Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii, umiliți în vamă: „Am stat 2 ore fără să ne întrebe nimeni nimic. De fiecare dată trebuie să mă rog de vameși să mă lase să trec frontiera”

Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii din Chișinău au fost invitați să participe la Zilele Ilfovului. Ca de fiecare dată, artiștii au făcut show pe scenă, spectacolul bucurându-se de un succes notabil. Din păcate, acest succes a fost umbrit de un incident petrecut în vamă.
Irina Dumitrescu
20 mai 2024, 10:31
Nicolae Botgros și Orchestra Lăutarii, umiliți în vamă:

Nicolae Botgros și-a strigat indignarea pe rețelele sociale după ce s-a simțit umilit de faptul că nimeni nu l-a băgat în seamă la frontieră timp de mai multe ore. Rapsodul a răbufnit mai ales din cauza faptului că această așteptare cu orele nu este un caz izolat. Artistul a fost cu atât mai indignat cu cât nu toți cetățenii au parte de același „tratament” la frontieră și a dat exemplul demnitarilor care, cel mai probabil, ar trece ca prin brânză.

Nicolae Botrgos, umilit în vama românească: „Cum să mai credem că suntem cineva în lumea asta dacă nu ne ia în seamă nimeni”

Am ajuns unde -am ajuns .. Orchestra Națională “Lăutarii “ lăudată de toți cetățenii , de toți diplomații , Demnitarii de la noi , cat și din partea ceilalta de Prut , Recent venind de la un mare concert de la București , succes de nu mai încape în noi și stăm la vama de 2 ore și ceva fără să ne intrebe cineva , măcar un cuvânt .. Cum să mai crezi ca santem cineva în lumea asta , dacă nu ne ia în seamă nimeni .. și asta nu e prima oară , de multe ori santem ajutați , mai bine spus , noi ne rugăm de cineva să ne ajute , dar așa nu se mai poate ..

Citeste si Corneliu Botgros, în război total cu Anișoara Dabija, artista care i-a dăruit o surioară. Ce crede despre relația cu tatăl său, Nicolae Botgros

Noi avem de lucrat f.mult peste Prut și avem deja probleme mari , ca nu se mai poate de răbdat . Eu trebue de fiecare dată să mă rog pentru a trece frontiera, la diferiți Vameși , Polițiști de frontieră . Spuneți-mi vă rog ce-ar mai trebui să facem noi , ca să ajungem și noi Diplomați , ca nu cred ca vre-un diplomat , poate face , ce facem noi la ora actuală .. Îmi cer scuze dacă am jignit pe cineva„, a scris rapsodul pe Facebook.

Nicolae Botgros

Deși nu specifică în ce punct de frontieră s-a întâmplat incidentul, cel mai probabil este vorba despre punctul de frontieră de la Albița, iar incidentul a avut loc la ieșire din România.

Citeste si Fericire mare în familia lui Nicolae Botgros. Rapsodul va deveni bunic! Fiul său, Corneliu, și soția lui, Angela, îi vor dărui cel de-al doilea nepoțel

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Super-alimentele recomandate copiilor mai mari de doi ani. Sunt necesare pentru o creștere sănătoasă
Capital.ro
Testele pe care NU AI VOIE să le refuzi. Legea care se aplică în toată ROMÂNIA
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Toate glumele și meme-urile despre „Planul Simion”. Galerie foto
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
TOP 20 sexy vedete care au arătat tot! S-au încurcat în…pantalonașii buclucași!
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Este strict interzis pentru PROPRIETARII de case sau clădiri din România. NU AI dreptul să ignori vecinii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Grav accident rutier în nord-vestul Ucrainei: 14 persoane decedate, inclusiv un copil
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!