Ce tarif percep Doinița și Ionuț Dolănescu la evenimente. Impresarul Radu Baron: „Nu sunt deloc scumpi comparativ cu fătucile astea închipuite din muzică”

Ionuț Dolănescu și soția lui, Doinița, au, în 2024, agenda plină. Sunt solicitați la tot mai multe evenimente private și sunt nelipsiți de pe afișele spectacolelor. Deși sunt unii dintre cei mai apeciați artiști de la noi, tarifele pe care le percep la evenimente nu sunt deloc mari.
Irina Dumitrescu
20 mai 2024, 08:52
Ce tarif percep Doinița și Ionuț Dolănescu la evenimente. Impresarul Radu Baron:

Ionuț Dolănescu și soția lui încing atmosfera la orice eveniment participă și aproape nimeni nu stă jos atunci când ei își încep programul artistic. Impresarul vedetelor, Radu Baron, cu care celebrul cuplu a colaborat adesea, a dezvăluit cu cât sunt plătiți soții Ionuț și Doinița Dolănescu. Contrar așteptărilor, nu percep tarife foarte mari.

Impresarul Radu Baron despre Doința și Ionuț Dolănescu: „Nu sunt deloc scumpi comparativ cu fătucile astea închipuite din muzică”

Mie îmi sunt tare dragi, îmi place cum sună împreună, se și înțeleg bine. În plus, nu sunt deloc scumpi, comparativ cu fătucile astea închipuite din muzică, au un onorariu în jur de 2.000 de euro împreună, plus TVA, pentru un eveniment.

Ionuț seamănă cu tatăl lui, este foarte plăcut, carismatic, cald, comunicativ, serios. Nu am decât cuvinte de laudă la adresa lor, e o plăcere să colaborăm. Publicul te iubește cât ai o atitudine bună, când ești profesionist”, a declarat impresarul Radu Baron pentru Playtech Știri.

Citeste si Dragoș Dolănescu, despre cum sărbătorea de Paște alături de tatăl său: “Nu mâncam nimic, nici apă nu beam!”

Ionuț Petrescu, fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, despre frații lui: „Ionuț este numărul unu în folclor. Dragoș este un politician de la care românii au ce învăța”

Ionuț Petrescu, fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, calcă și el pe urma tatălui său. Mai mult, presupusul frate al lui Ionuț Dolănescu interpretează foarte multe melodii din repertoriul tatălui și fratelui său. Tariful lui este unul extrem de mic.

Eu interpretez piese din repertoriul lui Ion și al lui Ionuț Dolănescu, precum ”Iară beau, iară-mi petrec”, ”O damigeană și un pahar”, dar și multe altele. Iar onorariul meu este de 400 de euro, pentru un recital la petreceri”, a dezăluit acesta pentru sursa citată.

Citeste si Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu vrea să devină primar. Ce le promite cetățenilor: „Vreau să fiu Piedone al comunei”

Vizavi de frații lui, Ionuț și Dragoș, are numai cuvinte de laudă.

Marele artist și om Ionuț Dolănescu este numărul unu în folclorul românesc, o voce inconfundabilă. Când marele artist urcă pe scenă, deja începe să cânte microfonul singur! Iar Dragoș este un politician de la care românii au ce învăța, a fost deputat în Costa Rica, a cărat și saci cu mâncare pentru șomeri în pandemia de Covid-19, și-a donat și o parte din salariu. Are un suflet nobil, chiar îi iubesc și îi prețuiesc pe amândoi, în mod egal, am trăit în casa tatălui lor, Ion Dolănescu m-a ajutat cu sfaturi și să nu-mi lipsească nimic”, a mai menționat Ionuț Petrescupentru Playtech Știri.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Animalul foarte cunoscut care a început să dispară treptat din Europa. Toți românii l-au văzut măcar o dată în viață
Capital.ro
Devine obligatoriu în România. Sancțiunile se aplică de la 1 septembrie 2024
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Oferta momentului de la Digi! Află cum poți primi un telefon gratis!
Adevarul
Cum ne dă statul român foc la valiză. Un cunoscut economist explică de ce avem o viața mai scumpă de la 1 iulie
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Decăderea totală a Bucureștiului. Un mare regizor taie cu bisturiul
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Telefonul banal care i-a adus moartea lui Gheorghe Băicuș, militarul care și-a pierdut viața în accidentul din Suceava 😢
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
România se pregătește să scrie istorie în fața naționalei Țărilor de Jos. La ce oră se dispută partida „Generației de Suflet” din optimile EURO 2024
Capital.ro
Interzis peste tot în România. Este caz penal și te condamnă la închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Patronul unui muncitor agricol indian decedat în urma unui accident de muncă, arestat în Italia
MediaFlux
COPIL MUȘCAT de o FEMEIE! Incident ȘOCANT la MARE VIDEO
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?