Şapte dintre membrii grupării din Timişoara, specializate în infracţiuni cu violenţă, reţinuţi

Şapte din cei 11 membri ai unei grupări specializate în infracţiuni cu violenţă, care au fost ridicaţi în urma descinderilor de la Timişoara, au fost reţinuţi de procurorii DIICOT. Printre aceştia se numără şi Sorin Udrea, liderul grupării interlope, implicat recent într-o bătaie cu săbii.
Romania TV
06 iun. 2013, 07:04
Şapte dintre membrii grupării din Timişoara, specializate în infracţiuni cu violenţă, reţinuţi

Cele 11 persoane, membri ai unei grupări specializate în infracţiuni de violenţă, au audiate, în noaptea de miercuri spre joi, la sediul DIICOT Timişoara, iar şapte dintre acestea au fost reţinute pentru 24 de ore, joi urmând să fie duse la Tribunalul Timiş cu propunere de arestare preventivă, potrivit Mediafax.

Potrivit procurorilor DIICOT, din 2011 şi până în prezent gruparea a comis, în special în judeţele Timiş şi Caraş Severin, infracţiuni de contrabandă, şantaj, tâlhărie, tentativă de omor şi vătămare corporală. gravă.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, una dintre persoanele reţinute este Sorin Udrea, lider al grupării, implicat în mai multe infracţiuni cu violenţă.

Sursele citate spun că Sorin Udrea este cercetat şi într-un caz de tentativă de omor, după ce în urmă cu o săptămână a fost implicat într-un scandal cu săbii izbucnit într-un bar din centrul municipiului Timişoara. În urma conflictului din bar, un bărbat a ajuns la spital cu o sabie înfiptă în umăr. Conflictul izbucnit în bar a continuat şi la Spitalul Judeţean, unde au ajuns atât Udrea, cât şi alţi membri ai grupării, precum şi victima, având loc o nouă încăierare.

Numele lui Sorin Udrea, supranumit „stăpânul oraşului”, a apărut în presa locală, în ultimii trei ani, fiind legat de mai multe conflicte în care a fost implicat, de la scandaluri şi bătăi în barurile din Timişoara, până la contrabandă cu ţigări din Serbia. El a mai fost prins de poliţişti la braconaj, dar şi cu o carabină în maşină, în anul 2011.

Un număr de 11 membri ai unei grupări specializate în infracţiuni de violenţă, care era monitorizată de aproximativ trei ani, au fost ridicaţi, miercuri seară, în urma unor descinderi care au avut loc la Timişoara.

Surse din rândul anchetatorilor declarau că cinci dintre membrii grupării, între care şi Sorin Udrea, au fost ridicaţi de către anchetatori de pe stadionul de fotbal de la Chişoda, în timpul unui meci.

La descinderi au participat poliţişti ai Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate (BCCO) Timişoara şi Serviciului de investigaţii criminale din IPJ Timiş, sub coordonarea DIICOT – Serviciul Teritorial Timişoara, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş.

Spynews
Cine sunt tinerele ucise cu sânge rece pe litoral, de cel supranumit Șacalul. Denisa avea 28 de ani, iar Delia 34. Ambele femei fuseseră date dispărute / FOTO
Bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Fanatik.ro
Temperatura ideală la care să speli lenjeria de pat. Greșeala pe care multe gospodine o fac și care poate distruge țesătura
Capital.ro
Durere infinită în muzica populară. S-a stins maestrul naiului din România
Playtech.ro
Detalii șocante despre moartea stewardesei românce găsită moartă în Japonia. Ce au aflat anchetatorii
DailyBusiness
Cât trebuie să muncești ca să ai o pensie decentă? Salariile mari din România se luptă cu pensiile mediocre
Adevarul
Degeaba ridicăm F-urile să urmărească dronele rusești, degeaba le identificăm și le luăm la țintă: „Probabil politicienii noștri așteaptă pierderi de vieți umane”
Spynews
Despărțire surprinzătoare în showbiz! Au pus punct relației după șase ani, deși aveau planuri de căsătorie
Spynews
Ce răspuns a dat Cristina de la Insula Iubirii la întrebarea: "De ce mai ai poze cu Andrei pe Instagram?" Care e, în prezent, relația foștilor concurenți / VIDEO
Evz.ro
Nuntă mare în octombrie. Valeriu Gheorghiță cu Monica Bârlădeanu și-au ales nașii
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor
Cancan.ro
Mormântul Denisei Răducu a ARS ca o torță!!! Imagini șocante de la cimitirul din Ștefănești, părinții ei sunt devastați
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Cadavrele a doi bărbați din Brașov plutesc de zile întregi pe Marea Neagră! Motivul pentru care autoritățile nu le pot recupera! Familiile sunt disperate
Capital.ro
Adio, maestre! A murit cel mai iubit ACTOR al românilor. A fost idolul a generații întregi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de ani și era unicul copil al părinților: ”Facem un apel către toți cei care...”
substantial.ro
Detalii noi în ancheta dublei crime din Constanța: Principalul suspect și complicea sa, reținuți
MediaFlux
NOUL PRAG de IMPOZITARE a PENSIILOR! SIMONA BUCURA OPRESCU a anunțat EXACT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...