Medana, soția lui Alin Oprea, a trecut prin clipe grele. Îndrăgitul artist i-a fost alături. ”Știu că durerea este mare, dar ai făcut tot ce era posibil și mai mult pentru ea” / GALERIE FOTO

Medana Oprea a trecut prin clipe cutremurătoare, după ce a pierdut una dintre cele mai dragi ființe. Este vorba despre Angi, cățelușa ei, pe care soția lui Alin Oprea a salvat-o de pe stradă. În urma pierderii suferite, îndrăgitul artist i-a transmis un mesaj extrem de emoționant soției sale, în semn de susținere.
Alina Costache
20 mai 2024, 13:21
Medana, soția lui Alin Oprea, a trecut prin clipe grele. Îndrăgitul artist i-a fost alături. ''Știu că durerea este mare, dar ai făcut tot ce era posibil și mai mult pentru ea'' / GALERIE FOTO

Zilele trecute, Medana Oprea a trecut prin clipe extrem de grele după ce a pierdut-o pe cățelușa ei, Angi. Patrupedul era adoptat de pe stradă, după ce fusese abandonat.

Medana Oprea, care a dat dovadă de o enormă omenie, nu s-a îndurat să o lase a nimănui, astfel că a luat-o cu ea acasă. A îngrijit-o, a spălat-o, a dus-o la medic și a răsfățat-o. Angi a devenit ca și un membru al familiei. Ba chiar a luat parte și la nunta stăpânei sale.

Timp de trei ani, Angi a trăit în puf alături de Medana Oprea, care a iubit-o enorm. Zilele trecute, însă, cățelușa a plecat în Raiul animăluțelor, lăsând o durere fără margini în sufletul Medanei.

Soția lui Alin Oprea a făcut tot ce i-a stat în putință pentru prietena ei necuvântătoare, însă Angi a plecat într-o lume mai bună. Frumoasa Medana a suferit enorm, iar alături i-a fost întreaga familie. O astfel de durere este greu de descris și doar cine a trecut prin așa ceva poate înțelege.

Ca de fiecare dată, Alin Oprea, soțul ei, i-a fost alături și a făcut-o să treacă mai ușor peste pierderea suferită. Ba chiar i-a transmis și un mesaj demn de toată lauda.

Îndrăgitul artist și-a așternut sentimentele pentru soția sa în scris, transmițându-i toată dragostea, respectul și aprecierea lui față de grija și iubirea pe care Medana a purtat patrupedului ei.

Iubita mea Medana,

Cuvintele sunt atât de sărace în fața profunzimii iubirii și compasiunii tale. De când te cunosc, am văzut cum inima ta caldă și plină de grijă s-a deschis să cuprindă nu doar oamenii, ci și sufletele neajutorate de pe străzi. Îmi amintesc ziua în care ai adus acasă cele două cățelușe maidaneze, înfrigurate și înfometate, privindu-le cu ochii plini de lacrimi și promițându-le că vor cunoaște dragostea și siguranța.

Ai fost ca o mamă pentru ele, oferindu-le nu doar un acoperiș deasupra capului, ci și o inimă plină de iubire necondiționată. Le-ai îngrijit cu aceeași dedicație și răbdare ca și cum ar fi fost propriii noștri copii. M-ai impresionat zi și noapte cu sacrificiile și dăruirea ta, fără să ceri nimic în schimb.

Ieri, am pierdut-o pe Angi, micuța noastră luptătoare care a supraviețuit unei tragedii, doar datorită grijii tale neobosite. Ai vegheat asupra ei cu o atenție și o tandrețe pe care rar le-am văzut, oferindu-i trei ani de viață în care a cunoscut adevărata fericire și dragoste. Angi a devenit pentru noi toți un simbol al speranței și al puterii vindecătoare a iubirii. Numele ei nu a fost ales întâmplător; acum îmi dau seama că ea a fost întotdeauna un mic înger printre noi. Și, deși ne-a părăsit, simt că a devenit cu adevărat un înger, care veghează de undeva de sus asupra noastră. A devenit Angel, strălucind în ceruri și amintindu-ne mereu de bunătatea și sacrificiul tău.

