanal D.

@sport.inspo2 #christinaich #andreeabostanica #ilincavandici #teotrandafir #bostanica #ich #vandici #teo ♬ sunet original – ✨

Replica din partea Andreei Bostănică nu a lipsit, însă nici Cristina Ich nu a putut rămâne indiferentă în fața vorbelor prezentatoarei.

„Cei mai mulți dintre noi nu avem diplome de educatori. Când am apărut în online, nu am semnat un contract. Noi ne alegem reperele, ce vrem să urmărim, ce nu, ce ne face bine, ce nu ne face bine. Dar nu știu dacă ați obervat că sunt anumite voci care se sting. Și încep să predice. Încep să predice despre eleganță, modestie, exemplu. Dar întrebarea este, noi ăștia care judecăm ce e bine, ce nu, noi suntem, oare, un exemplu sau am fost? Putem să vorbim despre asta? Nu poți, după ce ai făcut toate greșelile pe care le condamni, să vii să pui etichete sau să insiști la bullying, la adresa unui tânăr care nu face nici mai mult, nici mai puțin decât ce ai făcut tu când ți-a permis timpul, vârsta. Dacă vrei să dai un exemplu, și poți, vino, expune-te, povestește despre greșelile tale, care pot fi asemănătoare sau mai rău, de foarte multe ori, oamenii ăștia care stau și țin prelegeri, ăia-s ce-i mai…ăia au făcut la fel sau mai rău. Deci dacă vrei să îmi dai o adevărată lecție de viață, vino, expune-te, arată, spune-ne, mai ales că experiența ta de viață, sau experiența noastră de viață, clar ne recomandă și atunci putem și noi să povestim din greșelile noastre. Uite, și eu am făcut, dar mi-am dat seama că na, eram tânără, nu aveam minte și așa mai departe. Pentru că tinerețea e tinerețe. La 20 de ani nu poți să gândești ca la 30 și ceva sau la 40 de ani. Că de asta se numește experiență de viață și repet, din asta înveți, din greșeli. Dar nu începi să condamni pe alții de ceva care și tu probabil ai făcut, bineînețels, neavând expunere, în spatele ușilor închise”, a spus Cristina Ich pe TikTok.

Citește și: Andreea Bostănică șterge pe jos cu Ilinca Vandici. Influencerița a luat foc după ce prezentatoarea i-a criticat viața opulentă. ”Invidioasele ca ea”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!