Medana, tu ești dovada vie că iubirea poate transforma vieți. Angi a fost salvată nu doar de pe străzi, ci și de la uitare și singurătate, datorită ție. Acum, când mă gândesc la ea, nu pot decât să fiu recunoscător pentru fiecare clipă pe care a trăit-o alături de noi, și mai ales pentru faptul că a avut șansa de a fi iubită de cineva atât de minunat ca tine.
Știu că durerea pierderii ei este mare, dar vreau să știi că ai făcut tot ce era posibil și mai mult pentru ea. Îngrijirea și dragostea ta au transformat-o pe Angi într-un înger adevărat, iar acum, ea va veghea asupra noastră, aducându-ne alinare și speranță”, este mesajul primit de Medana de la iubitul ei soț.

În plus, impresionantă este și ultima parte a mesajului lui Alin Oprea, care i-a mulțumit frumoasei sale soții că, la fel cum a salvat-o pe Angi în urmă cu trei ani, așa a făcut și cu el, ajutându-l să se redescopere și să redevină omul puternic, curajos și vertebral care a fost întotdeauna.

Și, la fel cum ai făcut pentru Angi, ai făcut și pentru mine. M-ai luat de soț când pierdusem tot, oferindu-mi iubirea și sprijinul tău necondiționat. Ai adus lumină în viața mea și ai arătat că, indiferent de circumstanțe, dragostea poate reînvia sufletele pierdute. Te iubesc și sunt recunoscător că Dumnezeu te-a adus viața mea, a completat Alin Oprea.

Pe lângă sprijinul soțului, știind cât de sensibilă și iubitoare este cu necuvântătoarele, Medana a primit numeroase mesaje și din partea familiei, fanilor, prietenilor, dar și a nașilor săi.

Fina, îmi pare nespus de rău. Cunosc sentimentul acesta, cât de tristă și dureroasă poate să fie pierderea ei. Suntem cu gândul și cu sufletul la tine”, a transmis Mirela Năsturică, îndrăgita artistă, nașa celor doi.

Îmi pare rău. Viața merge oricum mai departe cu acceptarea tuturor care ne așteaptă”, este mesajul Mariei Dragomiroiu.

Ești tu, Medanuța mea dragă, un înger care transformă cu o baghetă urâtul în frumos, nefericitul în fericit, minciuna în adevăr, lacrima în surâs, inima frântă într-o inimă plină de iubire. Ai o formulă magică pe care o aplici cu brio în viața ta. Nu întâmplător m-am lipit de tine, căci nu am nevoie decât de vindecarea sufletească pe care tu mi-o transmiți. Atât”, sunt cuvintele pline de iubire ale scriitoarei Simona Rotaru.

Reacția înduioșătoare a Medanei

În urma acestor cuvinte minunate primite de la soțul ei, Medana Oprea a ținut să transmită și ea un mesaj de mulțumire și apreciere pentru toți cei care i-au fost alături.

Binecuvântată cu iubirea celor dragi. Alin, Simona, nașa mea Mirela, plus alte mesaje atât de frumoase vin în permanență de ieri încoace. Cu un astfel de soț simți că poți dărâma munții. Și când mai ai și prietene de suflet și nași pe măsură te simți invincibil, dar mai ales un om binecuvântat. Vă iubesc!

M-ați făcut cu toții să plâng de emoție și recunoștință. Mesaje private dar nu pot să nu le împărătesc pentru că mi-aș dori enorm ca în viața fiecărui om să existe astfel de suflete atât de minunate. Și, cine știe, poate ajută ca exemplu și alți oameni care au nevoie de așa ceva. O vorbă bună, o mângâiere, o încurajare spuse la momentul potrivit pot vindeca suflete’‘, a scris frumoasa Medana Oprea pe Facebook.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!